AMVDIR curs intensiv de radiologie

(21.11.2013) Asociația Medicilor Veterinari de Diagnostic Imagistic din România anuntă organizarea unui curs intensiv de radiologie, ce se va desfășura în datele de 25 și 26 Ianuarie 2014.

Locația cursului va fi stabilită pâna la sfârșitul acestui an, în funcție de numărul participanților și de preferințele acestora.

AMVDIR Lectorul ce va susține prezentările este Dr. Pete Mantis, Diplomat European de Imagistică Veterinară, profesor în cadrul The Royal Veterinary College, University of London. Subiectele ce vor fi abordate în cadrul cursului:

  • tehnica radiologică și poziționare
  • radiologia osteoarticulară, a toracelui și abdomenului
  • discuții libere pe cazuri clinice

Numărul de participanți este limitat la 40 de locuri. Taxa de participare este de 350RON pentru membrii AMVDIR și de 650RON pentru participanții non-membri. Înscrierea se face la adresele de email  secretariat@amvdir.ro sau secretariatamvdir@gmail.com.Mai multe Ştiri

Boli_hepatice_banner

Conferință online

Sunteți invitat la evenimentul nostru exclusiv online cu Dr. Penny Watson
Penny este lector principal în Medicina Animalelor Mici la Universitatea Cambridge
Citește mai mult

Maravet_2021

Maravet angajează reprezentant medical de vânzări aparatură pentru zona Moldova

Dacă ești pasionat de tehnologie în medicina veterinară, îți place să interacționezi cu oamenii, ești dinamic și îți place să fii tot timpul în mișcare, te așteptăm în echipa noastră! 
Citește mai mult

Anunt angajare ferme

Maravet SRL angajează reprezentant medical de vânzări - divizia Ferme, zona Transilvania

Angajăm reprezentant medical de vânzări - divizia Ferme pentru zona de Transilvania! Dacă ești pasionat de medicină veterinară, iți place să interacționezi cu oamenii, ești dinamic și îți place să fii tot timpul în mișcare, te așteptăm în echipa noastră! 
Citește mai mult

Asociaţia Română a Producătorilor de Hrană pentru Animale de Companie (ARPAC) ; Bildquelle: ARPAC

Conferinţă online

Rezultatele studiului „Atitudini şi comportamente ale românilor din mediul urban privind animalele de companie”, în contextul pandemiei de Coronavirus
Citește mai mult

Animal and Equine Veterinary Equipment Sale Announced

Animal and Equine Veterinary Equipment Sale Announced

Global advisory and asset management specialists, Gordon Brothers, has been instructed to manage the sale of the assets of The Animal Health Trust by the Trustees and their advisors
Citește mai mult

DDr. Camil Stoian PhD, Dipl.EVDC

DDr. Camil Stoian PhD, Dipl.EVDC a murit

Colega Camil Stoian ne-a lăsat complet pe neașteptate pe 26 iunie 2020
Citește mai mult

Hills

Webinar Hill's - Nutriția în cazurile de Dermatită atopică la câine

Un câine cu mâncărimi este o problemă frecventă a clienților și poate reprezenta o provocare pentru medicii veterinari. Dermatita atopică a câinelui (DAC) este o dermatoză inflamatorie pruriginoasă, cronică și recidivantă, care necesită adesea un management pe tot parcursul vieții și este o sursă de frustrare atât pentru medicul veterinar, cât și pentru familie.
Citește mai mult

Ştiinţa

Companii

Internaţional

Literatură