Termeni și condiții

VET-MAGAZIN.ro este o platformă care serveşte exclusiv schimbului de informaţii. Operatorii VET-MAGAZIN.ro nu pot fi traşi la răspundere în nici un fel – direct sau indirect – pentru daune sau neplăceri cauzate de utilizarea informaţiilor sau de abuzul de acestea pe paginile noastre. Conţinutul nu poate fi utilizat de către persoane neautorizate în scopul emiterii unui diagnostic sau începerii unui tratament. Aceste persoane sunt rugate să contacteze medicul veterinar pentru orice întrebare privind sănătatea animalului.

VET-MAGAZIN.ro deţine dreptul de autor pentru toate textele de pe această platformă, cu excepţia secţiunilor care sunt completate de parteneri sub răspunderea exclusivă a acestora pentru conţinut. Fără permisiunea expresă, în scris, a COMMUNITOR Internetservice GmbH, materialul nu are voie să fie multiplicat, salvat sau utilizat în scopuri comerciale.

Ne rezervăm dreptul de a exclude utilizatori fără menţionarea vreunui motiv, în special când aceştia încalcă dispoziţiile legale, drepturile de autor sau bunele moravuri pe internet.

Bunele moravuri pe internet

Solicităm tuturor utilizatorilor acestor situri să respecte normele de bune moravuri practicate pe internet (= pe acest site şi faţă de alţi utilizatori). În continuare menţionăm cele mai importante puncte:

  • În cadrul discuţiilor pe forum, adaptaţi comportamentul dvs. aşteptărilor dvs. la comportamentul celorlalţi utilizatori.
  • Lăsăm la decizia utilizatorilor noştri dacă se adresează cu „tu“ sau „dvs.“
  • Scrieţi comentarii mai degrabă scurte
  • Vă rugăm să vă reţineţi folosirii remarcilor înjositoare sau injurioase la adresa altor utilizatori
  • Atenţie la umor şi sarcasm!
  • Respectaţi dispoziţiile legale
  • Articolele şi comentariile dvs. vorbesc pentru dvs. – fiţi mândru de acest lucru!

Excluderea răspunderii

Atragem în mod expres atenţia asupra faptului că nici nu ne identificăm cu conţinutul siturilor spre care oferim legături din VET-MAGAZIN.ro sau alte situri legate de noi, nici nu putem fi traşi la răspundere în nici un fel pentru aceste conţinuturi. În cazul în care găsiţi informaţii îngrijorătoare pe un site spre care există legătură pe VET-MAGAZIN.ro, vă rugăm să ne comunicaţi acest lucru ([email protected]).

VET-MAGAZIN.ro nu este responsabil pentru conţinutul publicat de către terţi în cadrul unui parteneriat cu VET-MAGAZIN.ro. Peste tot, unde conţinutul nu aparţine redacţiei noastre, ci a fost publicat de către un partener în secţiunea de parteneri a VET-MAGAZIN.ro, acest lucru este menţionat la finalul paginii.

De asemenea, VET-MAGAZIN.ro nu este responsabil pentru conţinuturi care sunt publicate de utilizatori pe forum, în anunţuri de mică publicitate şi alte instrumente deschise de comunitate. Deoarece acestea reprezintă un domeniu deschis, este imposibil să fie deţinut controlul asupra opiniilor prezentate în acele secţiuni.

Ne rezervăm dreptul de a şterge materialele care se califică drept nepotrivite. Acest lucru este în special valabil pentru lucruri repugnante, jigniri, defaimări, şarlatanie precum intervenţii care în mod dovedit sunt dăunătoare, încălcări ale legii sau alte conţinuturi, care nu corespund bunelor moravuri şi eticii. Solicităm utilizatorilor să ne înştiinţeze ([email protected]) în cazul în care simţiţi că anumite conţinuturi sunt inadecvate sau incorecte.