Investitorul Instituțional recunoaște meritele Echipei Manageriale Henry Schein în toate sondajele All-America Executive Team

(28.12.2016) MELVILLE, N.Y., Dec. 7, 2016 /PRNewswire/ - Henry Schein, Inc. (HSIC) a anunțat astăzi că a fost ales printre performerii de top din categoria Health Care Technology & Distribution ca parte a sondajelor Investitorului Instituțional din 2017 pentru All-America Executive Team.

Investitorul Instituțional a intervievat 3,178 specialiști în investiții – analiști achiziții, manageri de bani și cercetători vânzări -  la 910 firme de servicii financiare din întreaga țară pentru a identifica All-America Executive Team din acest an, care este alcătuit din companii și directori care prezintă excelență în domeniilor lor.
 
Henry Schein a fost clasat după cum urmează în categoria Health Care Technology & Distribution:
-          Stanley Bergman, Președinte al consiliului și Director General, a fost clasat pe locul al doilea pentru Best CEO de către partea de vânzări;
-          Steven Paladino, Vice Președintele Executiv și Director General, a fost clasat pe locul al doilea la nivel global pentru Best CFO, și a fost clasat pe locul al doilea  pe partea de vânzări și pe locul al treilea de către partea de achiziții; și
-          Henry Schein a fost clasat pe locul al doilea pentru în topul celor mai bune companii pe partea de relații cu Investitorii  (Best IR Company) de către partea de vânzari.
Un număr total de 29 de companii au fost nominalizate în sectorul Health Care Technology & Distribution.
"Este o onoare să mă aflu printre cei mai de seamă domni și doamne din Investitorul Instituțional 2017 All-America Executive Team, iar noi la Henry Schein suntem foarte încântați să fim recunoscuți pentru angajamentul nostru de a deschide comunicările cu investitorii noștri", a declarat Dl.Paladino .

Despre Henry Schein, Inc.

Henry Schein, Inc (HSIC) ste cel mai mare furnizor la nivel mondial de produse și servicii al cabinetelor stomatologice, veterinare și al medicilor practicieni. Compania este utilă, de asemenea, și laboratoarelor stomatologice, clinicilor medicale instituționale și guvernamentale și altor locații de îngrijire alternativă. O companie Fortune 500® membră a S & P 500® și a 100® Nasdaq, Henry Schein are mai bine de 19.000 de membri și ajută mai mult de un milion de clienți.
Compania oferă o selecție completă a produselor și a serviciilor, incluzând sfaturi cu valoare adaugată pentru a înființa în mod eficient cabinete și pentru a furniza servicii de înaltă calitate. Henry Schein operează printr-o retea de distribuție centralizată și automatizată, cu o selecție de mai mult de 110.000 de produse de marca și produsele proprii Henry Schein, precum și mai mult de 150.000 de produse suplimentare disponibile pentru comenzi speciale. Totodată, compania oferă clienților soluții tehnologice exclusive și inovative, incluzând un software de gestiune și soluții pentru comerțul electronic, precum și o gamă largă de servicii financiare.
Cu sediul în Melville, N.Y., Henry Schein deține operațiuni sau afiliați în 33 de țări. Vânzările companiei au atins o sumă record de 10.6 miliarde de dolari în 2015 și au crescut cu o rată anuală de aproximativ 15% de când Henry Schein a devenit o companie publică, în 1995. Pentru mai multe informații vizitați Henry Schein la www.henryschein.com, Facebook.com/HenrySchein și @HenrySchein pe Twitter.


Mai multe Ştiri

Global Symposium 2019

Hill's Global Symposium 2019

Suntem bucuroși să vă anunțăm că Hill’s Global Symposium 2019 va avea loc în perioada 14-15 iulie! Va fi un eveniment extraordinar, în care se va discuta despre puterea microbiomului, comunicare, social media.
Citește mai mult

A apărut ediţia a II-a din Ghidul animalelor de companie

Maravet organizează anul acesta cea de-a IV-a ediție a Cupei pescarului veterinar

Suntem bucuroși să vă anunțăm că anul acesta vom organiza a IV-a ediție a „Cupei Pescarului Veterinar Maravet” la care vă așteptăm cu mare drag.
Citește mai mult

Piton_capuse

Caz GRAV de infestare cu căpuşe la un şarpe. Numărul „ireal” de paraziţi extraşi din pielea acestuia

Un piton a fost găsit într-o stare deplorabilă într-o piscină din Australia, potrivit Yahoo! News. Şarpele era infestat cu peste 500 de căpuşe. Animalul, care a primit numele „Nike”, a fost preluat de cei de la Gold Coast and Brisbane Snake Catcher.
Citește mai mult

Hemodialivet - Romanian Society of Veterinary Nephrology

European Congress of Veterinary Nephrology    

During the European Congress of Veterinary Nephrology, February 22nd - 23rd, 2019 in Bucharest, you will have the opportunity to have a masterclass with Dr. Dennis B. DeNicola
Citește mai mult

Forum Practica Veterinara

Workshop imagistică veterinară 1

În intervalul 19-20 aprilie 2019, Forumul pentur Practică Veterinară România, vă așteaptă la cea de-a III-a ediție la Crowne Plaza Hotel - București. Coordonatorul evenimentului este Prof. univ. dr. Mario Codreanu.
Citește mai mult

Ordin pentru modificarea și completarea normelor privind identificarea și înregistrarea câinilor cu stăpân

Ordin pentru modificarea şi completarea Normelor privind identificarea şi înregistrarea
câinilor cu stapân aprobate prin Ordinul preşedintelui Autorităţii Naţionale Sanitare
Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor nr. 1/2014.
Citește mai mult

Stand Maravet AMVAC 2018_1

AMVAC 2018

Congresul Internațional AMVAC a reunit medici veterinari din întreaga țară și a reușit să-i aducă față în față atât cu companiile de top din domeniul sănătății animalelor cât și cu lectori în domeniul medicinei veterinare.
Citește mai mult

VetTube

GI disorders in dogs: new insights in diagnosis and management

Te invităm să afli noutățile din domeniul managementului și diagnosticului afecțiunilor gastrointestinale la câini!
Citește mai mult

Ştiinţa

Companii

Internaţional

Literatură