GI disorders in dogs: new insights in diagnosis and management

Te invităm să afli noutățile din domeniul managementului și diagnosticului afecțiunilor gastrointestinale la câini!

VetTube, în parteneriat cu Hill’s Pet Nutrition și Dr. Hein Meyer (DVM, PhD, diplomat ECVIM) au realizat webinarul GI disorders in dogs: new insights in diagnosis and management, în care se discută amănunțit despre enteropatiile tratabile cu hrană și despre colita cauzată de stres.

Cele două părți ale webinarului pot fi urmărite pe platforma https://www.vettube.eu și pot fi accesate gratuit până la 30.11.2018!

Acest webinar costă în mod normal aproape 40 de euro. Pentru a urmări webinarul gratuit, va rugăm să respectați următorii pași:
1.    Accesați platforma https://www.vettube.eu
2.    Creați-vă un cont gratuit pe platforma VetTube


 
3.    Adaugați în coș cele două părți ale webinarului (Partea 1: https://www.vettube.eu/video/gi-disorders-in-dogs-diagnosis-and-food-responsive-diarrhoea/202.html; partea 2: https://www.vettube.eu/video/gi-disorders-in-dogs-does-stress-colitis-really-exist/203.html )

 

4.    Apăsați pe butonul “BUY”
5.    Introduceți codul promotional Hill’s (HILLSDIGEST) în câmpul Promo code


 
6.    Completați datele solicitate și continuați ca și cum achiziția ar fi una obișnuită


 
7.    Apăsați butonul “Complete the purchase”
8.    Webinarul va putea fi urmărit după ce primiți un e-mail de confirmare.

Așa cum v-am obișnuit, facem eforturi pentru a vă oferi constant cele mai bune informații profesionale. Astfel de webinarii reprezintă o modalitate eficientă de a asimila cele mai noi informații în cel mai scurt timp. Vom continua cu siguranță eforturile de a va pune la dispoziție conținut de cea mai bună calitate.
Vă așteptăm să participați la acest webinar.

Mai multe Ştiri

Animal and Equine Veterinary Equipment Sale Announced

Animal and Equine Veterinary Equipment Sale Announced

Global advisory and asset management specialists, Gordon Brothers, has been instructed to manage the sale of the assets of The Animal Health Trust by the Trustees and their advisors
Citește mai mult

DDr. Camil Stoian PhD, Dipl.EVDC

DDr. Camil Stoian PhD, Dipl.EVDC a murit

Colega Camil Stoian ne-a lăsat complet pe neașteptate pe 26 iunie 2020
Citește mai mult

Hills

Webinar Hill's - Nutriția în cazurile de Dermatită atopică la câine

Un câine cu mâncărimi este o problemă frecventă a clienților și poate reprezenta o provocare pentru medicii veterinari. Dermatita atopică a câinelui (DAC) este o dermatoză inflamatorie pruriginoasă, cronică și recidivantă, care necesită adesea un management pe tot parcursul vieții și este o sursă de frustrare atât pentru medicul veterinar, cât și pentru familie.
Citește mai mult

Logo CMVRO

Recomandări adresate medicilor veterinari pentru evitarea contaminării cu COVID-19

În contextul pandemiei de COVID-19, Colegiul Medicilor Veterinari din Romania vine cu o serie de recomandări la adresa medicilor veterinari pentru evitarea contaminării.
Citește mai mult

Program workshop

Protocoale de lucru și monitorizare în anestezia inhalatorie

În intervalul 28-29 martie 2020, Maravet împreună cu Facultatea de Medicină Veterinară și Farmacie din Cluj-Napoca vă invită la un workshop în domeniul anesteziei veterinare, "Protocoale de lucru și monitorizare în anestezia inhalatorie.
Citește mai mult

Workshop Introducere în Oncologia Veterinară

Vineri, 13 martie 2020, vă așteptăm la modulul I al Workshop-ului „Introducere în oncologia veterinară”. Vă puteți înscrie accesând linkul https://rsvo.ro/introducere-in-oncologie-modulul-1/ sau contactând reprezentantul dvs. de vânzări de la Maravet.
Citește mai mult

Imagine predefinită

Teaser Überschrift

grwgwre  rgerg er gerg er
Citește mai mult

Congres Medicină Veterinară Alternativă Cluj-Napoca

În intervalul 6-7 martie 2020 vă așteptăm la primul Congres de Medicină Veterinară Alternativă din Romania. Evenimentul este organizat de Facultatea de Medicină Veterinară din cadrul Universității de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară Cluj-Napoca.
Mai multe informații despre programul evenimentului și modul de înscriere a participanților la adresa: https://fmv.usamvcluj.ro/index.php/anunturi.
Citește mai mult

Ştiinţa

Companii

Internaţional

Literatură