Conferință de Medicină Veterinară

(23.04.2013) Asociația Medicilor Veterinari pentru Animale de Companie organizează conferința Medical Forum, eveniment ce va avea loc în data de 24 și 25 mai, în cadrul Centrului de Afaceri și Conferințe Platinium.

AMVAC Prima zi din programul conferinței va include prezentări susținute de Dr. Alain Fontbonne, Associate Proffesor at Veterinary School of Alfort, și Dr. Sergi Sergarra. Prezentările vor include teme precum patologia hepatică, gastroenterologie (Dr. Sergi Sergarra) și cazuri clinice de reproducție, tratamentul bolilor prostatice la câini (Dr. Alain Fontbonne).

A doua zi este rezervată în totalitate prezentărilor oferite de Dr.Didider Carlotti, membru fondator al Societății Europene de Dermatologie Veterinară. Tema acestei zile va fi "Abordarea diagnostică a pruritului la câini și pisici".

Participarea la conferința Medical Forum este acreditată cu 20 de puncte/ zi de eveniment. Detalii despre înscriere, precum și programul complet al conferinței sunt disponibile pe site-ul AMVAC.

Download: Programul conferintei

www.amvac.ro


Mai multe Ştiri

Stand Maravet AMVAC 2018_1

AMVAC 2018

Congresul Internațional AMVAC a reunit medici veterinari din întreaga țară și a reușit să-i aducă față în față atât cu companiile de top din domeniul sănătății animalelor cât și cu lectori în domeniul medicinei veterinare.
Citește mai mult

Congres AMVAC 2015 - Cursuri

Congresul AMVAC 2015 – Cursuri

Vorbitori locali și internaționali au prezentat cele mai recente informații din domeniul medicinei veterinare și au organizat workshop-uri pentru participanți. Aceasta este galeria noastră.
Citește mai mult

Expoziţie - Congres AMVAC 2015

Congresul AMVAC 2015 – Expoziție

Cu ocazia congresului AMVAC din acest an, expoziția a avut loc pentru a 10- a oară. Vizitatori și companii au fost invitate la discuții și sesiuni de informare pentru și despre noile produse și servicii din domeniul medicinei veterinare. Aici sunt cele mai bune fotografii ale expoziției.
Citește mai mult

After-Party la Old Nick Pub Sinaia

S-a dezvoltat ca o tradiție în ultimii ani. Oamenii au sărbătorit și au dansat până dimineața. Aici vă vom arăta fotografiile noastre cele mai reușite.
Citește mai mult

Gala Dinner la Congresul AMVAC 2015

La fel ca în ultimii ani, Gala Dinner a Congresului AMVAC/RoSAVA 2015 a avut loc în New Montana Hotel din Sinaia. Mai mult de 600 de invitați s-au bucurat de mâncare și de băuturi și au dansat toată noaptea pe muzica anilor 80 și au participat la concursul “Karaoke și premii”. Aici este galeria noastră a acestui eveniment.
Citește mai mult

Petrecerea de la finalul zilei de Pre-Congres AMVAC in Old Nick Pub Sinaia

După o zi de prezentări interesante în cadrul zilei de pre-congres AMVAC, participanții s-au bucurat de o seara relaxantă la petrecerea din binecunoscutul Old Nick Pub din Sinaia. Aici puteți accesa galeria foto de la petrecere.
Citește mai mult

Societatea Romana de Medicina Felina

Conferinta de Medicina Felina - Pre-Congres AMVAC 2015

Conferinta este sustinuta de partenerul oficial al SRMF, Nestle Purina si va fi creditata cu puncte EMC de catre CMVRO!
Citește mai mult

Societatea Română Veterinară de Ortopedie

SRVO Workshop Precongres AMVAC

Program Workshop 12.11.2015 Hotel New Montana – Sala Cantacuzino
Citește mai mult

Ştiinţa

Companii

Internaţional

Literatură