Clinică veterinară universitară pentru animale mici este reconstruită

Până la sfârșitul anului 2020 va fi construită la Universitatea de Medicină Veterinară, o nouă stație centrală pentru animalele mici bolnave și rănite.

Universitatea de Medicină Veterinară din Viena are succes cu sprijinul Bundesimmobiliengesellschaft (BIG), o piatră de temelie în deservirea pacienților mici. Până în momentul acesta, în mai multe locații din campus , echipamente și servicii medicale împărțite ale clinicii universitare pentru animale mici au fost unite.
Astfel, la Universitatea de Medicină Veterinară din Viena, există doar o singură stație centrală pentru deținătorii de animale bolnave sau rănite precum câini, pisici, iepuri, reptile și păsări exotice.

Petra Winter
Petra Winter- rectorul VetMedUni Viena

„Odată cu renovarea Clinicii Universitare de animale mici, creăm pentru deținătorii și deținătoarele de animale, un punct central pentru pacienți în Campusul de la Universitatea de Medicină Veterinară din Viena. Astfel, noi garantăm în continuare, în cadrul formării profesionale a studenților noștri, o integrare optimă la serviciile în curs de desfășurare ale clinicii.
În plus, expertiza și competențele noastre sunt strânse - de la înregistrarea pacienților cu privire la examinarea cu raze X, rezonanță magnetică sau tomografie computerizată până la tratamentul individual.
Odată cu renovarea clinicii unviersitare pentru animale mici, vă garantăm că infrastructura campusului nostru universitar rămâne durabil pentru următoarele două decenii. Utilizarea eficientă a sinergiilor rezultate, joacă un rol important, după cum a declarat rectorul Universității de Medicină Veterinară din Viena, Petra Winter.

Pe baza unui studiu de fezabilitate ce prevede în principiu o legătură a clădirii individuale prin creștere, BIG a demarat la începutul anului un proces de negociere în două etape pentru căutare de direcții. Pe parcursul mai multor faze de planificare, detaliile proiectului sunt elaborate de către arhitecți.

Începând de astăzi, este planificată începerea construcției pentru sfârșitul anului următor. Un lucru este sigur: După finalizarea proiectului – probabil la sfârșitul anului 2020 – Clinica veterinară pentru  animale mici din Viena, lângă stația centrală, are cu câteva sute de metri pătrați de spațiu disponibil mai mult decât în prezent.

Din cauza soluției arhitecturale, ceea ce încă lipsește, există costuri ce nu pot fi cuantificate cu precizie. BIG pune la dispoziția Universitatății Veterinare din Viena pentru proiecte de construcții până la 25 milioane euro.
„Astfel, este acoperită o parte semnificativă a proiectelor de construcție necesare. Avem parteneriate comerciale foarte strânse și pe termen lung cu Universitatea de Medicină Veterinară din Viena.

Așadar, suntem încântați să aducem o contribuție financiară la dezvoltarea structurală a zonei de campus din care beneficiem în calitate de proprietari", declară Hans-Peter Weiss, CEO al BIG. Banii suplimentari sunt alocați prin Ministerul Federal al Științei, Cercetării și Economiei.

În cadrul pachetului de stimulare, îmbogățit cu dividende ale BIG, sunt disponibili încă 7,5 milioane de euro.
Pentru extinderea clinicii veterinare de animale mici, se numără de asemenea clasificarea comună a pacienților într-un singur loc. Scopul este de a reduce în mod semnificativ costurile pentru curățare, întreținere pentru a facilita logistica pentru angajați.

Mai multe Ştiri

Animal and Equine Veterinary Equipment Sale Announced

Animal and Equine Veterinary Equipment Sale Announced

Global advisory and asset management specialists, Gordon Brothers, has been instructed to manage the sale of the assets of The Animal Health Trust by the Trustees and their advisors
Citește mai mult

DDr. Camil Stoian PhD, Dipl.EVDC

DDr. Camil Stoian PhD, Dipl.EVDC a murit

Colega Camil Stoian ne-a lăsat complet pe neașteptate pe 26 iunie 2020
Citește mai mult

Hills

Webinar Hill's - Nutriția în cazurile de Dermatită atopică la câine

Un câine cu mâncărimi este o problemă frecventă a clienților și poate reprezenta o provocare pentru medicii veterinari. Dermatita atopică a câinelui (DAC) este o dermatoză inflamatorie pruriginoasă, cronică și recidivantă, care necesită adesea un management pe tot parcursul vieții și este o sursă de frustrare atât pentru medicul veterinar, cât și pentru familie.
Citește mai mult

Logo CMVRO

Recomandări adresate medicilor veterinari pentru evitarea contaminării cu COVID-19

În contextul pandemiei de COVID-19, Colegiul Medicilor Veterinari din Romania vine cu o serie de recomandări la adresa medicilor veterinari pentru evitarea contaminării.
Citește mai mult

Program workshop

Protocoale de lucru și monitorizare în anestezia inhalatorie

În intervalul 28-29 martie 2020, Maravet împreună cu Facultatea de Medicină Veterinară și Farmacie din Cluj-Napoca vă invită la un workshop în domeniul anesteziei veterinare, "Protocoale de lucru și monitorizare în anestezia inhalatorie.
Citește mai mult

Workshop Introducere în Oncologia Veterinară

Vineri, 13 martie 2020, vă așteptăm la modulul I al Workshop-ului „Introducere în oncologia veterinară”. Vă puteți înscrie accesând linkul https://rsvo.ro/introducere-in-oncologie-modulul-1/ sau contactând reprezentantul dvs. de vânzări de la Maravet.
Citește mai mult

Imagine predefinită

Teaser Überschrift

grwgwre  rgerg er gerg er
Citește mai mult

Congres Medicină Veterinară Alternativă Cluj-Napoca

În intervalul 6-7 martie 2020 vă așteptăm la primul Congres de Medicină Veterinară Alternativă din Romania. Evenimentul este organizat de Facultatea de Medicină Veterinară din cadrul Universității de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară Cluj-Napoca.
Mai multe informații despre programul evenimentului și modul de înscriere a participanților la adresa: https://fmv.usamvcluj.ro/index.php/anunturi.
Citește mai mult

Ştiinţa

Companii

Internaţional

Literatură