Asociația Medicilor Veterinari de Diagnostic Imagistic din România AMVDIR

Anul acesta a fost înființată Asociația Medicilor Veterinari de Diagnostic Imagistic din România, sub conducerea Conf. Univ. Dr. Mario Codreanu.

AMVDIR Asociația Medicilor Veterinari de Diagnostic Imagistic din România Asociația se află în cursul procesului de afiliere la Asociația Europeană de Diagnostic Imagistic Veterinar (EAVDI), iar pentru anul în curs se dorește organizarea unor work shop-uri tematice precum și implementarea unuor cursuri de imagistica on-line.

Obiectivele AMVDIR sunt următoarele:

  • Susținerea punctului de vedere și apărarea drepturilor medicilor A.M.V.D.I. R față de instituțiile statului, crescătorilor și proprietarilor de animale, forurilor științifice de specialitate și alte domenii publice sau private.
  • Îmbunătățirea nivelului științific și tehnico-profesional al membrilor săi și progresul medicinei veterinare romanești.
  • Colaborarea cu asociații profesionale și științifice ale medicilor umani în scopul dezvoltării diagnosticului imagistic.
  • Asigurarea respectării eticii și deontologiei profesionale de către membri săi.
  • Editarea unei reviste proprii și a unor publicații de profil
  • Realizarea unui fond documentar la dispoziția tuturor membrilor, prin contactarea ambasadelor, a bibliotecilor, a organizațiilor similare din străinătate, realizarea de cursuri on-line sau față-în-față, prezentarea de material informativ de specialitate.
  • Organizarea de conferințe, workshopuri de medicină
  • Organizarea de module de pregătire continuă pentru medicii veterinari.

Reprezentanții AMVDIR vor fi prezenți în cadrul Congresului AMVAC ce va avea loc la Sinaia. Cei ce doresc să se alăture asociației, pot completa Formularul de Înscriere. Pentru mai multe detalii, puteți contacta AMVDIR la adresa de email: contact@amvdir.roPrimul Congres SROV & AMVDIR

Primul Congres SROV & AMVDIR

14.11 - 15.11.2014, Hotel New Montana, Sinaia

Citește mai mult

AMVDIR

AMVDIR curs intensiv de radiologie

Asociația Medicilor Veterinari de Diagnostic Imagistic din România anuntă organizarea unui curs intensiv de radiologie, ce se va desfășura în datele de 25 și 26 Ianuarie 2014
Citește mai mult

Companii

Ştiinţa

Internaţional

Literatură