Investitorul Instituțional recunoaște meritele Echipei Manageriale Henry Schein în toate sondajele All-America Executive Team

(28.12.2016) MELVILLE, N.Y., Dec. 7, 2016 /PRNewswire/ - Henry Schein, Inc. (HSIC) a anunțat astăzi că a fost ales printre performerii de top din categoria Health Care Technology & Distribution ca parte a sondajelor Investitorului Instituțional din 2017 pentru All-America Executive Team.

Investitorul Instituțional a intervievat 3,178 specialiști în investiții – analiști achiziții, manageri de bani și cercetători vânzări -  la 910 firme de servicii financiare din întreaga țară pentru a identifica All-America Executive Team din acest an, care este alcătuit din companii și directori care prezintă excelență în domeniilor lor.
 
Henry Schein a fost clasat după cum urmează în categoria Health Care Technology & Distribution:
-          Stanley Bergman, Președinte al consiliului și Director General, a fost clasat pe locul al doilea pentru Best CEO de către partea de vânzări;
-          Steven Paladino, Vice Președintele Executiv și Director General, a fost clasat pe locul al doilea la nivel global pentru Best CFO, și a fost clasat pe locul al doilea  pe partea de vânzări și pe locul al treilea de către partea de achiziții; și
-          Henry Schein a fost clasat pe locul al doilea pentru în topul celor mai bune companii pe partea de relații cu Investitorii  (Best IR Company) de către partea de vânzari.
Un număr total de 29 de companii au fost nominalizate în sectorul Health Care Technology & Distribution.
"Este o onoare să mă aflu printre cei mai de seamă domni și doamne din Investitorul Instituțional 2017 All-America Executive Team, iar noi la Henry Schein suntem foarte încântați să fim recunoscuți pentru angajamentul nostru de a deschide comunicările cu investitorii noștri", a declarat Dl.Paladino .

Despre Henry Schein, Inc.

Henry Schein, Inc (HSIC) ste cel mai mare furnizor la nivel mondial de produse și servicii al cabinetelor stomatologice, veterinare și al medicilor practicieni. Compania este utilă, de asemenea, și laboratoarelor stomatologice, clinicilor medicale instituționale și guvernamentale și altor locații de îngrijire alternativă. O companie Fortune 500® membră a S & P 500® și a 100® Nasdaq, Henry Schein are mai bine de 19.000 de membri și ajută mai mult de un milion de clienți.
Compania oferă o selecție completă a produselor și a serviciilor, incluzând sfaturi cu valoare adaugată pentru a înființa în mod eficient cabinete și pentru a furniza servicii de înaltă calitate. Henry Schein operează printr-o retea de distribuție centralizată și automatizată, cu o selecție de mai mult de 110.000 de produse de marca și produsele proprii Henry Schein, precum și mai mult de 150.000 de produse suplimentare disponibile pentru comenzi speciale. Totodată, compania oferă clienților soluții tehnologice exclusive și inovative, incluzând un software de gestiune și soluții pentru comerțul electronic, precum și o gamă largă de servicii financiare.
Cu sediul în Melville, N.Y., Henry Schein deține operațiuni sau afiliați în 33 de țări. Vânzările companiei au atins o sumă record de 10.6 miliarde de dolari în 2015 și au crescut cu o rată anuală de aproximativ 15% de când Henry Schein a devenit o companie publică, în 1995. Pentru mai multe informații vizitați Henry Schein la www.henryschein.com, Facebook.com/HenrySchein și @HenrySchein pe Twitter.


Mai multe Ştiri

Boli_hepatice_banner

Conferință online

Sunteți invitat la evenimentul nostru exclusiv online cu Dr. Penny Watson
Penny este lector principal în Medicina Animalelor Mici la Universitatea Cambridge
Citește mai mult

Maravet_2021

Maravet angajează reprezentant medical de vânzări aparatură pentru zona Moldova

Dacă ești pasionat de tehnologie în medicina veterinară, îți place să interacționezi cu oamenii, ești dinamic și îți place să fii tot timpul în mișcare, te așteptăm în echipa noastră! 
Citește mai mult

Anunt angajare ferme

Maravet SRL angajează reprezentant medical de vânzări - divizia Ferme, zona Transilvania

Angajăm reprezentant medical de vânzări - divizia Ferme pentru zona de Transilvania! Dacă ești pasionat de medicină veterinară, iți place să interacționezi cu oamenii, ești dinamic și îți place să fii tot timpul în mișcare, te așteptăm în echipa noastră! 
Citește mai mult

Asociaţia Română a Producătorilor de Hrană pentru Animale de Companie (ARPAC) ; Bildquelle: ARPAC

Conferinţă online

Rezultatele studiului „Atitudini şi comportamente ale românilor din mediul urban privind animalele de companie”, în contextul pandemiei de Coronavirus
Citește mai mult

Animal and Equine Veterinary Equipment Sale Announced

Animal and Equine Veterinary Equipment Sale Announced

Global advisory and asset management specialists, Gordon Brothers, has been instructed to manage the sale of the assets of The Animal Health Trust by the Trustees and their advisors
Citește mai mult

DDr. Camil Stoian PhD, Dipl.EVDC

DDr. Camil Stoian PhD, Dipl.EVDC a murit

Colega Camil Stoian ne-a lăsat complet pe neașteptate pe 26 iunie 2020
Citește mai mult

Hills

Webinar Hill's - Nutriția în cazurile de Dermatită atopică la câine

Un câine cu mâncărimi este o problemă frecventă a clienților și poate reprezenta o provocare pentru medicii veterinari. Dermatita atopică a câinelui (DAC) este o dermatoză inflamatorie pruriginoasă, cronică și recidivantă, care necesită adesea un management pe tot parcursul vieții și este o sursă de frustrare atât pentru medicul veterinar, cât și pentru familie.
Citește mai mult

Ştiinţa

Companii

Internaţional

Literatură