Al II-lea congres SRDV 2015

(28.09.2015) Va invitam sa luati parte la al-II-lea Congres National al SRDV - Societatea Romana de Dermatologie Veterinara.

 Societatea Romana de Dermatologie Veterinara Congresul va avea loc in perioada 9-10 Octombrie 2015, va fi gazduit in cadrul Hotel Ramada Bucharest Parc din Bucuresti, va avea ca invitati 3 diplomati ai Colegiului European de Dermatologie Veterinara (ECVD): DVM David Lloyd Dipl ECVD, DVM Anette Loeffler si Dipl ECVD DVM Jon Hardy.

De asemenea, ca si lectori autohtoni am primit confirmarea din partea unor colegi cu experienta in domeniul dermatologiei veterinare.

Taxa de participare pentru membrii SRDV este de 400 RON, ce include participarea la doua zile de congres, 4 pauze de cafea si snacks, 2 pauze de pranz aferente celor doua zile. Pentru participantii ce nu sunt din Bucuresti, SRDV a negociat preturi preferentiale de cazare in cadrul hotelului Ramada Bucharest Parc.

Taxa de membru SRDV este 100 RON.

Pentru non-membrii taxa de participare este de 750RON.

Pentru programul complet al evenimentului, inscriere, plata, dar si alte detalii va rugam consultati pagina oficiala a SRDV - www.srdv.ro

Cotizatia anuala pentru membri este de 100 RON

Pentru studenti taxa este de 200 Ron pana la maximum 20 de persoane. In acest caz trimiteti dupa efectuarea tranzactiei copie dupa carnetul de student vizat pe anul in curs.

Plata se realizeaza prin contul LibraBank, cu specifica?ia "pentru congresul II SRDV" - 500lei daca nu ati platit taxa de membru pe anul 2015-2016

Cont IBAN: RO55BREL0002000892620100.
(dupa efectuarea pla?ii trimite?i o copie a ordinului de plata prin email la adresa enache.daniela84@gmail.com)
Asociatia Societatea Romana de Dermatologie Veterinara-SRDV
RO33702095


Mai multe Ştiri

SRDV

Workshop de Dermatologie Veterinară

SRDV organizează în perioada 19-20 martie 2015 și în București, la Spitalul Marcovet, un eveniment cu titlul: Workshop de Dermatologie Veterinară - Cheia către un diagnostic corect: anamneză, recoltarea și interpretarea probelor cutanate, diagnosticul diferențial
Citește mai mult

Societatea Romana de Dermatologie Veterinară

Primul congres de dermatologie veterinara

Societatea Romana de Dermatologie Veterinară are placerea de a va invita la primul congres de dermatologie veterinara
Citește mai mult

Ştiinţa

Companii

Internaţional

Literatură