Congresul Internațional de Nefrologie Veterinară


În perioada 23-24 februarie, la Crystal Palace Ballrooms București va avea loc cea de-a doua ediție a Congresului Internațional de Nefrologie Veterinară.

Evenimentul reunește specialiști în patologia animalelor de companie, cu preocupări în domenii precum: nefrologie, cardiologie, endoscopie, parazitologie și medicina veterinară internă.
Congresul Internațional de Nefrologie Veterinară, ediția a II-a, va găzdui peste 500 de medici veterinari din România și din țările vecine.

Evenimentul la care sunteți așteptați își dorește să ofere soluții pertinente pentru problemele și provocările clinice aflate în corelație directă cu patologia nefro-urologică a animalelor de companie.

Congresul Internațional de Nefrologie Veterinară se bucură de contribuția unor lectori cunoscuți pe plan internațional, precum: Relja Beck, Fausto Brandão, Luca Ferasin, Balázs Szladovits sau Ilaria Lippi. Temele abordate de lectori sunt extrem de interesante și cu informații la zi din domeniile lor de competență.

Ca și în cazul ediției anterioare, organizatorii Congresului Internațional de Nefrologie Veterinară propun pe lângă temele profesionale aflate în dezbatere și momente plăcute de socializare, întreținute de invitați speciali. Pentru această ediție – la Gala Dinner - în postura de MC va fi cunoscutul prezentator Wilmark, iar școala sa de dans – Wilmark Dance Academy – va oferi cu siguranță un spectacol de neuitat. Alături de aceștia, la Gala Dinner va fi și trupa EMILIA & THE GENTLEMEN – un proiect muzical ajuns deja la maturitate, cu multe experiențe notabile atât în România, cât și în străinătate.

Pentru detalii privind modalitatea de înscriere și participare, vă rugăm să contactați reprezentanții locali Maravet sau Biovet.
Nu ratați ocazia de a ne bucura împreună de acest eveniment la Crystal Palace Ballrooms!

Mai multe informații puteți găsi și pe Facebook la adresa:https://www.facebook.com/events/151714835531178/

Mai multe Ştiri

Boli_hepatice_banner

Conferință online

Sunteți invitat la evenimentul nostru exclusiv online cu Dr. Penny Watson
Penny este lector principal în Medicina Animalelor Mici la Universitatea Cambridge
Citește mai mult

Maravet_2021

Maravet angajează reprezentant medical de vânzări aparatură pentru zona Moldova

Dacă ești pasionat de tehnologie în medicina veterinară, îți place să interacționezi cu oamenii, ești dinamic și îți place să fii tot timpul în mișcare, te așteptăm în echipa noastră! 
Citește mai mult

Anunt angajare ferme

Maravet SRL angajează reprezentant medical de vânzări - divizia Ferme, zona Transilvania

Angajăm reprezentant medical de vânzări - divizia Ferme pentru zona de Transilvania! Dacă ești pasionat de medicină veterinară, iți place să interacționezi cu oamenii, ești dinamic și îți place să fii tot timpul în mișcare, te așteptăm în echipa noastră! 
Citește mai mult

Asociaţia Română a Producătorilor de Hrană pentru Animale de Companie (ARPAC) ; Bildquelle: ARPAC

Conferinţă online

Rezultatele studiului „Atitudini şi comportamente ale românilor din mediul urban privind animalele de companie”, în contextul pandemiei de Coronavirus
Citește mai mult

Animal and Equine Veterinary Equipment Sale Announced

Animal and Equine Veterinary Equipment Sale Announced

Global advisory and asset management specialists, Gordon Brothers, has been instructed to manage the sale of the assets of The Animal Health Trust by the Trustees and their advisors
Citește mai mult

DDr. Camil Stoian PhD, Dipl.EVDC

DDr. Camil Stoian PhD, Dipl.EVDC a murit

Colega Camil Stoian ne-a lăsat complet pe neașteptate pe 26 iunie 2020
Citește mai mult

Hills

Webinar Hill's - Nutriția în cazurile de Dermatită atopică la câine

Un câine cu mâncărimi este o problemă frecventă a clienților și poate reprezenta o provocare pentru medicii veterinari. Dermatita atopică a câinelui (DAC) este o dermatoză inflamatorie pruriginoasă, cronică și recidivantă, care necesită adesea un management pe tot parcursul vieții și este o sursă de frustrare atât pentru medicul veterinar, cât și pentru familie.
Citește mai mult

Ştiinţa

Companii

Internaţional

Literatură