Preşedintele ANSVSA, vizită de lucru în Palestina

(28.04.2015) În perioada 26 - 30 aprilie, o delegaţie de specialişti ai ANSVSA, condusă de preşedintele Autorităţii, dr. Dumitru Băiculescu, efectuează o vizită de lucru în Palestina.

ANSVSA Scopul vizitei este acela de a identifica posibilitatea derulării de proiecte bilaterale, care să sprijine instituţiile de profil din Palestina să atingă cerinţele stabilite ca priorităţi de către Uniunea Europeană, în domeniul sănătăţii animalelor şi în cel al siguranţei alimentelor.

Pe agenda vizitei figurează o întâlnire la nivel înalt cu ministrul agriculturii din Palestina, domnul Shawqi al-Aiysa, dar şi întrevederi cu alţi oficiali din această ţară.

Această vizită este o componentă a unui proiect finanţat de Ministerul Afacerilor Externe din România care vizează statele regiunii MENA, respectiv Egipt, Tunisia şi Palestina şi urmăreşte consolidarea relaţiilor cu aceste state, în vederea identificării posibilităţilor de colaborare şi a dezvoltării relaţiilor comerciale.

Şi cu acest prilej, ANSVSA şi-a materializat angajamentul de a sprijini Republica Moldova, prin includerea în delegaţia română, aflată în vizita de lucru în Palestina, a unei delegaţii din Republica Moldova.

Astfel, oficialii Ministerului Agriculturii şi Industriei Alimentare au oportunitatea să poarte discuţii cu partea palestiniană şi să pună bazele demarării exportului de legume şi fructe din Republica Moldova, în Palestina. Mai multe Ştiri

Animal and Equine Veterinary Equipment Sale Announced

Animal and Equine Veterinary Equipment Sale Announced

Global advisory and asset management specialists, Gordon Brothers, has been instructed to manage the sale of the assets of The Animal Health Trust by the Trustees and their advisors
Citește mai mult

DDr. Camil Stoian PhD, Dipl.EVDC

DDr. Camil Stoian PhD, Dipl.EVDC a murit

Colega Camil Stoian ne-a lăsat complet pe neașteptate pe 26 iunie 2020
Citește mai mult

Hills

Webinar Hill's - Nutriția în cazurile de Dermatită atopică la câine

Un câine cu mâncărimi este o problemă frecventă a clienților și poate reprezenta o provocare pentru medicii veterinari. Dermatita atopică a câinelui (DAC) este o dermatoză inflamatorie pruriginoasă, cronică și recidivantă, care necesită adesea un management pe tot parcursul vieții și este o sursă de frustrare atât pentru medicul veterinar, cât și pentru familie.
Citește mai mult

Logo CMVRO

Recomandări adresate medicilor veterinari pentru evitarea contaminării cu COVID-19

În contextul pandemiei de COVID-19, Colegiul Medicilor Veterinari din Romania vine cu o serie de recomandări la adresa medicilor veterinari pentru evitarea contaminării.
Citește mai mult

Program workshop

Protocoale de lucru și monitorizare în anestezia inhalatorie

În intervalul 28-29 martie 2020, Maravet împreună cu Facultatea de Medicină Veterinară și Farmacie din Cluj-Napoca vă invită la un workshop în domeniul anesteziei veterinare, "Protocoale de lucru și monitorizare în anestezia inhalatorie.
Citește mai mult

Workshop Introducere în Oncologia Veterinară

Vineri, 13 martie 2020, vă așteptăm la modulul I al Workshop-ului „Introducere în oncologia veterinară”. Vă puteți înscrie accesând linkul https://rsvo.ro/introducere-in-oncologie-modulul-1/ sau contactând reprezentantul dvs. de vânzări de la Maravet.
Citește mai mult

Imagine predefinită

Teaser Überschrift

grwgwre  rgerg er gerg er
Citește mai mult

Congres Medicină Veterinară Alternativă Cluj-Napoca

În intervalul 6-7 martie 2020 vă așteptăm la primul Congres de Medicină Veterinară Alternativă din Romania. Evenimentul este organizat de Facultatea de Medicină Veterinară din cadrul Universității de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară Cluj-Napoca.
Mai multe informații despre programul evenimentului și modul de înscriere a participanților la adresa: https://fmv.usamvcluj.ro/index.php/anunturi.
Citește mai mult

Ştiinţa

Companii

Internaţional

Literatură