
TU decizi ce vrei!
Medicii veterinari practicieni au venit cu iniţiativa de a avea un Ghid de proceduri, în limba română. Ca atare, cel mai bine este ca medicii veterinari din România, beneficiari de drept, să decidă cum doresc acest Ghid de proceduri, în urma votului unic de mai jos.
Domeniul medical veterinar este susţinut majoritar de medicii veterinari practicieni care au nevoie constantă de informare, de principii de conduită, de sisteme de management al calităţii, de un standard al practicii... toate astea pentru însuşi succesul cabinetului, clinicii, spitalului.
Medicii veterinari practicieni au venit cu iniţiativa de a avea un Ghid de proceduri, în limba română (sătui fiind să se informeze exclusiv din străinătate), solicitarea le aparţine, pe bună dreptate, tocmai din dorinţa de a avansa profesional!
Utilitatea şi nevoia unui astfel de ghid, ştim, nu este contestată! În schimb, trebuie să se gândescă cum este mai bine, aşadar vă expunem pe scurt avantajele şi dezavantajele formei ulterioare de distribuţie a Ghidului de proceduri CMVRO şi AMVAC.
ONLINE | |
---|---|
Este gratuit | Este contra cost |
Acces rapid, pe bază de autentificare | Acces la fel de rapid, îl aveţi în cabinet |
Acces facil inclusiv pentru posesori - Autentificarea pe baza coduluide pe parafă (asa cum au propus majoritatea) NU va împiedica posesorii sa-l acceseze – codul se află pe toate reţetele emise, pe recomandări, carnete de sănătate. | NU ajunge la posesorii de animale de companie, este dedicat exclusiv medicului veterinar |
Posesorii vor încerca să pună singuri diagnosticul în anumite cazuri, pot să pună sub semnul îndoielii fiecare procedură efectuată în cabinet , ştim cu toţii unde duce asta... | Medicul veterinar NU va fi înlocuit de un ghid de proceduri |

Ca atare, cel mai bine este ca medicii veterinari din România, beneficiari de drept, să decidă cum doresc acest Ghid de proceduri, în urma votului unic de mai jos. Vom pune în practică doleanţa dumnevoastră. Aveţi dreptul să votaţi o singură dată. Practica medicală veterinară depinde de fiecare medic veterinar, de nimeni altcineva.

Mai multe Știri
Companii
Internaţional
Distribuie acest articol pe:
Literatură Literatură Literatură

S-a lansat numarul 57 al revistei…
(7. apr 2025) Revista Veterinaria ca publicaţie patronată de Colegiul Medicilor…Carte electronică gratuită: How and When…
(27. ian 2025) O nouă carte cu acces gratuit oferă îndrumări…S-a lansat numarul 21 al revistei…
(15. mar 2016) Revista Veterinaria ca publicaţie patronată de Colegiul Medicilor…EJCAP Winter 2015: Atopy in dogs…
(10. ian 2016) Diagnosis of canine atopy (Patrick Hensel et al.)…Evenimente internaționale Evenimente internaționale Evenimente internaționale

Save the Date: Congresul AMVAC/RoSAVA 2025
(23. apr 2025) Congresul AMVAC/RoSAVA 2025 va avea loc anul acesta…Webinar: Medicinal Cannabis - How to…
(10. apr 2025) There is rapidly growing interest in the potential…EERVC 2025 la Ljubljana
(8. apr 2025) Cel de-al 8-lea congres al Conferinței Veterinare Regionale…Simpozionul Purina PRO PLAN 2025: Abordare…
(10. mar 2025) Purina PRO PLAN are plăcerea de a anunța…Veheri.com oferă sesiuni interactive de discuții…
(19. feb 2025) Veheri.com este o platformă de informații în domeniul…Yaboumba World Congress 2025
(19. feb 2025) Al XV-lea Congres Internațional de Medicină și Chirurgie…Premii și burse Premii și burse Premii și burse
