A VI-a ediţie a Congresului A.M.V.A.C.

(23.09.2011) Avem plăcerea de a vă invita să participați la cea de-a VI-a ediţie a Congresului A.M.V.A.C. 

Congresul AMVAC/RoSAVA 2011, cel mai mare și mai important eveniment dedicat medicilor veterinari pentru animale de companie din România, va avea loc la Centrul de Conferințe Casino SINAIA, între 10 și 12 noiembrie, într-o nouă locație, și mai adecvată unui eveniment internațional profesionist.

Anul 2010 a însumat participarea a peste 800 de medici veterinari la congres, iar obiectivele noastre rămân în continuare axate pe facilitarea participării unui număr cât mai mare de specialiști.

Lectorii invitați anul acesta sunt personalități marcante în diversele specializări ale medicinei veterinare și credem că prezentările lor sunt de cel mai mare interes pentru participanți. 

WSAVA DAY anul acesta va fi susținută de Anne Lanevschi și Bertazzolo Walter. Tot în data de 10 noiembrie puteți participa la workshopuri și cursuri ca “Examinarea oftalmică - pași simpli ai tehnicilor de bază - Curs”, “Echipamente, tehnici de anestezie si examinare pentru un diagnostic rapid - Program Practic - Cazuri”, “Oftalmoscopie, tonometrie, ultrasonografie, electroretinografie - Tehnici de examinare oftalmica avansata”. Vizitati programul congresului pentru mai multe detalii.

Inedit în anul 2011 este faptul că Congresul AMVAC oferă 15 puncte pe zi, un total de 45 de puncte, în plus față de punctele oferite pentru workshop-uri.

Pentru mai multe detalii vizitați: www.amvac.ro

Mai multe Ştiri

Stand Maravet AMVAC 2018_1

AMVAC 2018

Congresul Internațional AMVAC a reunit medici veterinari din întreaga țară și a reușit să-i aducă față în față atât cu companiile de top din domeniul sănătății animalelor cât și cu lectori în domeniul medicinei veterinare.
Citește mai mult

AMVAC

Echipa Hill's te așteaptă la congresul AMVAC, 10-12 noiembrie la Sinaia

Pentru acest an, echipa Hill’s ți-a pregătit o mulțime de surprize. Vino la standul nostru și poți participa la o sesiune de realitate virtuală - în ajutor ne sunt device-uri de ultimă generație, așa că așteaptă-te la o experiență pe cinste.
Citește mai mult

workshop_dializa

Workshop dializa peritoneală la animale de companie

Workshop-ul va avea loc în Brașov la clinica veterinară Health-Vet în data de 9 aprilie 2016.
Citește mai mult

Congres AMVAC 2015 - Cursuri

Congresul AMVAC 2015 – Cursuri

Vorbitori locali și internaționali au prezentat cele mai recente informații din domeniul medicinei veterinare și au organizat workshop-uri pentru participanți. Aceasta este galeria noastră.
Citește mai mult

Expoziţie - Congres AMVAC 2015

Congresul AMVAC 2015 – Expoziție

Cu ocazia congresului AMVAC din acest an, expoziția a avut loc pentru a 10- a oară. Vizitatori și companii au fost invitate la discuții și sesiuni de informare pentru și despre noile produse și servicii din domeniul medicinei veterinare. Aici sunt cele mai bune fotografii ale expoziției.
Citește mai mult

After-Party la Old Nick Pub Sinaia

S-a dezvoltat ca o tradiție în ultimii ani. Oamenii au sărbătorit și au dansat până dimineața. Aici vă vom arăta fotografiile noastre cele mai reușite.
Citește mai mult

Gala Dinner la Congresul AMVAC 2015

La fel ca în ultimii ani, Gala Dinner a Congresului AMVAC/RoSAVA 2015 a avut loc în New Montana Hotel din Sinaia. Mai mult de 600 de invitați s-au bucurat de mâncare și de băuturi și au dansat toată noaptea pe muzica anilor 80 și au participat la concursul “Karaoke și premii”. Aici este galeria noastră a acestui eveniment.
Citește mai mult

Petrecerea de la finalul zilei de Pre-Congres AMVAC in Old Nick Pub Sinaia

După o zi de prezentări interesante în cadrul zilei de pre-congres AMVAC, participanții s-au bucurat de o seara relaxantă la petrecerea din binecunoscutul Old Nick Pub din Sinaia. Aici puteți accesa galeria foto de la petrecere.
Citește mai mult

Ştiinţa

Companii

Internaţional

Literatură