Henry Schein primește recunoaștere din partea celor de la Institutional Investor

(16.03.2016) Henry Schein pe locul 2 în topul celor mai bune companii IR – Institutional Investor a inclus echipa de management a Henry Schein în studiul executivilor All-America.

MELVILLE, N.Y., 9 Martie, 2016 /PRNewswire/ -- Henry Schein, Inc. (NASDAQ:HSIC) cel mai mare furnizor din lume de produse și servicii pentru sănătate dedicate cabinetelor stomatologice, cabinetelor veterinare și medicilor practicieni, a anunțat astăzi că a fost selectat în topul celor mai bune firme din domeniul tehnologiei în sănătate și a distribuției produselor pentru sănătate de către comunitatea de vânzări ca parte a studiului efectuat de Institutional Investor pe echipele executive All-America.

Institutional Investor a analizat 2,040 investitori – analiști pe partea de vânzare, dar și de cumpărare și manageri financiari – în total aproape 680 de firme care oferă servicii financiare de pe întreg teritoriul țării (SUA) pentru a identifica cea mai buna echipă executivă All-America a acestui an, echipă care este compusă din companii și executivi care dau dovadă de excelență în domeniul lor.

Henry Schein s-a clasat după cum urmează:

•    Stanley Bergman, Președintele consiliului de administrație și CEO, s-a clasat pe locul 2 la categoria cel mai bun CEO.
•    Steven Paladino, Vicepreședinte Executiv și Director Financiar, s-a clasat pe locul 2 la categoria cel mai bun Director Financiar
•    Carolynne Borders, Vicepreședinte pe partea de Relații cu investitorii, s-a clasat pe locul 3 la categoria cel mai bun specialist pe partea de Relații cu investitorii.
•    Henry Schein s-a clasat pe locul 2 în topul celor mai bune companii în relația cu investitorii

Un număr total de 29 de companii au fost nominalizate în sectorul Distribuției produselor pentru sănătate și al Tehnologiei în sănătate.

„Suntem încântați să fim recunoscuți pentru devotamentul nostru în materie de comunicare deschisă cu investitorii noștri, și onorați să fim printre cei mai recunoscuți bărbați și femei din echipa de executivi All-America selectată de Institutional Investor în anul 2016”, a declarat. dl. Bergman. „Investitorii noștri sunt printre cei 5 constituenți de bază ai Henry Schein – pe langă clienți, furnizori, membrii echipei Schein și societatea în general – și suntem dedicați să asigurăm o creștere continuă și profitabilitate, care să genereze un profit constant, pe măsura investiției.”

Clasamentul complet al celor de la Institutional Investor pentru anul 2016 este disponibil aici.

Mai multe Ştiri

Animal and Equine Veterinary Equipment Sale Announced

Animal and Equine Veterinary Equipment Sale Announced

Global advisory and asset management specialists, Gordon Brothers, has been instructed to manage the sale of the assets of The Animal Health Trust by the Trustees and their advisors
Citește mai mult

DDr. Camil Stoian PhD, Dipl.EVDC

DDr. Camil Stoian PhD, Dipl.EVDC a murit

Colega Camil Stoian ne-a lăsat complet pe neașteptate pe 26 iunie 2020
Citește mai mult

Hills

Webinar Hill's - Nutriția în cazurile de Dermatită atopică la câine

Un câine cu mâncărimi este o problemă frecventă a clienților și poate reprezenta o provocare pentru medicii veterinari. Dermatita atopică a câinelui (DAC) este o dermatoză inflamatorie pruriginoasă, cronică și recidivantă, care necesită adesea un management pe tot parcursul vieții și este o sursă de frustrare atât pentru medicul veterinar, cât și pentru familie.
Citește mai mult

Logo CMVRO

Recomandări adresate medicilor veterinari pentru evitarea contaminării cu COVID-19

În contextul pandemiei de COVID-19, Colegiul Medicilor Veterinari din Romania vine cu o serie de recomandări la adresa medicilor veterinari pentru evitarea contaminării.
Citește mai mult

Program workshop

Protocoale de lucru și monitorizare în anestezia inhalatorie

În intervalul 28-29 martie 2020, Maravet împreună cu Facultatea de Medicină Veterinară și Farmacie din Cluj-Napoca vă invită la un workshop în domeniul anesteziei veterinare, "Protocoale de lucru și monitorizare în anestezia inhalatorie.
Citește mai mult

Workshop Introducere în Oncologia Veterinară

Vineri, 13 martie 2020, vă așteptăm la modulul I al Workshop-ului „Introducere în oncologia veterinară”. Vă puteți înscrie accesând linkul https://rsvo.ro/introducere-in-oncologie-modulul-1/ sau contactând reprezentantul dvs. de vânzări de la Maravet.
Citește mai mult

Imagine predefinită

Teaser Überschrift

grwgwre  rgerg er gerg er
Citește mai mult

Congres Medicină Veterinară Alternativă Cluj-Napoca

În intervalul 6-7 martie 2020 vă așteptăm la primul Congres de Medicină Veterinară Alternativă din Romania. Evenimentul este organizat de Facultatea de Medicină Veterinară din cadrul Universității de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară Cluj-Napoca.
Mai multe informații despre programul evenimentului și modul de înscriere a participanților la adresa: https://fmv.usamvcluj.ro/index.php/anunturi.
Citește mai mult

Ştiinţa

Companii

Internaţional

Literatură