Cursuri FPC pentru medici veterinari

(31.05.2012) Colegiul Medicilor Veterinari din Romania  invita medicii veterinari sa participe in cadrul proiectului POSDRU/81/3.2/S/58833-„Perfectionarea resurselor umane din medicina veterinara”, proiect cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial de Dezvoltare a Resurselor Umane 2007-2013”-„ INVESTESTE IN OAMENI” la prima programa de cursuri FPC:”Noi tehnologii aplicabile in patologia si clinica animalelor de ompanie”

Pentru a participa la cursuri trebuie sa respectati urmatorii pasi:
Sa completati formularul de intentie de participare la cursuri FPC si sa-l trimiteti la CMVRO prin fax sau email.Formularul se gaseste pe site-ul www.cmvro.ro, sectiunea educatie continua si pe site-ul www.edu-veterinar.ro, sectiunea cursuri

Sa descarcati ghidul de utilizare a platformei e-LearningVet de pe site-ul www.cmvro.ro, sectiunea educatie continua sau de pe site-ul www.edu-veterinar.ro, sectiunea stiri-noutati
Sa va autentificati pe www.edu-veterinar.ro.

Va recomandam sa completati numele corect pentru ca diplomele se emit automat din sistem cu numele inscris de catre  fiecare participant.

Dupa selectarea in grupul tinta veti fi repartizat in grupa aferenta judetului din care proveniti si veti avea acces la curs.
Sa parcurgeti cele 8 cursuri online, sa promovati testul dupa fiecare curs, sa va printati diploma dupa fiecare curs.

Sa particpati la cursurile face-to-face dupa parcurgerea celor 8 cursuri online si dupa programarea de catre CMVRO
Pentru orice problema tehnica de accesare sau utilizare a platformei va rugam sa folositi adresa de email:CallCenter@siveco.roMai multe Ştiri

Ordin pentru modificarea și completarea normelor privind identificarea și înregistrarea câinilor cu stăpân

Ordin pentru modificarea şi completarea Normelor privind identificarea şi înregistrarea
câinilor cu stapân aprobate prin Ordinul preşedintelui Autorităţii Naţionale Sanitare
Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor nr. 1/2014.
Citește mai mult

CMVRO

Regulamentul de organizare Congres Medici Veterinari

Regulamentul de organizare și desfășurare a celui de-al VIII-lea Congres National al Medicilor Veterinari și a Adunărilor Generale ale Medicilor Veterinari.
Citește mai mult

CMVRO

Adresa ANSVSA nr. 2734/24.05.2016

Adresa ANSVSA - posibilitatea modificarii si completarii Ordinului ANSVSA 16/2010 - obtinerea autorizatiei sanitar - veterinare pentru targurile de animale vii.
Citește mai mult

CMVRO

Congres AVER în colaborare cu World Equine Veterinary Association

Congresul va avea loc în perioada 15-17 aprilie la FMV Cluj Napoca.
Citește mai mult

CMVRO

Adresa ANSVSA ref. modificare Anexa HG. nr. 1214

Adresa ANSVSA referitoare la modificarea Anexei HG. nr. 1214/2009 privind metodologia pentru stabilirea și plata despăgubirilor ce se cuvin proprietarilor de animale tăiate, ucise, sau atlfel afectate în vederea lichidării rapide a focarelor de boli transmisibile ale animalelor.
Citește mai mult

CMVRO

Adresa ANSVSA ref. modificare și completare Ordinul 40

Adresa ANSVSA referitoare la modificarea și completarea ordinului 40 din 2010 privind aprobarea Normei Sanitare veterinare pentru implementarea procesului de identificare și înregistrare a suinelor, ovinelor, caprinelor și bovinelor.
Citește mai mult

CMVRO

Adresa ANSVSA ref. ordinul 83

Adresa ANSVSA referitoare la ordinul nr. 83/2014 pentru aprobarea normei sanitare veterinare privind condițiile de organizare a unităților farmaceutice veterinare, precum și procedura de întregistrare sanitară veterinară/autorizare sanitară veterinară a unităților și activităților din domeniul farmaceutic veterinar.
Citește mai mult

Ştiinţa

Companii

Internaţional

Literatură