Donație de 100,000$

Dragi medici veterinari!

Vreau să vă informez că săptămâna trecută Fundația „Henry Schein Cares” a semnat un memorandum de înțelegere atât cu IVSA (Asociația Internațională Studenților veterinari) cât și cu „ Mission Rabies” pentru sprijin material pe următorii trei ani. Valoarea totală a sprijinului este de 100mii USD.

Henry Schein Cares Henry Schein USA va dona prin intermediul IVSA microscoape și alte produse pentru școala veterinară din Mindanao, Filipine. Această școală a fost deteriorată de un taifun la sfârșitul anului 2013 și încă are nevoie de echipamente pentru educarea studenţilor universităţii veterinare.

Pentru „Mission Rabies”, Henry Schein USA va dona produse pentru a sprijini o campanie mare de vaccinare în Malawi, pentru combaterea rabiei la câini.

În fiecare an, 60.000 de persoane își pierd viața după ce au fost muşcate de câini cu rabie. Cu acest proiect Henry Schein contribuie atât la sănătatea animalelor cât și la sănătatea umană.

Mă simt mândru că putem organiza acest parteneriat în sănătate animală (și umană) în numele Henry Schein USA.

Pentru cei care doriţi mai multe informaţii, vă stau la dispoziţie.

Salutări,
Korponay Ferenc
Maravet & Henry Schein USA


Mai multe Ştiri

HS

Henry-Schein present at 3 investor conferences in September

MELVILLE, N.Y., Aug. 26, 2015 /PRNewswire/ -- Henry Schein, Inc. (HSIC), the world's largest provider of health care products and services to office-based dental, animal health and medical practitioners, announced today that the Company will present at three investor conferences in September.
Citește mai mult

Henry-Schein

Anunt oficial - Henry Schein Inc. a achizitionat Jurgen Kruuse

Firma Henry Schein din SUA, Melville, N.Y., (NASDAQ: HSIC) a cumparat 90% din firma Jurgen Kruuse din Danemarca- facand astfel o noua achizitie in domeniul veterinar
Citește mai mult

Ştiinţa

Companii

Internaţional

Literatură