TU decizi ce vrei!

(27.10.2011) Medicii veterinari practicieni au venit cu iniţiativa de a avea un Ghid de proceduri, în limba română. Ca atare, cel mai bine este ca medicii veterinari din România, beneficiari de drept, să decidă cum doresc acest Ghid de proceduri, în urma votului unic de mai jos.

Domeniul medical veterinar este susţinut majoritar de medicii veterinari practicieni care au nevoie constantă de informare, de principii de conduită, de sisteme de management al calităţii, de un standard al practicii... toate astea pentru însuşi succesul cabinetului, clinicii, spitalului.

Medicii veterinari practicieni au venit cu iniţiativa de a avea un Ghid de proceduri, în limba română (sătui fiind să se informeze exclusiv din străinătate), solicitarea le aparţine, pe bună dreptate, tocmai din dorinţa de a avansa profesional!

Utilitatea şi nevoia unui astfel de ghid, ştim, nu este contestată! În schimb, trebuie să se gândescă cum este mai bine, aşadar vă expunem pe scurt avantajele şi dezavantajele formei ulterioare de distribuţie a Ghidului de proceduri CMVRO şi AMVAC.

ONLINEPRINT
Este gratuitEste contra cost
Acces rapid, pe bază de autentificareAcces la fel de rapid, îl aveţi în cabinet
Acces facil inclusiv pentru posesori - Autentificarea pe baza coduluide pe parafă (asa cum au propus majoritatea) NU va împiedica posesorii sa-l acceseze – codul se află pe toate reţetele emise, pe recomandări, carnete de sănătate.NU ajunge la posesorii de animale de companie, este dedicat exclusiv medicului veterinar
Posesorii vor încerca să pună singuri diagnosticul în anumite cazuri, pot să pună sub semnul îndoielii fiecare procedură efectuată în cabinet, ştim cu toţii unde duce asta...Medicul veterinar NU va fi înlocuit de un ghid de proceduri


Ca atare, cel mai bine este ca medicii veterinari din România, beneficiari de drept, să decidă cum doresc acest Ghid de proceduri, în urma votului unic de mai jos. Vom pune în practică doleanţa dumnevoastră. Aveţi dreptul să votaţi o singură dată. Practica medicală veterinară depinde de fiecare medic veterinar, de nimeni altcineva.Mai multe Ştiri

Ordin pentru modificarea și completarea normelor privind identificarea și înregistrarea câinilor cu stăpân

Ordin pentru modificarea şi completarea Normelor privind identificarea şi înregistrarea
câinilor cu stapân aprobate prin Ordinul preşedintelui Autorităţii Naţionale Sanitare
Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor nr. 1/2014.
Citește mai mult

CMVRO

Regulamentul de organizare Congres Medici Veterinari

Regulamentul de organizare și desfășurare a celui de-al VIII-lea Congres National al Medicilor Veterinari și a Adunărilor Generale ale Medicilor Veterinari.
Citește mai mult

CMVRO

Adresa ANSVSA nr. 2734/24.05.2016

Adresa ANSVSA - posibilitatea modificarii si completarii Ordinului ANSVSA 16/2010 - obtinerea autorizatiei sanitar - veterinare pentru targurile de animale vii.
Citește mai mult

CMVRO

Congres AVER în colaborare cu World Equine Veterinary Association

Congresul va avea loc în perioada 15-17 aprilie la FMV Cluj Napoca.
Citește mai mult

CMVRO

Adresa ANSVSA ref. modificare Anexa HG. nr. 1214

Adresa ANSVSA referitoare la modificarea Anexei HG. nr. 1214/2009 privind metodologia pentru stabilirea și plata despăgubirilor ce se cuvin proprietarilor de animale tăiate, ucise, sau atlfel afectate în vederea lichidării rapide a focarelor de boli transmisibile ale animalelor.
Citește mai mult

CMVRO

Adresa ANSVSA ref. modificare și completare Ordinul 40

Adresa ANSVSA referitoare la modificarea și completarea ordinului 40 din 2010 privind aprobarea Normei Sanitare veterinare pentru implementarea procesului de identificare și înregistrare a suinelor, ovinelor, caprinelor și bovinelor.
Citește mai mult

CMVRO

Adresa ANSVSA ref. ordinul 83

Adresa ANSVSA referitoare la ordinul nr. 83/2014 pentru aprobarea normei sanitare veterinare privind condițiile de organizare a unităților farmaceutice veterinare, precum și procedura de întregistrare sanitară veterinară/autorizare sanitară veterinară a unităților și activităților din domeniul farmaceutic veterinar.
Citește mai mult

Ştiinţa

Companii

Internaţional

Literatură