Sondaj de opinie în rândul studenţilor la medicina veterinara

(04.12.2014) Federaţia Medicilor Veterinari din Europa (FVE), împreunã cu Asociaţia Internaţionalã a Studentilor la facultatile de medicina veterinara (IVSA) au început o anchetã în rândul studenţilor.

IVSA Sondajul, care este anonim și disponibil on-line pânã la 10 ianuarie 2015, î și propune sã aduca o mai bunã înţelegere a distribuţiei resurselor veterinare in întreaga lume, pentru a identifica zonele de nevoie și în cele din urmã pentru a  ajuta ca viitorii medici veterinari sã decidã unde se aflã oportunitãţile de angajare.

Chestionarul este disponibil aici: www.surveymonkey.com/s/V3Q8NGKMai multe Ştiri

Federation of Veterinarians of Europe (FVE)

Animal Health Law: FVE welcomes its adoption

The Federation of Veterinarians of Europe (FVE) welcomes the adoption of the EU Law on transmissible animal diseases, also called the Animal Health Law (AHL)
Citește mai mult

FVE

Federaţia Veterinarilor din Europa se opune reclasificării Ketaminei

Am dori să subliniem susținerea nostru pentru Rapoartele Critice de evaluare ale Comisiei dvs. şi Recenziile experţilor, care afirmă că nu există dovezi care să justifice controlul internaţional al Ketaminei.
Citește mai mult

Ghidul de utilizare cu prudență a antibioticelor la animale!

Antibioticele sunt utilizate cu rol terapeutic în tratamentul și controlul multor tipuri de infecții, la o mare varietate de specii animale.
Citește mai mult

FVE

Sfaturi pentru utilizarea antimicrobienelor în mod responsabil

 Antibioticele sunt vitale pentru tratarea și prevenirea răspândirii bolilor la oameni și la animale. Totuși, riscul ca bacteria care cauzează o boală să dezvolte rezistență la
antibiotice crește de fiecare dată câ nd acestea sunt utilizate. Odată ce bacteriile devin rezistente, antibioticul este ineficient și nu mai poate trata boala.
Citește mai mult

CMVRO

Studiu farmacovigilenta

In numele Consiliului de Administratie al FVE, avem placerea de a anunta lansarea "Studiului veterinar privind raportarea reactiilor adverse (de farmacovigilenta)"
Citește mai mult

FVE

Studiu demografic veterinar

Dragi colegi,

Găsiți atașat un articol din "Veterinary Record" despre un studiu demografic veterinar, publicat recent de către Federația Veterinarilor din Europa (FVE). FVE include 38 de state membre și reprezintă 230.000 veterinari din Europa.
Cu stimă,
KF
Citește mai mult

FVE Seminar on antimicrobials

Conference Import & Keeping of Exotic Animals in EU

On the occasion of World Animal Day, on 4 October 2012, FVE organises a Conference in Brussels, with the support of the Cyprus Presidency of the Council of the EU
Citește mai mult

FVE face apel la vigilenta fata de virusul Schmallenberg

FVE face apel la vigilenta fata de virusul Schmallenberg

O noua boala la rumegatoare se raspandeste in Europa
Citește mai mult

Ştiinţa

Companii

Internaţional

Literatură