Congresul Internațional de Nefrologie Veterinară


În perioada 23-24 februarie, la Crystal Palace Ballrooms București va avea loc cea de-a doua ediție a Congresului Internațional de Nefrologie Veterinară.

Evenimentul reunește specialiști în patologia animalelor de companie, cu preocupări în domenii precum: nefrologie, cardiologie, endoscopie, parazitologie și medicina veterinară internă.
Congresul Internațional de Nefrologie Veterinară, ediția a II-a, va găzdui peste 500 de medici veterinari din România și din țările vecine.

Evenimentul la care sunteți așteptați își dorește să ofere soluții pertinente pentru problemele și provocările clinice aflate în corelație directă cu patologia nefro-urologică a animalelor de companie.

Congresul Internațional de Nefrologie Veterinară se bucură de contribuția unor lectori cunoscuți pe plan internațional, precum: Relja Beck, Fausto Brandão, Luca Ferasin, Balázs Szladovits sau Ilaria Lippi. Temele abordate de lectori sunt extrem de interesante și cu informații la zi din domeniile lor de competență.

Ca și în cazul ediției anterioare, organizatorii Congresului Internațional de Nefrologie Veterinară propun pe lângă temele profesionale aflate în dezbatere și momente plăcute de socializare, întreținute de invitați speciali. Pentru această ediție – la Gala Dinner - în postura de MC va fi cunoscutul prezentator Wilmark, iar școala sa de dans – Wilmark Dance Academy – va oferi cu siguranță un spectacol de neuitat. Alături de aceștia, la Gala Dinner va fi și trupa EMILIA & THE GENTLEMEN – un proiect muzical ajuns deja la maturitate, cu multe experiențe notabile atât în România, cât și în străinătate.

Pentru detalii privind modalitatea de înscriere și participare, vă rugăm să contactați reprezentanții locali Maravet sau Biovet.
Nu ratați ocazia de a ne bucura împreună de acest eveniment la Crystal Palace Ballrooms!

Mai multe informații puteți găsi și pe Facebook la adresa:https://www.facebook.com/events/151714835531178/

Mai multe Ştiri

Animal and Equine Veterinary Equipment Sale Announced

Animal and Equine Veterinary Equipment Sale Announced

Global advisory and asset management specialists, Gordon Brothers, has been instructed to manage the sale of the assets of The Animal Health Trust by the Trustees and their advisors
Citește mai mult

DDr. Camil Stoian PhD, Dipl.EVDC

DDr. Camil Stoian PhD, Dipl.EVDC a murit

Colega Camil Stoian ne-a lăsat complet pe neașteptate pe 26 iunie 2020
Citește mai mult

Hills

Webinar Hill's - Nutriția în cazurile de Dermatită atopică la câine

Un câine cu mâncărimi este o problemă frecventă a clienților și poate reprezenta o provocare pentru medicii veterinari. Dermatita atopică a câinelui (DAC) este o dermatoză inflamatorie pruriginoasă, cronică și recidivantă, care necesită adesea un management pe tot parcursul vieții și este o sursă de frustrare atât pentru medicul veterinar, cât și pentru familie.
Citește mai mult

Logo CMVRO

Recomandări adresate medicilor veterinari pentru evitarea contaminării cu COVID-19

În contextul pandemiei de COVID-19, Colegiul Medicilor Veterinari din Romania vine cu o serie de recomandări la adresa medicilor veterinari pentru evitarea contaminării.
Citește mai mult

Program workshop

Protocoale de lucru și monitorizare în anestezia inhalatorie

În intervalul 28-29 martie 2020, Maravet împreună cu Facultatea de Medicină Veterinară și Farmacie din Cluj-Napoca vă invită la un workshop în domeniul anesteziei veterinare, "Protocoale de lucru și monitorizare în anestezia inhalatorie.
Citește mai mult

Workshop Introducere în Oncologia Veterinară

Vineri, 13 martie 2020, vă așteptăm la modulul I al Workshop-ului „Introducere în oncologia veterinară”. Vă puteți înscrie accesând linkul https://rsvo.ro/introducere-in-oncologie-modulul-1/ sau contactând reprezentantul dvs. de vânzări de la Maravet.
Citește mai mult

Imagine predefinită

Teaser Überschrift

grwgwre  rgerg er gerg er
Citește mai mult

Congres Medicină Veterinară Alternativă Cluj-Napoca

În intervalul 6-7 martie 2020 vă așteptăm la primul Congres de Medicină Veterinară Alternativă din Romania. Evenimentul este organizat de Facultatea de Medicină Veterinară din cadrul Universității de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară Cluj-Napoca.
Mai multe informații despre programul evenimentului și modul de înscriere a participanților la adresa: https://fmv.usamvcluj.ro/index.php/anunturi.
Citește mai mult

Ştiinţa

Companii

Internaţional

Literatură