Seminar organizat de Elanco Animal Health

(22.09.2014) Elanco este o companie orientată spre inovare care dezvoltă şi comercializează produse care îmbunatatesc sănătatea animalelor şi producţia zootehnica în peste 75 de ţări.

Elanco prin intermediul produselor inovatoare sigure şi eficiente, suportului tehnic şi managementului de caz, aduce valoare economică şi sprijină legatura importanta dintre oameni şi animale, ajutand veterinarii să ofere animalelor o viaţă mai sănătoasă şi mai îndelungată.

Condiţiile de viaţă ale animalelor noastre de companie variază foarte mult- la fel și riscul individual de infestare cu paraziţi. De aceea, dumneavoastră ca medic veterinar sunteţi principalul consilier pentru proprietarii de câini în ceea ce privește aflarea tratamentului ideal sau unui program de prevenţie. Care sunt riscurile de infestare cu care se confruntă câinii în mod individual și atunci când sunt in grupuri? Care sunt tendinţele de prevalenţă pentru diferitele specii de paraziti? Ce zoonoze trebuie să avem în vedere?

Totodată, avem ocazia de a vă prezenta Trifexis® - o inovaţie în controlul paraziţilor.

Prin urmare, suntem încântaţi să vă invităm la seminarul organizat de Elanco Animal Health și susţinut de Anastasia Diakou, Asistent universitar la Universitatea Aristotel din Salonic (Grecia), în data de 29.09.2014

29. 09. 2014 - 16.00 h

Ramada Bucharest North, Daniel Danielopolu 44 A, sector 1, Bucuresti

Participarea dumneavostra este gratuită.

Deoarece există un număr limitat de participanţi vă rugăm sa vă înregistraţi accesând linkul de mai jos. Veţi primi confirmarea prin e mail.

Veţi găsi mai multe informaţii despre seminar accesând: http://elanco.dt-trend.com


Mai multe Ştiri

Imagine predefinită

Teaser Überschrift

grwgwre  rgerg er gerg er
Citește mai mult

A apărut ediţia a II-a din Ghidul animalelor de companie

Webinar Hill’s - Tot ce trebuie să știți despre controlul greutății

Obezitatea este o afecțiune din ce în ce mai întâlnită în rândul oamenilor, iar un trend asemănător are loc și în rândul animalelor de companie. Țesutul adipos în exces poate cauza dezvoltarea unor alte afecțiuni, scăderea calității vieții și scăderea speranței de viață. 
Citește mai mult

Free Webinar in english: "Pancytopenia in a dog"

Free Webinar in english: „Pancytopenia in a dog“

This webinar on May 13th gives a great opportunity to learn how to approach an usual haematology case in a systematic manner
Citește mai mult

ABCD

ABCD issues guideline on SARS-coronavirus-2 in cats

The Advisory Board on Cat Diseases has just published a new guideline in relation to SARS coronavirus-2 (SARS-CoV-2), the causative agent of COVID-19
Citește mai mult

caine

Studiu privind paraziții din materiile fecale de câine a ajuns la o concluzie surprinzătoare

Un studiu reprezentativ realizat de Vetmeduni Viena arată că fecalele câinilor din Viena conțin relativ puțini endoparaziți comparativ cu caninele din regiunile rurale. Indiferent de nivelul real al infecției cu paraziți, totuși, proprietarii de câini sunt încurajați să acorde întotdeauna atenție igienei - mai ales că unii paraziți reprezintă un risc nu numai pentru animale, ci și pentru oameni.
Citește mai mult

Tomografie

Cazul misterios al lunii: Masă mediastinală la câine

Un Labrador în vârstă de 11 ani, mascul castrat, ajunge la veterinar cu un istoric recent de oboseală excesivă, poliurie și polidipsie, și intoleranță la efort fizic. Câinele a fost supus unei ecografii, astfel a fost identificată o masa mediastinașă craniană hipoecoică.
Citește mai mult

Webinar urolitiaza la câini și pisici

Continuăm seria evenimentelor profesionale Hill's cu un nou webinar la care vă invităm să participați. Specialiști în nutriție, Dr. Joseph Bartges și Dr. Iveta Becvarova vor sustine un webinar excepțional în care ne vor demonstra cum nutriția corectă poate reduce riscul urolitiazei la câini și pisici.
Webinarul va avea loc în data de 7 noiembrie, de la ora 20.00 și va dura aproximativ 90 de minute.
Citește mai mult

Imagine predefinită

Teaser Überschrift

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing
Citește mai mult

Ştiinţa

Companii

Internaţional

Literatură