10 puncte CMVRO pentru fiecare articol de specialitate publicat în alte reviste, inclusiv cele online

(09.03.2012) Consiliul Național al Colegiului Medicilor Veterinari a adoptat hotărârea 23/03.12.2012 prin care, din ianuarie 2012, autorii ce publică articole, informații, sinteze, în alte reviste decat cele strict specializate, inclusiv în publicații de specialitate online, primesc 10 puncte SNEC.

Puteți publica în orice revista și în orice format articole științifice, fiecare articol publicat fiind acum creditat cu 10 puncte. Este necesară dovada publicării prin copii de pe revista sau print screen.

10 puncte CMVRO pentru fiecare articol de specialitate publicat în alte reviste, inclusiv cele online Hotărârea CMVRO vine în sprijinul tuturor cadrelor medicale ce contribuie astfel activ la dezvoltarea și informarea domeniului medical veterinar, articolele publicate trebuie să fie de specialitate, iar în cazul publicațiilor online, să-și mențină conduita științifică și informativă pentru medicii veterinari. Tipărirea articolului publicat online, cu semnătura autorului, face dovada  efectuării activității din cadrul Sistemului Național de Educație Continuă pentru punctajul declarat. Articolele trebuie sa fie doar o singură dată publicate.

Sistemul Național de Educație Continuă are ca scop dezvoltarea profesională constantă a cadrelor medicale prin simpozioane, workshop-uri, reviste de specialitate acreditate CMVRO, unde medicii veterinari au acces ușor la informație științifică autentică, nevoia de informare fiind una constantă.

Puteți trimite articole spre a fi publicate pe VET-MAGAZIN.ro la adresa de e-mail: proiecte@amvac.roMai multe Ştiri

Boli_hepatice_banner

Conferință online

Sunteți invitat la evenimentul nostru exclusiv online cu Dr. Penny Watson
Penny este lector principal în Medicina Animalelor Mici la Universitatea Cambridge
Citește mai mult

Maravet_2021

Maravet angajează reprezentant medical de vânzări aparatură pentru zona Moldova

Dacă ești pasionat de tehnologie în medicina veterinară, îți place să interacționezi cu oamenii, ești dinamic și îți place să fii tot timpul în mișcare, te așteptăm în echipa noastră! 
Citește mai mult

Anunt angajare ferme

Maravet SRL angajează reprezentant medical de vânzări - divizia Ferme, zona Transilvania

Angajăm reprezentant medical de vânzări - divizia Ferme pentru zona de Transilvania! Dacă ești pasionat de medicină veterinară, iți place să interacționezi cu oamenii, ești dinamic și îți place să fii tot timpul în mișcare, te așteptăm în echipa noastră! 
Citește mai mult

Asociaţia Română a Producătorilor de Hrană pentru Animale de Companie (ARPAC) ; Bildquelle: ARPAC

Conferinţă online

Rezultatele studiului „Atitudini şi comportamente ale românilor din mediul urban privind animalele de companie”, în contextul pandemiei de Coronavirus
Citește mai mult

Animal and Equine Veterinary Equipment Sale Announced

Animal and Equine Veterinary Equipment Sale Announced

Global advisory and asset management specialists, Gordon Brothers, has been instructed to manage the sale of the assets of The Animal Health Trust by the Trustees and their advisors
Citește mai mult

DDr. Camil Stoian PhD, Dipl.EVDC

DDr. Camil Stoian PhD, Dipl.EVDC a murit

Colega Camil Stoian ne-a lăsat complet pe neașteptate pe 26 iunie 2020
Citește mai mult

Hills

Webinar Hill's - Nutriția în cazurile de Dermatită atopică la câine

Un câine cu mâncărimi este o problemă frecventă a clienților și poate reprezenta o provocare pentru medicii veterinari. Dermatita atopică a câinelui (DAC) este o dermatoză inflamatorie pruriginoasă, cronică și recidivantă, care necesită adesea un management pe tot parcursul vieții și este o sursă de frustrare atât pentru medicul veterinar, cât și pentru familie.
Citește mai mult

Ştiinţa

Companii

Internaţional

Literatură