4 factori care transformă industria veterinară

4 factori care transformă industria veterinară, consolidarea și tendințele stabilite de comerțul online sunt factori ai schimbării


Creșterea competiției în mediul online în ceea ce privește vânzarea medicamentelor pentru pureci și căpușe, îmbătrânirea demografică în rândul medicilor veterinari, datoriile generate de studii, acumulate de absolvenții de Medicină Veterinară și banii oferiți de factorii de consolidare transformă industria veterinară conform firmei ce se ocupă de studii de piață Packaged Facts – Analiză de ansamblu asupra Industriei Veterinare: servicii veterinare și produse pentru animale de companie în piața de retail. 

Consolidarea și tendințele stabilite de comerțul online alimentează, în cea mai mare parte schimbările semnificative ce au loc în industria animalelor de companie, inclusiv preferințele consumatorilor în ceea ce privește achiziția de produse pentru animale de companie.

“Totul se rezumă la loialitatea consumatorului,” a declarat David Sprinkle, director de cercetare medicală la Packaged Facts în Rockville.   “Pe măsură ce crește numărul de varianta de unde pot alege, clienții pot să obțină servicii veterinare și produse pentru animalele de companie din multe locuri, loialitatea consumatorului atât pentru magazinele fizice cât și pentru cele online, vor fi esențiale pentru a asigura retenția clienților și pentru a genera creștere la nivelul pieței produselor și serviciilor dedicate animalelor de companie.”

Consolidarea generează o creștere a puterii de cumpărare și reduceri de costuri pentru lanțurile de clinici veterinare, inclusiv cele aflate sub egida Mars Inc., și cele asociate cu lanțuri mari de magazine cu produse pentru animale de companie, declară raportul. Principala provocare pentru cabinetele independente este să stabilească în ce mod serviciile lor personalizate se diferențiază de cele oferite de către lanțurile de clinici veterinare.

Totuși, atitudinea vizavi de deținerea unui animal de companie, așteptările și modul de a cheltui banii, coroborate cu populația mare de câini și pisici seniore, creează o cerere mărită pentru servicii veterinare variate și pentru îndrumare în îngrijirea animalelor de companie.

Mai mult, serviciile veterinare reprezintă al doilea cel mai mare segment al industriei dedicate animalelor de companie (după hrana pentru animale de companie), cu o creștere de 6% în 2017, ajungând la un total de 26.9 miliarde, raportează Packaged Facts.

Raportul prognozează o creșterea a pieței serviciilor veterinare și a hranei pentru animalelor de companie, a produselor non-hrană și a serviciilor non-medicale pentru animale de companie. Analiza a avut în vedere și alte aspecte, printre care:

  1. Modul în care stăpânii animalelor de companie pot accesa serviciile veterinare
  2. Impactul lanțurilor mari de magazine de produse pentru animale de companie și a retailerilor online asupra tendințelor canalelor veterinare
  3. Produsele noi și cele care în dezvoltare modelează serviciile veterinare și profiturile generate
  4. Impactul “părinților animalelor de companie” și a stăpânilor mileniali ai animalelor de companie asupra tendințelor pieței
  5. Efectele populației de animale de companie și a tendințelor din mediul îngrijirii sănătății asupra cabinetelor veterinare
  6. Influența veterinarilor asupra proprietarilor de animale de companie, asupra achiziției de produse pentru animale de companie, pentru sănătatea și bunăstarea animalelor de companie

Mai multe Ştiri

Global Symposium 2019

Hill's Global Symposium 2019

Suntem bucuroși să vă anunțăm că Hill’s Global Symposium 2019 va avea loc în perioada 14-15 iulie! Va fi un eveniment extraordinar, în care se va discuta despre puterea microbiomului, comunicare, social media.
Citește mai mult

A apărut ediţia a II-a din Ghidul animalelor de companie

Maravet organizează anul acesta cea de-a IV-a ediție a Cupei pescarului veterinar

Suntem bucuroși să vă anunțăm că anul acesta vom organiza a IV-a ediție a „Cupei Pescarului Veterinar Maravet” la care vă așteptăm cu mare drag.
Citește mai mult

Piton_capuse

Caz GRAV de infestare cu căpuşe la un şarpe. Numărul „ireal” de paraziţi extraşi din pielea acestuia

Un piton a fost găsit într-o stare deplorabilă într-o piscină din Australia, potrivit Yahoo! News. Şarpele era infestat cu peste 500 de căpuşe. Animalul, care a primit numele „Nike”, a fost preluat de cei de la Gold Coast and Brisbane Snake Catcher.
Citește mai mult

Hemodialivet - Romanian Society of Veterinary Nephrology

European Congress of Veterinary Nephrology    

During the European Congress of Veterinary Nephrology, February 22nd - 23rd, 2019 in Bucharest, you will have the opportunity to have a masterclass with Dr. Dennis B. DeNicola
Citește mai mult

Forum Practica Veterinara

Workshop imagistică veterinară 1

În intervalul 19-20 aprilie 2019, Forumul pentur Practică Veterinară România, vă așteaptă la cea de-a III-a ediție la Crowne Plaza Hotel - București. Coordonatorul evenimentului este Prof. univ. dr. Mario Codreanu.
Citește mai mult

Ordin pentru modificarea și completarea normelor privind identificarea și înregistrarea câinilor cu stăpân

Ordin pentru modificarea şi completarea Normelor privind identificarea şi înregistrarea
câinilor cu stapân aprobate prin Ordinul preşedintelui Autorităţii Naţionale Sanitare
Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor nr. 1/2014.
Citește mai mult

Stand Maravet AMVAC 2018_1

AMVAC 2018

Congresul Internațional AMVAC a reunit medici veterinari din întreaga țară și a reușit să-i aducă față în față atât cu companiile de top din domeniul sănătății animalelor cât și cu lectori în domeniul medicinei veterinare.
Citește mai mult

VetTube

GI disorders in dogs: new insights in diagnosis and management

Te invităm să afli noutățile din domeniul managementului și diagnosticului afecțiunilor gastrointestinale la câini!
Citește mai mult

Ştiinţa

Companii

Internaţional

Literatură