Clinică veterinară universitară pentru animale mici este reconstruită

Până la sfârșitul anului 2020 va fi construită la Universitatea de Medicină Veterinară, o nouă stație centrală pentru animalele mici bolnave și rănite.

Universitatea de Medicină Veterinară din Viena are succes cu sprijinul Bundesimmobiliengesellschaft (BIG), o piatră de temelie în deservirea pacienților mici. Până în momentul acesta, în mai multe locații din campus , echipamente și servicii medicale împărțite ale clinicii universitare pentru animale mici au fost unite.
Astfel, la Universitatea de Medicină Veterinară din Viena, există doar o singură stație centrală pentru deținătorii de animale bolnave sau rănite precum câini, pisici, iepuri, reptile și păsări exotice.

Petra Winter
Petra Winter- rectorul VetMedUni Viena

„Odată cu renovarea Clinicii Universitare de animale mici, creăm pentru deținătorii și deținătoarele de animale, un punct central pentru pacienți în Campusul de la Universitatea de Medicină Veterinară din Viena. Astfel, noi garantăm în continuare, în cadrul formării profesionale a studenților noștri, o integrare optimă la serviciile în curs de desfășurare ale clinicii.
În plus, expertiza și competențele noastre sunt strânse - de la înregistrarea pacienților cu privire la examinarea cu raze X, rezonanță magnetică sau tomografie computerizată până la tratamentul individual.
Odată cu renovarea clinicii unviersitare pentru animale mici, vă garantăm că infrastructura campusului nostru universitar rămâne durabil pentru următoarele două decenii. Utilizarea eficientă a sinergiilor rezultate, joacă un rol important, după cum a declarat rectorul Universității de Medicină Veterinară din Viena, Petra Winter.

Pe baza unui studiu de fezabilitate ce prevede în principiu o legătură a clădirii individuale prin creștere, BIG a demarat la începutul anului un proces de negociere în două etape pentru căutare de direcții. Pe parcursul mai multor faze de planificare, detaliile proiectului sunt elaborate de către arhitecți.

Începând de astăzi, este planificată începerea construcției pentru sfârșitul anului următor. Un lucru este sigur: După finalizarea proiectului – probabil la sfârșitul anului 2020 – Clinica veterinară pentru  animale mici din Viena, lângă stația centrală, are cu câteva sute de metri pătrați de spațiu disponibil mai mult decât în prezent.

Din cauza soluției arhitecturale, ceea ce încă lipsește, există costuri ce nu pot fi cuantificate cu precizie. BIG pune la dispoziția Universitatății Veterinare din Viena pentru proiecte de construcții până la 25 milioane euro.
„Astfel, este acoperită o parte semnificativă a proiectelor de construcție necesare. Avem parteneriate comerciale foarte strânse și pe termen lung cu Universitatea de Medicină Veterinară din Viena.

Așadar, suntem încântați să aducem o contribuție financiară la dezvoltarea structurală a zonei de campus din care beneficiem în calitate de proprietari", declară Hans-Peter Weiss, CEO al BIG. Banii suplimentari sunt alocați prin Ministerul Federal al Științei, Cercetării și Economiei.

În cadrul pachetului de stimulare, îmbogățit cu dividende ale BIG, sunt disponibili încă 7,5 milioane de euro.
Pentru extinderea clinicii veterinare de animale mici, se numără de asemenea clasificarea comună a pacienților într-un singur loc. Scopul este de a reduce în mod semnificativ costurile pentru curățare, întreținere pentru a facilita logistica pentru angajați.

Mai multe Ştiri

Global Symposium 2019

Hill's Global Symposium 2019

Suntem bucuroși să vă anunțăm că Hill’s Global Symposium 2019 va avea loc în perioada 14-15 iulie! Va fi un eveniment extraordinar, în care se va discuta despre puterea microbiomului, comunicare, social media.
Citește mai mult

A apărut ediţia a II-a din Ghidul animalelor de companie

Maravet organizează anul acesta cea de-a IV-a ediție a Cupei pescarului veterinar

Suntem bucuroși să vă anunțăm că anul acesta vom organiza a IV-a ediție a „Cupei Pescarului Veterinar Maravet” la care vă așteptăm cu mare drag.
Citește mai mult

Piton_capuse

Caz GRAV de infestare cu căpuşe la un şarpe. Numărul „ireal” de paraziţi extraşi din pielea acestuia

Un piton a fost găsit într-o stare deplorabilă într-o piscină din Australia, potrivit Yahoo! News. Şarpele era infestat cu peste 500 de căpuşe. Animalul, care a primit numele „Nike”, a fost preluat de cei de la Gold Coast and Brisbane Snake Catcher.
Citește mai mult

Hemodialivet - Romanian Society of Veterinary Nephrology

European Congress of Veterinary Nephrology    

During the European Congress of Veterinary Nephrology, February 22nd - 23rd, 2019 in Bucharest, you will have the opportunity to have a masterclass with Dr. Dennis B. DeNicola
Citește mai mult

Forum Practica Veterinara

Workshop imagistică veterinară 1

În intervalul 19-20 aprilie 2019, Forumul pentur Practică Veterinară România, vă așteaptă la cea de-a III-a ediție la Crowne Plaza Hotel - București. Coordonatorul evenimentului este Prof. univ. dr. Mario Codreanu.
Citește mai mult

Ordin pentru modificarea și completarea normelor privind identificarea și înregistrarea câinilor cu stăpân

Ordin pentru modificarea şi completarea Normelor privind identificarea şi înregistrarea
câinilor cu stapân aprobate prin Ordinul preşedintelui Autorităţii Naţionale Sanitare
Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor nr. 1/2014.
Citește mai mult

Stand Maravet AMVAC 2018_1

AMVAC 2018

Congresul Internațional AMVAC a reunit medici veterinari din întreaga țară și a reușit să-i aducă față în față atât cu companiile de top din domeniul sănătății animalelor cât și cu lectori în domeniul medicinei veterinare.
Citește mai mult

VetTube

GI disorders in dogs: new insights in diagnosis and management

Te invităm să afli noutățile din domeniul managementului și diagnosticului afecțiunilor gastrointestinale la câini!
Citește mai mult

Ştiinţa

Companii

Internaţional

Literatură