1 Martie – deschiderea oficială a primăverii

(01.03.2012) A venit luna martie, luna mărțișorului, Ziua Femeii, oficial a venit primăvara, chiar dacă pășește timid...CMVRO și AMVAC vă doresc o primăvară însorită, plină de optimism, împliniri și încununată de succese:

Natura se trezește la viață, odată cu ea și noi, iar alături de noi parcă și animalele sunt mai vioaie. 

1 Martie  deschiderea oficială a primăverii

Haideți să ne pierdem în magia primăverii, să lăsăm greutățile în urmă, să înfruntăm viitorul cu optimism și forțe proaspete, să ne păstrăm sufletul tânăr și curat.

Nu în ultimul rând dorim să transmitem tuturor doamnelor și domnișoarelor din domeniul veterinar un sincer și călduros “La mulți ani”, luna martie vă este dedicată vouă, să rămâneți veșnic tinere și înfloritoare!Mai multe Ştiri

Stand Maravet AMVAC 2018_1

AMVAC 2018

Congresul Internațional AMVAC a reunit medici veterinari din întreaga țară și a reușit să-i aducă față în față atât cu companiile de top din domeniul sănătății animalelor cât și cu lectori în domeniul medicinei veterinare.
Citește mai mult

CMVRO

Congres AVER în colaborare cu World Equine Veterinary Association

Congresul va avea loc în perioada 15-17 aprilie la FMV Cluj Napoca.
Citește mai mult

CMVRO

Hotărârea nr. 66 din 10.12.2015

"Proiectul Perfecționarea resurselor umane din medicina veterinară".
Citește mai mult

CMVRO

Hotărârea nr. 63 din 10.12.2015

Modificare "Lista bolilor incurabile la câine".
Citește mai mult

Răspuns la solicitarea Asociației Crescătorilor de Albine din Romania referitoare la comercializarea produselor medicinale veterinare antiparazitare de uz apicol

Dorim să vă prezentăm solicitarea Asociației Crescătorilor de Albine din România referitoare la unele derogări privind comercializarea produselor medicinale veterinare antiparazitare de uz apicol prin filialele județene ale A.C.A.R., și răspunsul la această soliciare.
Citește mai mult

CMVRO

Adresa ANSVSA privind vaccinarea antirabică a câinilor, pisicilor și dihorilor cu vârsta de peste 12 săptămâni

Adresa ANSVSA privind vaccinarea antirabică a câinilor, pisicilor și dihorilor cu vârsta de peste 12 săptămâni și circulația lor în spațiul UE și tări terțe.
Citește mai mult

Congres AMVAC 2015 - Cursuri

Congresul AMVAC 2015 – Cursuri

Vorbitori locali și internaționali au prezentat cele mai recente informații din domeniul medicinei veterinare și au organizat workshop-uri pentru participanți. Aceasta este galeria noastră.
Citește mai mult

Ştiinţa

Companii

Internaţional

Literatură