AMVAC Asociatia Medicilor Veterinari pentru Animale de Companie

Stand Maravet AMVAC 2018_1

AMVAC 2018

Congresul Internațional AMVAC a reunit medici veterinari din întreaga țară și a reușit să-i aducă față în față atât cu companiile de top din domeniul sănătății animalelor cât și cu lectori în domeniul medicinei veterinare.
Citește mai mult

Congres AMVAC 2015 - Cursuri

Congresul AMVAC 2015 – Cursuri

Vorbitori locali și internaționali au prezentat cele mai recente informații din domeniul medicinei veterinare și au organizat workshop-uri pentru participanți. Aceasta este galeria noastră.
Citește mai mult

Expoziţie - Congres AMVAC 2015

Congresul AMVAC 2015 – Expoziție

Cu ocazia congresului AMVAC din acest an, expoziția a avut loc pentru a 10- a oară. Vizitatori și companii au fost invitate la discuții și sesiuni de informare pentru și despre noile produse și servicii din domeniul medicinei veterinare. Aici sunt cele mai bune fotografii ale expoziției.
Citește mai mult

After-Party la Old Nick Pub Sinaia

S-a dezvoltat ca o tradiție în ultimii ani. Oamenii au sărbătorit și au dansat până dimineața. Aici vă vom arăta fotografiile noastre cele mai reușite.
Citește mai mult

Gala Dinner la Congresul AMVAC 2015

La fel ca în ultimii ani, Gala Dinner a Congresului AMVAC/RoSAVA 2015 a avut loc în New Montana Hotel din Sinaia. Mai mult de 600 de invitați s-au bucurat de mâncare și de băuturi și au dansat toată noaptea pe muzica anilor 80 și au participat la concursul “Karaoke și premii”. Aici este galeria noastră a acestui eveniment.
Citește mai mult

Petrecerea de la finalul zilei de Pre-Congres AMVAC in Old Nick Pub Sinaia

După o zi de prezentări interesante în cadrul zilei de pre-congres AMVAC, participanții s-au bucurat de o seara relaxantă la petrecerea din binecunoscutul Old Nick Pub din Sinaia. Aici puteți accesa galeria foto de la petrecere.
Citește mai mult

Societatea Romana de Medicina Felina

Conferinta de Medicina Felina - Pre-Congres AMVAC 2015

Conferinta este sustinuta de partenerul oficial al SRMF, Nestle Purina si va fi creditata cu puncte EMC de catre CMVRO!
Citește mai mult

Societatea Română Veterinară de Ortopedie

SRVO Workshop Precongres AMVAC

Program Workshop 12.11.2015 Hotel New Montana – Sala Cantacuzino
Citește mai mult

EEVC_logo

O conferința a EEVC va avea loc în perioada 6-8 octombrie 2016 în Belgrad

EEVC este o nouă conferință veterinară restrânsă, înființată pentru a servi la continuarea nevoilor educaționale ale veterinarilor din regiunea est-europeană
Citește mai mult

AMVAC-2015

Echipa VET-Magazin va fi prezentă anul acesta la AMVAC

Congresul internațional AMVAC/RoSAVA este un eveniment anual ce susține calitatea și educația continuă a medicului veterinar și are loc în luna Noiembrie, la Centrul de Conferinte International Casino Palace Sinaia. Anul acesta, conferința va avea loc în perioada 12-14 noiembrie.
Citește mai mult

A apărut ediţia a II-a din Ghidul animalelor de companie

Nou curs Bayer pentru veterinari

Bayer te invita la AMVAC! In incheierea zilei de pre-congres, 12 noiembrie, ne imbunatatim nu doar abilitatile medicale, ci si pe cele de comunicare cu proprietarii de animale
Citește mai mult

Conferință de Ortopedie Veterinară

Conferință de Ortopedie Veterinară

Societatea Română de Ortopedie Veterinară organizează în data de 5 Aprilie 2014 Conferința de Ortopedie Veterinară. Evenimentul se va desfășura la Sibiu,  în cadrul Centrului de Conferințe al Hotelului Ibis
Citește mai mult

Tombola Daisy Medical Vet

În cadrul Galei Congresului AMVAC 2013 sponsorul Daisy Medical Vet a oferit, prin tragere la sorți, premii în valoare de peste 1000 de euro. Aici puteti accesa Galeria foto. 
Citește mai mult

Premiile AMVAC 2013

Decernarea Premiilor AMVAC 2013 a avut loc în cadrul Galei desfășurată la finalul Congresului AMVAC de anul acesta. Printre laureații Galei s-au numărat Dr. Mario Codreanu și Dr. Manuela Pascal. Aici puteți accesa Galeria foto. 
Citește mai mult

Gala Premiilor AMVAC 2013

La fel ca în fiecare an, Congresul AMVAC s-a încheiat cu o petrecere reușită, a cărei tematică a fost Halloween-ul. Aici puteți accesa galeria foto. 
Citește mai mult

Expoziţie - Congres AMVAC 2013

Expoziţie - Congres AMVAC 2013

Sponsorii congresului AMVAC din acest an au fost, ca de fiecare dată, pregătiţi să răspundă tuturor întrebărilor despre produse şi servicii. Aveţi aici galeria foto a expoziţiei
Citește mai mult

Petrecerea de la finalul zilei de Pre-Congres AMVAC in Old Nick Pub Sinaia

După o zi de prezentări interesante în cadrul zilei de pre-congres AMVAC, prezentări oferite de Purina, participanții s-au bucurat de o seara relaxantă la petrecerea din binecunoscutul Old Nick Pub din Sinaia. Aici puteți accesa galeria foto de la petrecere.
Citește mai mult

Congres AMVAC/RoSAVA 2013

Congres AMVAC/RoSAVA 2013

Congresul AMVAC/RoSAVA este cel mai mare și mai important eveniment dedicat medicilor veterinari pentru animale de companie din România și a devenit locul de referință de întâlnire al medicilor practicieni din întraga țară, al cadrelor profesorale și al companiilor importatoare, producătoare și distribuitoare de produse de uz veterinar
Citește mai mult

Asociația Medicilor Veterinari pentru Animale de Companie

Workshop Chirurgie Ortopedică

Evenimentul va avea loc între 7-8 septembrie 2013 în cadrul Centrului de Chirurgie Experimentală Pius Brânzeu din Timișoara
Citește mai mult


Excelență în vaccinarea animalelor de companie

Serie de conferințe "Excelență în vaccinarea animalelor de companie"

Asociația Medicilor Veterinari pentru Animale de Companie , cu sprijinul companiilor Veteco și Merial, organizează  seria de conferințe cu tema " Excelență în vaccinarea animalelor de companie"
Citește mai mult

AMVAC

Conferință de Medicină Veterinară

Asociația Medicilor Veterinari pentru Animale de Companie organizează conferința Medical Forum, eveniment ce va avea loc în data de 24 și 25 mai, în cadrul Centrului de Afaceri și Conferințe Platinium
Citește mai mult

SRMF - Societatea Romana de Medicina Felina

Conferinta de Medicina Felina 2013

SRMF - Societatea Romana de Medicina Felina  - va sustine  in perioada 19 - 21  Aprilie 2013 Conferinta de Medicina Felina in Constanta
Citește mai mult

Congresul AMVAC 2012

Congresul AMVAC 2012

A VII-a editie a Congresul Național AMVAC/RoSAVA s-a desfășurat anul acesta pe durata a trei zile, în perioada 8-10 noiembrie.
Citește mai mult


Ştiinţa

Companii

Internaţional

Literatură