Preşedintele ANSVSA, vizită de lucru în Palestina

(28.04.2015) În perioada 26 - 30 aprilie, o delegaţie de specialişti ai ANSVSA, condusă de preşedintele Autorităţii, dr. Dumitru Băiculescu, efectuează o vizită de lucru în Palestina.

ANSVSA Scopul vizitei este acela de a identifica posibilitatea derulării de proiecte bilaterale, care să sprijine instituţiile de profil din Palestina să atingă cerinţele stabilite ca priorităţi de către Uniunea Europeană, în domeniul sănătăţii animalelor şi în cel al siguranţei alimentelor.

Pe agenda vizitei figurează o întâlnire la nivel înalt cu ministrul agriculturii din Palestina, domnul Shawqi al-Aiysa, dar şi întrevederi cu alţi oficiali din această ţară.

Această vizită este o componentă a unui proiect finanţat de Ministerul Afacerilor Externe din România care vizează statele regiunii MENA, respectiv Egipt, Tunisia şi Palestina şi urmăreşte consolidarea relaţiilor cu aceste state, în vederea identificării posibilităţilor de colaborare şi a dezvoltării relaţiilor comerciale.

Şi cu acest prilej, ANSVSA şi-a materializat angajamentul de a sprijini Republica Moldova, prin includerea în delegaţia română, aflată în vizita de lucru în Palestina, a unei delegaţii din Republica Moldova.

Astfel, oficialii Ministerului Agriculturii şi Industriei Alimentare au oportunitatea să poarte discuţii cu partea palestiniană şi să pună bazele demarării exportului de legume şi fructe din Republica Moldova, în Palestina. Mai multe Ştiri

Global Symposium 2019

Hill's Global Symposium 2019

Suntem bucuroși să vă anunțăm că Hill’s Global Symposium 2019 va avea loc în perioada 14-15 iulie! Va fi un eveniment extraordinar, în care se va discuta despre puterea microbiomului, comunicare, social media.
Citește mai mult

A apărut ediţia a II-a din Ghidul animalelor de companie

Maravet organizează anul acesta cea de-a IV-a ediție a Cupei pescarului veterinar

Suntem bucuroși să vă anunțăm că anul acesta vom organiza a IV-a ediție a „Cupei Pescarului Veterinar Maravet” la care vă așteptăm cu mare drag.
Citește mai mult

Piton_capuse

Caz GRAV de infestare cu căpuşe la un şarpe. Numărul „ireal” de paraziţi extraşi din pielea acestuia

Un piton a fost găsit într-o stare deplorabilă într-o piscină din Australia, potrivit Yahoo! News. Şarpele era infestat cu peste 500 de căpuşe. Animalul, care a primit numele „Nike”, a fost preluat de cei de la Gold Coast and Brisbane Snake Catcher.
Citește mai mult

Hemodialivet - Romanian Society of Veterinary Nephrology

European Congress of Veterinary Nephrology    

During the European Congress of Veterinary Nephrology, February 22nd - 23rd, 2019 in Bucharest, you will have the opportunity to have a masterclass with Dr. Dennis B. DeNicola
Citește mai mult

Forum Practica Veterinara

Workshop imagistică veterinară 1

În intervalul 19-20 aprilie 2019, Forumul pentur Practică Veterinară România, vă așteaptă la cea de-a III-a ediție la Crowne Plaza Hotel - București. Coordonatorul evenimentului este Prof. univ. dr. Mario Codreanu.
Citește mai mult

Ordin pentru modificarea și completarea normelor privind identificarea și înregistrarea câinilor cu stăpân

Ordin pentru modificarea şi completarea Normelor privind identificarea şi înregistrarea
câinilor cu stapân aprobate prin Ordinul preşedintelui Autorităţii Naţionale Sanitare
Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor nr. 1/2014.
Citește mai mult

Stand Maravet AMVAC 2018_1

AMVAC 2018

Congresul Internațional AMVAC a reunit medici veterinari din întreaga țară și a reușit să-i aducă față în față atât cu companiile de top din domeniul sănătății animalelor cât și cu lectori în domeniul medicinei veterinare.
Citește mai mult

VetTube

GI disorders in dogs: new insights in diagnosis and management

Te invităm să afli noutățile din domeniul managementului și diagnosticului afecțiunilor gastrointestinale la câini!
Citește mai mult

Ştiinţa

Companii

Internaţional

Literatură