Luați-vă timp pentru Ioana!

(02.04.2012) Acest mesaj este un apel către dumneavoastră: colega noastră, dr. Ioana Neghirlă, un medic veterinar şi un specialist de mare valoare, care a adus atât Autorităţii cât şi profesiei noastre prestigiu şi valoare, a fost diagnosticată în anul 2008, la 27 de ani, cu Limfom malign Non-Hodgkins.

A urmat, cu stoicism, tratamente cu citostatice, dar boala a continuat să evolueze. Noi toți putem să o ajutăm pe Ioana să trăiască.

Ioana Neghirlă
Ioana Neghirlă
“Ioana este parte din întregul nostru şi fără să strig, şi fără să țip, şi fără să mă prăbuțesc, şi fără să mă dau înapoi vreau să știti că mă alătur şi eu ... cu toți cei pe care îi cunosc, dar nu în ultimul rând cu Dumnezeu, vom face echipă şi vom căuta un drum spre lumină, îl vom străbate cu încredere,  speranță şi credință!

Eu vreau ca Ioana să învingă!
Tu vrei ca Ioana să învingă!
Noi vrem ca Ioana să învingă!
Voi vreți? Alătura-te campaniei noastre “Luaţi-vă timp pentru Ioana!”

Ioana,  este floarea de cais … care mâine va da rod şi care va zâmbi soarelui şi ea Ioana va avea timp pentru lucru, pentru a gândi, timp pentru joacă, timp pentru citit, timp pentru închinare, timp pentru visare şi iubire, Ioana va avea timp să vă spună tuturor: Mulţumesc!”

Dr. Cornelia Tîlpeanu-Director executiv adjunct-DSVSA Călăraşi

Mesajul conducerii Autorităţii Naţionale Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor

Dragii noştri colegi,

Acest mesaj este un apel către dumneavoastră: colega noastră, dr. Ioana Neghirlă, un medic veterinar şi un specialist de mare valoare, care a adus atât Autorităţii cât şi profesiei noastre prestigiu şi valoare, a fost diagnosticată în anul 2008, la 27 de ani, cu Limfom malign Non-Hodgkins. A urmat, cu stoicism, tratamente cu citostatice, dar boala a continuat să evolueze. Această boală necruţătoare, care nu a reuşit să înfrângă demnitatea şi spiritul nobil al Ioanei, nu vrea să renunţe.

SINGURA ei şansă este un transplant de măduvă osoasă, care se poate face la clinica Anadolu din Istanbul şi al cărui cost se ridică la peste 60.000 EURO.

Costul operaţiei depăşeşte posibilităţile ei financiare!

Credem cu tărie că Ioana nu este singură în lupta ei pentru viaţă, suntem aproape 8.000 de colegi din reţeaua sanitară veterinară, din laboratoare şi institute, funcţionari publici, medici veterinari concesionari dar, mai ales, suntem oameni care nu o vom lăsa pe Ioana să-şi piardă şansa la viaţă!

Credem că ne putem mobiliza cu toţii şi că putem să dăm dovadă de omenie şi de sprijin pentru Ioana, aşa cum am făcut şi vom face pentru oricare dintre colegii noştri aflaţi în momente de răscruce.

Să o ajutăm pe Ioana să strângă această sumă şi să trăiască!

Conturile în care puteţi face donaţii sunt:

NEGHIRLĂ IOANA
CREDIT EUROPE BANK (ROMANIA) SA
SUCURSALA PLAZA ROMANIA
CONT EURO
RO 42 FNNB 001902300748 EU 01
COD SWIFT FNNBROBU

CONT LEI
RO 83 FNNB 010202300748 RO 03"

Luaţi-vă timp pentru lucru - este prețul succesului.
Luaţi-vă timp pentru a gândi - este izvorul puterii.
Luaţi-vă timp de joacă - este secretul tinereții.
Luaţi-vă timp de citit - este fundamentul cunoașterii.
Luaţi-vă timp de închinare - este autostrada spre venerație și spală praful pământului de pe ochii noștri.
Luaţi-vă timp de a ajuta și de a vă bucura cu prietenii - este sursa fericirii.
Luaţi-vă timp să iubiți - este sacramentul vieții.
Luaţi-vă timp să visați - ridică sufletul spre stele.
Luaţi-vă timp să râdeți - este cântecul care ușurează sarcina vieții.
Luaţi-vă timp pentru sănătate - este adevărata bogăție și tezaur al vieții.
Luaţi-vă timp pentru frumos - se află pretutindeni în natură.
Luaţi-vă  timp pentru planificare - este secretul care ne face în stare să avem timp pentru a ne lua timp pentru primele 11 lucruri.Mai multe Ştiri

Animal and Equine Veterinary Equipment Sale Announced

Animal and Equine Veterinary Equipment Sale Announced

Global advisory and asset management specialists, Gordon Brothers, has been instructed to manage the sale of the assets of The Animal Health Trust by the Trustees and their advisors
Citește mai mult

DDr. Camil Stoian PhD, Dipl.EVDC

DDr. Camil Stoian PhD, Dipl.EVDC a murit

Colega Camil Stoian ne-a lăsat complet pe neașteptate pe 26 iunie 2020
Citește mai mult

Hills

Webinar Hill's - Nutriția în cazurile de Dermatită atopică la câine

Un câine cu mâncărimi este o problemă frecventă a clienților și poate reprezenta o provocare pentru medicii veterinari. Dermatita atopică a câinelui (DAC) este o dermatoză inflamatorie pruriginoasă, cronică și recidivantă, care necesită adesea un management pe tot parcursul vieții și este o sursă de frustrare atât pentru medicul veterinar, cât și pentru familie.
Citește mai mult

Logo CMVRO

Recomandări adresate medicilor veterinari pentru evitarea contaminării cu COVID-19

În contextul pandemiei de COVID-19, Colegiul Medicilor Veterinari din Romania vine cu o serie de recomandări la adresa medicilor veterinari pentru evitarea contaminării.
Citește mai mult

Program workshop

Protocoale de lucru și monitorizare în anestezia inhalatorie

În intervalul 28-29 martie 2020, Maravet împreună cu Facultatea de Medicină Veterinară și Farmacie din Cluj-Napoca vă invită la un workshop în domeniul anesteziei veterinare, "Protocoale de lucru și monitorizare în anestezia inhalatorie.
Citește mai mult

Workshop Introducere în Oncologia Veterinară

Vineri, 13 martie 2020, vă așteptăm la modulul I al Workshop-ului „Introducere în oncologia veterinară”. Vă puteți înscrie accesând linkul https://rsvo.ro/introducere-in-oncologie-modulul-1/ sau contactând reprezentantul dvs. de vânzări de la Maravet.
Citește mai mult

Imagine predefinită

Teaser Überschrift

grwgwre  rgerg er gerg er
Citește mai mult

Congres Medicină Veterinară Alternativă Cluj-Napoca

În intervalul 6-7 martie 2020 vă așteptăm la primul Congres de Medicină Veterinară Alternativă din Romania. Evenimentul este organizat de Facultatea de Medicină Veterinară din cadrul Universității de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară Cluj-Napoca.
Mai multe informații despre programul evenimentului și modul de înscriere a participanților la adresa: https://fmv.usamvcluj.ro/index.php/anunturi.
Citește mai mult

Ştiinţa

Companii

Internaţional

Literatură