Seminar organizat de Elanco Animal Health

(22.09.2014) Elanco este o companie orientată spre inovare care dezvoltă şi comercializează produse care îmbunatatesc sănătatea animalelor şi producţia zootehnica în peste 75 de ţări.

Elanco prin intermediul produselor inovatoare sigure şi eficiente, suportului tehnic şi managementului de caz, aduce valoare economică şi sprijină legatura importanta dintre oameni şi animale, ajutand veterinarii să ofere animalelor o viaţă mai sănătoasă şi mai îndelungată.

Condiţiile de viaţă ale animalelor noastre de companie variază foarte mult- la fel și riscul individual de infestare cu paraziţi. De aceea, dumneavoastră ca medic veterinar sunteţi principalul consilier pentru proprietarii de câini în ceea ce privește aflarea tratamentului ideal sau unui program de prevenţie. Care sunt riscurile de infestare cu care se confruntă câinii în mod individual și atunci când sunt in grupuri? Care sunt tendinţele de prevalenţă pentru diferitele specii de paraziti? Ce zoonoze trebuie să avem în vedere?

Totodată, avem ocazia de a vă prezenta Trifexis® - o inovaţie în controlul paraziţilor.

Prin urmare, suntem încântaţi să vă invităm la seminarul organizat de Elanco Animal Health și susţinut de Anastasia Diakou, Asistent universitar la Universitatea Aristotel din Salonic (Grecia), în data de 29.09.2014

29. 09. 2014 - 16.00 h

Ramada Bucharest North, Daniel Danielopolu 44 A, sector 1, Bucuresti

Participarea dumneavostra este gratuită.

Deoarece există un număr limitat de participanţi vă rugăm sa vă înregistraţi accesând linkul de mai jos. Veţi primi confirmarea prin e mail.

Veţi găsi mai multe informaţii despre seminar accesând: http://elanco.dt-trend.com


Mai multe Ştiri

caine

Studiu privind paraziții din materiile fecale de câine a ajuns la o concluzie surprinzătoare

Un studiu reprezentativ realizat de Vetmeduni Viena arată că fecalele câinilor din Viena conțin relativ puțini endoparaziți comparativ cu caninele din regiunile rurale. Indiferent de nivelul real al infecției cu paraziți, totuși, proprietarii de câini sunt încurajați să acorde întotdeauna atenție igienei - mai ales că unii paraziți reprezintă un risc nu numai pentru animale, ci și pentru oameni.
Citește mai mult

Tomografie

Cazul misterios al lunii: Masă mediastinală la câine

Un Labrador în vârstă de 11 ani, mascul castrat, ajunge la veterinar cu un istoric recent de oboseală excesivă, poliurie și polidipsie, și intoleranță la efort fizic. Câinele a fost supus unei ecografii, astfel a fost identificată o masa mediastinașă craniană hipoecoică.
Citește mai mult

Webinar urolitiaza la câini și pisici

Continuăm seria evenimentelor profesionale Hill's cu un nou webinar la care vă invităm să participați. Specialiști în nutriție, Dr. Joseph Bartges și Dr. Iveta Becvarova vor sustine un webinar excepțional în care ne vor demonstra cum nutriția corectă poate reduce riscul urolitiazei la câini și pisici.
Webinarul va avea loc în data de 7 noiembrie, de la ora 20.00 și va dura aproximativ 90 de minute.
Citește mai mult

Imagine predefinită

Teaser Überschrift

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing
Citește mai mult

Imagine predefinită

Teaser Überschrift

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing
Citește mai mult

Workshop„Introducere în anestezia inhalatorie la câini și pisici”

Weekend-ul trecut a avut loc workshop-ul „Introducere în anestezia inhalatorie la câini și pisici” susținut de Dr. Ruxandra Costea la Facultatea de Medicină Veterinară.
Citește mai mult

Recicort

O cercetare adâncă în otita externă și tratamentul acesteia

Otita externa sau inflamarea canalului extern al urechii este o boala comuna atat la caini cat si la pisici. Aceasta boala are o etiologie multifactoriala complicata.
Citește mai mult

Dermanolon

Probleme dermatologice - Dermanolon - o analiză detaliată

Dermanolon este un produs inovator, o solutie cutanata folosita atat la caini cat si la pisici si contine triamcinolonacetonid si acid salicilic ca si ingrediente active.
Citește mai mult

Ştiinţa

Companii

Internaţional

Literatură