QuickVet - Platforma pentru viitorul in testare ’’In Clinica’’

(01.11.2010) Lansare tehnologie ’’lab-on-a-chip’’  pentru prima oara in Europa de Est pentru medicii veterinari din Romania.

Melet Schloesing Laboratoires GmbH C & E Europe, un specialist în domeniul aparaturii de laborator isi extinde gama de produse in Europa cu un nou sistem inovativ de analiza a sângelui pentru medicii veterinari.

Prima prezentare a QuickVet, noutate revolutionara de pe piata analizelor de sange, va avea loc in cadrul celui de al 5-lea congres veterinar AMVAC in perioada 12/13 noiembrie 2010 in Sinaia.

De ultima ora in analiza de sange: QuickVet - Platforma pentru viitorul in testare ’’In Clinica’’


Analizorul QuickVet® este o platforma de testare inovatoare in diagnosticul veterinar destinat pentru testarea in vitro a unei game de diferiti indicatori la animalele de companie.

Principiul masurarii folosit de analizorul QuickVet este aplicabil in testarea unui interval mare de indicatori pentru bolile infectioase, paraziti si boli transmise de paraziti, toxicologie, hormoni, oncologie si cardiologie din sange integral.

Noi teste sunt in dezvoltare si vor fi introduse in urmatorii ani, oferind intregul beneficiu in folosirea unei singure platforme de testare.

Sistemul de diagnostic QuickVet se compune dintr-un analizor si carduri de testare de unica folosinta bazat pe tehnologia microfluidica capilar indusa. Este destinat sa efectueze probe din sange integral in clinicile veterinare sau la locul pacientului in numai cateva minute. Operarea instrumentului cere o minima pregatire, doar se introduce cardul de testare, se adauga proba si se citeste rezultatul.

Tehnologia de ultima ora lab-on-a-chip a analizorului QuickVet® se caracterizeaza prin testare rapida, manevrare usoara, volum proba necesar foarte mic. Nu necesita prepararea probei sau calibrare, dispunand de un self-test continuu in timpul operarii. In memorie pot fi stocate pana la 1000 teste.

Parametrii
Pentru moment sunt disponibile carduri pentru PT/aPTT, fibrinogen si grupe de sange. Alte teste sunt in dezvoltare.

Despre Melet Schloesing  


Melet Schloesing Laboratoires GmbH C&E Europe a fost infiintata in septembrie 1999. Gama de produse cuprinde analizoare automate de sange, moderne si avansate, pentru o utilizare practica in medicina umana si veterinara. Din Austria, vanzarile, marketing-ul si service-ul sunt coordonate in intreaga Europa.

Contact:

Melet Schloesing Laboratoires GmbH
C&E Europe

Südstadtzentrum 1 Top 8
2346 Maria Enzersdorf

Tel +43 (0)2236/28023
Fax +43 (0)2236/48608

mslab@kabsi.at

www.mslab.at