Studiu farmacovigilenta

(03.10.2015) In numele Consiliului de Administratie al FVE, avem placerea de a anunta lansarea "Studiului veterinar privind raportarea reactiilor adverse (de farmacovigilenta)".

CMVRO Colegiul Medicilor Veterinari Acest sondaj este o initiativa a FVE cu sprijinul Agentiei Europene pentru Medicamente (EMA). Scopul acestui studiu este identificarea dificultatilor si a obstacolelor intampinate de medicii veterinari in raportarea reactiilor adverse, precum si a informatiilor despre reactiile adverse care sunt transmise inapoi medicilor.

Rezultatele acestui studiu vor fi folosite pentru explorarea unor metode mai usoare si mai eficiente de raportare a reactiilor adverse, precum si a unor sisteme mai bune de feed-back catre medicii veterinari.

Studiul este anonim si va dura maxim 5 minute. Invitam cat mai multi medici veterinari sa ia parte la acest studiu, pentru a ne permite sa gasim metode de imbunatatire a sistemului actual. Sondajul va fi inchis la 30 noiembrie.

Link: SONDAJ - FarmacovigilentaMai multe Ştiri

CMVRO

Congres AVER în colaborare cu World Equine Veterinary Association

Congresul va avea loc în perioada 15-17 aprilie la FMV Cluj Napoca.
Citește mai mult

CMVRO

Hotărârea nr. 66 din 10.12.2015

"Proiectul Perfecționarea resurselor umane din medicina veterinară".
Citește mai mult

CMVRO

Hotărârea nr. 63 din 10.12.2015

Modificare "Lista bolilor incurabile la câine".
Citește mai mult

Răspuns la solicitarea Asociației Crescătorilor de Albine din Romania referitoare la comercializarea produselor medicinale veterinare antiparazitare de uz apicol

Dorim să vă prezentăm solicitarea Asociației Crescătorilor de Albine din România referitoare la unele derogări privind comercializarea produselor medicinale veterinare antiparazitare de uz apicol prin filialele județene ale A.C.A.R., și răspunsul la această soliciare.
Citește mai mult

CMVRO

Adresa ANSVSA privind vaccinarea antirabică a câinilor, pisicilor și dihorilor cu vârsta de peste 12 săptămâni

Adresa ANSVSA privind vaccinarea antirabică a câinilor, pisicilor și dihorilor cu vârsta de peste 12 săptămâni și circulația lor în spațiul UE și tări terțe.
Citește mai mult

Model de Registru de consultații și tratamente pentru exploatații nonprofesionale

Modelul de registru pentru consultații și tratamente agreat de către A.N.S.V.S.A.
Citește mai mult

Veterinaria 19

S-a lansat numarul 19 al revistei "Veterinaria"

Revista Veterinaria ca publicaţie patronată de Colegiul Medicilor Veterinari din România va contribui la dezvoltarea profesiei şi la pregătirea confraţilor pentru a putea face faţă provocărilor induse de societatea românească şi europeană
Citește mai mult

Ştiinţa

Companii

Internaţional

Literatură