FEDIAF (Federaţia Europeană a Industriei de Petfood)

FEDIAF reprezintă industria alimentară europeană pentru animale de companie cu aproximativ 200 de locații de producție. Este o organizație umbrelă a asociațiilor naționale din industria alimentară pentru animale de companie, plus companii membre.

Misiunea FEDIAF este de a fi vocea credibilă și responsabilă a industriei alimentare europene pentru animale de companie care colaborează cu autoritățile, autoritățile de reglementare și mediul academic pentru a obține condiții favorabile pentru furnizarea de produse sigure, hrănitoare și palatabile animalelor de companie și proprietarilor lor.

Cu sediul la Bruxelles, FEDIAF se angajează pe deplin să promoveze proprietatea responsabilă a animalelor de companie, bunăstarea animalelor de companie, rolul lor social important și respectarea dezvoltării durabile.

www.fediaf.org


FEDIAF lansează un ghid electronic de training dedicat comunicării cu privire la hrana animalelor de companie

FEDIAF lansează un ghid electronic de training dedicat comunicării cu privire la hrana animalelor de companie

FEDIAF (Federaţia Europeană a Industriei de Petfood) a lansat un ghid electronic de training pentru o mai bună cunoaştere şi punere în aplicare a legislaţiei privind hrana animalelor de companie şi normelor voluntare privind comunicarea „on-pack” şi „off-pack
Citește mai mult

Revista

Ştiinţa

Companii

Literatură