Congres AMVAC/RoSAVA 2013

(02.10.2013) Congresul AMVAC/RoSAVA este cel mai mare și mai important eveniment dedicat medicilor veterinari pentru animale de companie din România și a devenit locul de referință de întâlnire al medicilor practicieni din întraga țară, al cadrelor profesorale și al companiilor importatoare, producătoare și distribuitoare de produse de uz veterinar.

La fel ca si in cazul edițiilor anterioare, anul acesta Centrul de Conferinte International Casino Palace Sinaia va găzdui Congresul ce se va desfasura între 31 Octombrie și 2 Noiembrie.

Ziua de pre-congres - WSAVA Day, va fi dedicată oncologiei, prezentările fiind susținute de către Dr. Zoe Belshaw din Marea Britanie.

Congres AMVAC/RoSAVA 2013

Prezentările științifice din cadrul Congresului de anul acesta vor acoperi domenii variate ale medicinei veterinare, precum Anestezilogie (Lector: Dr. Charlie Short, USA), Imagistică (Lector: Dr. Audrey Petite, Marea Britanie), Chirurgie (Lector: Dr. Laurent Findji, Marea Britanie), Medicină Internă (Lector: Dr.Michael Willard, USA), precum și multe alte teme prezentate de lectori români de prestigiu.

Program detaliat Congres AMVAC 2013Mai multe Ştiri

Stand Maravet AMVAC 2018_1

AMVAC 2018

Congresul Internațional AMVAC a reunit medici veterinari din întreaga țară și a reușit să-i aducă față în față atât cu companiile de top din domeniul sănătății animalelor cât și cu lectori în domeniul medicinei veterinare.
Citește mai mult

Congres AMVAC 2015 - Cursuri

Congresul AMVAC 2015 – Cursuri

Vorbitori locali și internaționali au prezentat cele mai recente informații din domeniul medicinei veterinare și au organizat workshop-uri pentru participanți. Aceasta este galeria noastră.
Citește mai mult

Expoziţie - Congres AMVAC 2015

Congresul AMVAC 2015 – Expoziție

Cu ocazia congresului AMVAC din acest an, expoziția a avut loc pentru a 10- a oară. Vizitatori și companii au fost invitate la discuții și sesiuni de informare pentru și despre noile produse și servicii din domeniul medicinei veterinare. Aici sunt cele mai bune fotografii ale expoziției.
Citește mai mult

After-Party la Old Nick Pub Sinaia

S-a dezvoltat ca o tradiție în ultimii ani. Oamenii au sărbătorit și au dansat până dimineața. Aici vă vom arăta fotografiile noastre cele mai reușite.
Citește mai mult

Gala Dinner la Congresul AMVAC 2015

La fel ca în ultimii ani, Gala Dinner a Congresului AMVAC/RoSAVA 2015 a avut loc în New Montana Hotel din Sinaia. Mai mult de 600 de invitați s-au bucurat de mâncare și de băuturi și au dansat toată noaptea pe muzica anilor 80 și au participat la concursul “Karaoke și premii”. Aici este galeria noastră a acestui eveniment.
Citește mai mult

Petrecerea de la finalul zilei de Pre-Congres AMVAC in Old Nick Pub Sinaia

După o zi de prezentări interesante în cadrul zilei de pre-congres AMVAC, participanții s-au bucurat de o seara relaxantă la petrecerea din binecunoscutul Old Nick Pub din Sinaia. Aici puteți accesa galeria foto de la petrecere.
Citește mai mult

Tombola Daisy Medical Vet

În cadrul Galei Congresului AMVAC 2013 sponsorul Daisy Medical Vet a oferit, prin tragere la sorți, premii în valoare de peste 1000 de euro. Aici puteti accesa Galeria foto. 
Citește mai mult

Premiile AMVAC 2013

Decernarea Premiilor AMVAC 2013 a avut loc în cadrul Galei desfășurată la finalul Congresului AMVAC de anul acesta. Printre laureații Galei s-au numărat Dr. Mario Codreanu și Dr. Manuela Pascal. Aici puteți accesa Galeria foto. 
Citește mai mult

Ştiinţa

Companii

Internaţional

Literatură