Seminarul ”Osteoartrita și obezitatea”

(24.09.2015) În 23 septembrie 2015, la JW Marriott Grand Hotel din București a avut loc Seminarul ”Osteoartrita și obezitatea”, eveniment dedicat medicilor veterinari. Seminarul a fost organizat de distribuitorul produselor Hill’s in România, Biovet Distribution, în parteneriat cu Maravet.

La eveniment au participat peste 250 de medici veterinari, iar lucrările din cadrul seminarului au fost “Osteoartrita. Diagnostic, management și terapie”, susținută de Dr. Andrei Timen și “Managementul dietetic al osteoartritei la câinii supraponderali”, susținută de Elli Kalemtzaki, VAM Hill’s CEEME.

Lucrările seminarului au fot încheiate cu o sesiune de întrebări și răspunsuri și discuții libere, momente în care medicii veterinari au putut să-și împărtășească cunoștințele și experiențele într-un cadru informal.
 
Evenimentul a fost extrem de apreciat de către participanți, seminarul ”Osteoartrita și obezitatea” facând parte din calendarul evenimentelor de educație continuă pe care Hill’s le organizează în fiecare an în centrele universitare din România.

HILL'S_logoMai multe Ştiri

Dr. Luba Gancheva; Bildquelle: WSAVA

Luba Gancheva este câștigătorul premiului veterinar WSAVA, "Next Generation" al companiei Hill, 2017

Judecătorii felicită angajamentul față de creșterea standardelor de îngrijire veterinară în Balcani
Citește mai mult

targ_adoptii

Târg de adopții la Timișoara sponsorizat de Hill’s

În perioada 10-11 octombrie 2015 la Iulius Mall Timișoara a avut loc un târg de adopții organizat de Asociația Patrocle, în care au fost fost oferiți spre adopție câini fără stăpân din adăpostul Danyflor.
Citește mai mult

Hill's

WSAVA DAY: „Patologia aparatului respirator”

Sâmbătă, 3 octombrie 2015, la Hotel Crowne Plaza din București a avut loc Conferința „Patologia aparatului respirator”, eveniment desfășurat în cadrul WSAVA DAY.
Citește mai mult

HILL'S_logo

Seminar "Osteoartrita și Obezitatea" în Iași

Hill's și Biovet Distribution vă invită în data de 20 octombrie 2015, la  Hotel Unirea în Iași la seminarul pe tema "Osteoartrita și Obezitatea".
Citește mai mult

HILLS_logo

Seminar "Osteoartrita și Obezitatea" în Timișoara

Hill's și Biovet Distribution vă invită în data de 14 octombrie 2015, la  Hotel Boavista în Timișoara la seminarul pe tema "Osteoartrita și Obezitatea".
Citește mai mult

Hill's Logo

Seminar Hill's "Osteoartrita și Obezitatea"

Compania Hill’s si distribuitorul sau in Romania, Biovet Distribution au placerea de a va invita la Seminarul “Osteoartrita si obezitatea”.
Evenimentul va avea loc in data de 23 septembrie 2015, la JW Marriott Grand Hotel, Grand Ballroom – Salon D, incepand cu ora 09.30.
Citește mai mult

Performanta prin Specializare in Medicina Veterinara

Performanta prin Specializare in Medicina Veterinara

Compania Bayer, alaturi de Facultatea de Medicina Veterinara Bucuresti si partenerul sau, Maravet, are deosebita placere sa va invite maine, 22 noiembrie 2014, de la ora 9:30, in aula “Prof. Dr. Aurel Popoviciu” la conferinta cu tema “Performanta prin Specializare in Medicina Veterinara”
Citește mai mult

Kevin Hahn, Alex German, Kelly Swanson, Debra Horwitz, Angie Witzel, Mireille Serlie, Marjorie Chandler and Iveta Becvarova; Bildquelle: Hill's Pet Nutrition

Simpozionul Global Hill's despre Obezitate la animalele de companie

Lectorii prezenți la Simpozionul Global Hill's despre Obezitate, desfășurat la sfârșitul lunii mai, au dezbătut cele mai noi cercetări și opinii din domeniu, în prezența unei audiențe formate din 130 de medici veterinari
Citește mai mult

Ştiinţa

Companii

Internaţional

Literatură