Premii de 8.000 RON - Campania „În numele ştiinţei”, dedicată exclusiv medicilor veterinari

(24.08.2012) AMVAC - Asociația Medicilor Veterinari pentru Animale de Companie, alături VET-MAGAZIN.ro, lansează astăzi, 24 August 2012, campania „În numele ştiinţei” dedicată exclusiv medicilor veterinari.

Premii de 8.000 RON - Campania 'În numele ştiinţei', dedicată exclusiv medicilor veterinari Campania se va desfășura pe o perioadă de două luni, până la data de 26 octombrie 2012.

Scopul acestei campanii este promovarea educației medicale continue și a medicilor veterinari practicieni care contribuie efectiv la evoluția domeniului medical veterinar.

Astăzi nu mai suntem concurenți, avem împreună un țel comun: promovarea științei.

În ce constă campania?

  1. Trebuie să trimiteți, până la data de 26 octombrie 2012 inclusiv, un studiu de caz efectuat în clinica dumneavoastră, la adresa de email proiecte@amvac.ro.
  2. Studiul de caz trebuie să conțină numele și titulatura dumneavoastră ca autor, datele de contact, o poză recentă a dumneavoastră, poze demonstrative, materiale și metode, diagnostic, tratament, bibliografie etc. Singura condiție este ca studiul să nu fi fost niciodată publicat (în carți sau reviste de specialitate, atât tipărite, cât și online).
  3. Fiecare medic veterinar poate participa o singură dată, cu un singur studiu de caz.
  4. Toate studiile fi publicate pe www.vet-magazin.ro și promovate întregului domeniu veterinar.
  5. La data de 29 octombrie, imediat după finalizarea campaniei, va fi deschis un sistem de vot prin care toți medicii veterinari vor vota. Veți avea ocazia să alegeți, din toate studiile publicate în cadrul campaniei, cele mai complexe 3 studii de caz.

 

Prestigiul se câștigă!

Primii 3 autori ai celor mai complexe, educative și inedite studii vor fi premiați în cadrul Galei VET-Medica – premii pentru excelență în medicina veterinară la Congresul AMVAC 2012, vor fi invitați de onoare, gratuit, la congres. De asemenea, pentru lucrările publicate, fiecare autor primește 10 puncte SNEC

Autorii primelor 3 studii câștigătoare vor primi premii ce constau în produse de uz veterinar din partea Abad, Altius, Farmina/Costas Pet Food, Maravet, Merial/Veteco, Pfizer Animal Health, Romvac, VET-MAGAZI.ro

  • PREMIUL I – produse de uz veterinar, în valoare de 3.000 Ron și invitație gratuită la Congresul AMVAC 2012 (350 Ron)
  • PREMIUL II – produse de uz veterinar, în valoare de 1.800 Ron și invitație gratuită la Congresul AMVAC 2012 (350 Ron)
  • PREMIUL III – produse de uz veterinar, în valoare de 1.200 Ron și invitație gratuită la Congresul AMVAC 2012 (350 Ron)

 

Medicul veterinar participă, medicul veterinar decide!

Implicați-vă activ în domeniul medical veterinar, faceți-vă cunoscut numele și reușitele profesionale, câștigați-vă prestigiul „În numele ştiinţei”.

Campania se va desfășura pe o perioadă de două luni, până la data de 26 octombrie 2012.

Mai multe Ştiri

Stand Maravet AMVAC 2018_1

AMVAC 2018

Congresul Internațional AMVAC a reunit medici veterinari din întreaga țară și a reușit să-i aducă față în față atât cu companiile de top din domeniul sănătății animalelor cât și cu lectori în domeniul medicinei veterinare.
Citește mai mult

Congres AMVAC 2015 - Cursuri

Congresul AMVAC 2015 – Cursuri

Vorbitori locali și internaționali au prezentat cele mai recente informații din domeniul medicinei veterinare și au organizat workshop-uri pentru participanți. Aceasta este galeria noastră.
Citește mai mult

Expoziţie - Congres AMVAC 2015

Congresul AMVAC 2015 – Expoziție

Cu ocazia congresului AMVAC din acest an, expoziția a avut loc pentru a 10- a oară. Vizitatori și companii au fost invitate la discuții și sesiuni de informare pentru și despre noile produse și servicii din domeniul medicinei veterinare. Aici sunt cele mai bune fotografii ale expoziției.
Citește mai mult

After-Party la Old Nick Pub Sinaia

S-a dezvoltat ca o tradiție în ultimii ani. Oamenii au sărbătorit și au dansat până dimineața. Aici vă vom arăta fotografiile noastre cele mai reușite.
Citește mai mult

Gala Dinner la Congresul AMVAC 2015

La fel ca în ultimii ani, Gala Dinner a Congresului AMVAC/RoSAVA 2015 a avut loc în New Montana Hotel din Sinaia. Mai mult de 600 de invitați s-au bucurat de mâncare și de băuturi și au dansat toată noaptea pe muzica anilor 80 și au participat la concursul “Karaoke și premii”. Aici este galeria noastră a acestui eveniment.
Citește mai mult

Petrecerea de la finalul zilei de Pre-Congres AMVAC in Old Nick Pub Sinaia

După o zi de prezentări interesante în cadrul zilei de pre-congres AMVAC, participanții s-au bucurat de o seara relaxantă la petrecerea din binecunoscutul Old Nick Pub din Sinaia. Aici puteți accesa galeria foto de la petrecere.
Citește mai mult

Societatea Romana de Medicina Felina

Conferinta de Medicina Felina - Pre-Congres AMVAC 2015

Conferinta este sustinuta de partenerul oficial al SRMF, Nestle Purina si va fi creditata cu puncte EMC de catre CMVRO!
Citește mai mult

Societatea Română Veterinară de Ortopedie

SRVO Workshop Precongres AMVAC

Program Workshop 12.11.2015 Hotel New Montana – Sala Cantacuzino
Citește mai mult

Ştiinţa

Companii

Internaţional

Literatură