EXCLUSIV pentru medicii veterinari!

(25.11.2011) Colegiul Medicilor Veterinari a demarat, alături de IQM şi BRD, un program dedicat în exclusivitate medicilor veterinari din mediul rural. Prin acest program medicii veterinari din mediul rural pot beneficia de laptopuri, modemuri portabile, aplicaţii pentru identificarea animalelor, finanţări pentru medicii veterinari şi multe alte surprize.

În curând, acest parteneriat va pune la dispoziţie un pachet şi pentru medicii veterinari pentru animale de companie.

CMVRO Rezultatul aşteptat este facilitarea dotării atât a cabinetelor medicale veterinare, cât şi a fermelor, dotare similară unei săli de chirurgie mult mai mari, mai bine organizate şi cu mult mai multe echipamente şi seturi de instrumente.

Pentru mai multe informaţii contactaţi-ne la adresa: office@cmvro.ro

Reţea de dezvoltare rurală cât toată România

Diversificarea activităților din mediul rural și interesul tot mai crescut al micilor fermieri pentru modernizarea fermelor agricole prin accesarea fondurilor europene sau bancare, conduce la apariția unor oportunități de dezvoltare pentru medicii veterinari. 

Colegiul Medicilor Veterinari a demarat, alături de BRD, un program dedicat în exclusivitate medicilor veterinari

Cabinetele medicilor veterinari pot reprezenta adevărate puncte de catalizare datorită localizării acestora și infrastructurii informatice cu care sunt echipate, transformând punctele de prezență IQM în Centre de Dezvoltare Rurală, capabile să ofere în mediul rural servicii specifice zonelor urbane.

Acțiuni interne - upgradare

Măsurile vizează retragerea planificată și în bune condiții a echipamentelor vechi compuse din unitatea centrală, monitor și terminale mobile de comunicații (telefoane Zapp H-150) și înlocuirea acestora cu laptopuri și modem-uri portabile. Acțiunea se va realiza rapid, coordonat, astfel încat transferul datelor de pe un echipament pe altul să nu perturbe activitatea curentă a medicilor veterinari.

După recondiționare echipamentele vechi se pot achiziționa la prețuri deosebit de avantajoase.

Laptop pentru fiecare medic veterinar

Pentru a sprijini activitatea medicilor veterinari prin creșterea mobilității și performanțelor,

în perioada următoare vom înlocui vechile echipamente de tip desktop-monitor + telefon cu laptopuri Hewlett-Packard (HP). Echipamentele rămân proprietatea IQM. Noile dispozitive au avantajul că sunt mult mai performante (viteza de procesare, spațiu stocare etc.), mai reduse în dimensiune și cresc mobilitatea utilizatorului – medic veterinar.

Perioada de realizare este de 1-3 luni.

Noile aplicații pentru identificarea animalelor

Noile aplicații vor fi la fel de intuitive și ușor de utilizat dar vor permite procesarea unor categorii multiple de date. Noul pachet de aplicații va permite sporirea și diversificarea

funcțiilor permițând astfel înregistrarea și administrarea unor categorii de informații specifice precum: dosarul medical al animalelor, stabilirea statusului exploatațiilor, rezultatul testelor

de laborator etc. Tehnologia de ultimă oră utilizată pentru dezvoltarea noilor produse permite stabilirea unui front de operare mult mai larg cu multiplicarea și sporirea gradului de specializare a instrumentelor.

BRD susține medicii veterinari și dezvoltarea sectorului agricol

Zona rurală și sectorul agricol au dezvoltat în ultimii ani un interes deosebit pentru accesarea de Fonduri Europene permise de Programul Național de Dezvoltare Rurală, cu accent pe modernizarea spațiului rural și dezvoltarea de entități economice care să genereze plus-valoare acestor zone. Atingerea acestor obiective este susținută suplimentar de un mecanism financiar de subvenționare a Sectorului Agricol, reglementat la nivel UE prin Politica Agricolă Comună. Creșterea nivelului de bunăstare a fermierilor și implicit asigurarea premiselor de dezvoltare a zonei rurale sunt strâns legate de activitatea și relaționarea acestora cu medicul veterinar.

În acest context, BRD - Groupe Société Générale le acordă medicilor veterinari și fermierilor din zona rurală atenția de care aceștia au nevoie, printr-un parteneriat strategic ce include produse și servicii dedicate.

Produse bancare dedicate medicilor veterinari

Gama de produse adresate medicilor veterinari este una cuprinzătoare.

Ea include finanțarea în avans a facturilor de încasat pentru plata serviciilor medicale prestate în baza programelor guvernamentale, finanțarea activității curente, a investițiilor specifice (utilaje, modernizarea cabinetelor, s.a). Medicul veterinar are de asemenea, acces la o gamă largă de produse și servicii bancare care să îi permită diversificarea activității și stabilirea unor relații financiare cu Fermierii, un exemplu fiind conceptul de „bancă automată" în cabinet. Medicii veterinari pot beneficia de consiliere bancară personalizată chiar în cabinetul acestora. Oferta bancară poate fi completată cu pachete de produse de asigurare complementare produselor bancare, pachete concepute astfel încât să răspundă nevoilor specifice ale medicilor veterinari.

"Pachetul Veterinar"

Pentru a veni în întâmpinarea nevoilor generate de relația curentă cu banca, BRD vă propune un pachet de servicii și produse bancare dedicat optimizării acestei activități. Pachetul Veterinar vă oferă acces, printr-un simplu abonament lunar, la cont curent, card business, internet banking, plăți efectuate prin serviciul de internet banking, precum și serviciul POS. Prin achiziția acestui pachet, beneficiate de reduceri substanțiale față de achiziția individuală a produselor din componență.

Oportunități de finanțare pentru medicii veterinari

Oferta de finanțare răspunde diferitelor nevoi de finanțare ale medicilor veterinari, exprimate în funcție de nivelul de dezvoltare a activității lor profesionale. Astfel, poate fi finanțată achiziția de consumabile, medicamente, diverse nevoi profesionale, etc., disponibile prin accesarea fie a unui Descoperit Autorizat de Cont - DAC Expert (máximum 40.000 lei), fie a unei linii de credit (maxim 400,000 EUR).

Lunar se va plăti doar dobânda aferentă creditului consumat. Dotarea și utilarea cabinetelor veterinare. la standarde optime prin investiții în echipamente, instrumente, modernizări ale spațiilor de lucru, pot fi susținute prin accesarea creditului Expert Dedicat pentru nevoi profesionale (suma maximă este de 100.000 EUR, în echivalent lei), cu o perioadă extinsă de creditare și fără garanții materiale până la suma de 70.000 lei.

Investițiile imobiliare de genul achiziției de imobile/teren inclusiv construcția sau modernizarea cabinetului devin realizabile prin creditele “ImoExpert” și “ImoExpert Plus”.

Durata extinsă de creditare a acestora- de până la 20 de ani - constituie un avantaj, la fel ca și perioada de grație de până la 6 luni. Suplimentar, BRD oferă ți un credit de nevoi profesionale cu ipoteca, ce poate fi utilizat pentru acoperirea unei palete largi de nevoi profesionale, fără a necesita obligația unui avans.

Produse bancare pentru fermieri

În demersurile de susținere a fermierilor, banca oferă posibilitatea prefinațării subvențiilor acordate prin intermediul programelor guvernamentale și accesarea unor servicii adaptate sectorului agricol, în funcție de sezonalitatea activității sau de tipul de venituri. Mai mult, banca ofera consiliere personalizată la nivel local în scopul dimensionării corecte a nevoilor fermierului.

Oferta bancară poate fi completată cu pachete de produse de asigurare complementare produselor bancare, concepute pentru a răspunde nevoilor specifice fermierilor. Totodată, fermierul poate beneficia în cadrul cabinetului medicului veterinar de avantajele serviciilor de bancă automată.

Pachetul "Fermierul"

BRD le oferă fermierilor un pachet dedicat – pachetul „Fermierul" -, incluzând un cont curent și un card prin care clientul are acces direct la fondurile din cont. De asemenea, clientul beneficiază de un cont suplimentar dedicat încasării subvențiilor prin finanțare în avans.

Fermierul iși gestionează simplu și eficient cheltuielile bancare, prin intermediul unui singur abonament anual.

Oportunități de finanțare pentru fermieri

Oferta bancară acoperă necesarul de lichidități aferent desfășurării campaniilor agricole și a activităților curente. Fermierii pot accesa credite pentru subvenții, beneficiind de o finanțare în avans a sumelor oferite de către stat, dar și de credite destinate activității curente (pentru campanie agricolă, pentru contract, credite în baza certificatelor de depozit, credite sezoniere, etc.).

Proiectele ce presupun dotarea cu utilaje, hale, echipamente, mijloace de transport, depozite, ferme, sere, etc., pot fi susținute prin credite de investiții oferite de bancă, inclusiv în cazul accesării de fonduri europene.
Mai multe Ştiri

CMVRO

Congres AVER în colaborare cu World Equine Veterinary Association

Congresul va avea loc în perioada 15-17 aprilie la FMV Cluj Napoca.
Citește mai mult

CMVRO

Hotărârea nr. 66 din 10.12.2015

"Proiectul Perfecționarea resurselor umane din medicina veterinară".
Citește mai mult

CMVRO

Hotărârea nr. 63 din 10.12.2015

Modificare "Lista bolilor incurabile la câine".
Citește mai mult

Răspuns la solicitarea Asociației Crescătorilor de Albine din Romania referitoare la comercializarea produselor medicinale veterinare antiparazitare de uz apicol

Dorim să vă prezentăm solicitarea Asociației Crescătorilor de Albine din România referitoare la unele derogări privind comercializarea produselor medicinale veterinare antiparazitare de uz apicol prin filialele județene ale A.C.A.R., și răspunsul la această soliciare.
Citește mai mult

CMVRO

Adresa ANSVSA privind vaccinarea antirabică a câinilor, pisicilor și dihorilor cu vârsta de peste 12 săptămâni

Adresa ANSVSA privind vaccinarea antirabică a câinilor, pisicilor și dihorilor cu vârsta de peste 12 săptămâni și circulația lor în spațiul UE și tări terțe.
Citește mai mult

Model de Registru de consultații și tratamente pentru exploatații nonprofesionale

Modelul de registru pentru consultații și tratamente agreat de către A.N.S.V.S.A.
Citește mai mult

CMVRO

Studiu farmacovigilenta

In numele Consiliului de Administratie al FVE, avem placerea de a anunta lansarea "Studiului veterinar privind raportarea reactiilor adverse (de farmacovigilenta)"
Citește mai mult

Ştiinţa

Companii

Internaţional

Literatură