O conferința a EEVC va avea loc în perioada 6-8 octombrie 2016 în Belgrad

(12.09.2015) EEVC este o nouă conferință veterinară restrânsă, înființată pentru a servi la continuarea nevoilor educaționale ale veterinarilor din regiunea est-europeană. Conferința va găzdui oratori internaționali performanți, cea mai mare expoziție regională și va oferi oportunități de neegalat pentru crearea rețelelor profesionale, în cadrul unei întâlniri anuale de 3 zile, accesibile și calitative, care se va ține, prin rotație, în diferite țări.

EEVC_conference

Programul științific EEVC pune la dispoziție trei subiecte paralele, desfașurate pe parcursul celor trei zile în care se va desfășura evenimentul. Conferințele vor acoperi toate ariile esențiale care țin de medicina veterinară.

Fiecare conferință va conține 8 seminarii zilnice, pe lângă o idee principală. Înregistrarea participanților și invitaților se va face începând cu 18 Ianuarie 2016. EEVC a rezervat un număr de camere de lux ce fac parte din selecția hotelurilor din Belgrad.

Rezervările se vor face începând cu ianuarie 2016. Pentru mai multe informații vă rugăm să ne contactați la nr. de tel: +381-11-2686024 sau prin e-mail la adresa: enquiries@eevc.vet.

Vă rugăm să rețineți următorul aspect: cazarea vă va fi oferită în funcție de disponibilitatea la momentul aplicării. Plata trebuie să se realizeze în mod direct la hotel înaintea plecării. Pentru mai multe informații, vă rugăm vizitați: www.eevc.vetMai multe Ştiri

Michael Lappin; Bildquelle: WSAVA

Free WSAVA Webinar: The Impact of COVID-19 on your Patients and Staff - An Update for Veterinary Professionals

The World Small Animal Veterinary Association (WSAVA) is to host a second free webinar for veterinarians globally on Tuesday September 15 to provide an update on COVID-19 as it relates to companion animals and address many frequently asked questions
Citește mai mult

FEDIAF lansează un ghid electronic de training dedicat comunicării cu privire la hrana animalelor de companie

FEDIAF lansează un ghid electronic de training dedicat comunicării cu privire la hrana animalelor de companie

FEDIAF (Federaţia Europeană a Industriei de Petfood) a lansat un ghid electronic de training pentru o mai bună cunoaştere şi punere în aplicare a legislaţiei privind hrana animalelor de companie şi normelor voluntare privind comunicarea „on-pack” şi „off-pack
Citește mai mult

Dr. Luba Gancheva; Bildquelle: WSAVA

Luba Gancheva este câștigătorul premiului veterinar WSAVA, "Next Generation" al companiei Hill, 2017

Judecătorii felicită angajamentul față de creșterea standardelor de îngrijire veterinară în Balcani
Citește mai mult

Bayer

Bayer vrea sa cumpere Monsanto cu 55 miliarde de euro. O propunere imorala?

Concernul german Bayer intentioneaza sa cumpere firma americana Monsanto, mare si controversat producator de erbicide si porumb modificat genetic. Oferta Bayer AG aparuta pe DAX este de 62 miliarde dolari (55 miliarde euro). Aceasta exprima un pret de 122 USD pe actiunea la bursa a Monsanto, cu 37% mai mare decat pretul de inchidere de acum doua saptamani.
Citește mai mult

European Wildlife Disease Association (EWDA)

12th Conference of the European Wildlife Disease Association (EWDA)

August 27-31, 2016, Berlin - Online registration and Abstract submission now open
Citește mai mult

Federation of Veterinarians of Europe (FVE)

Animal Health Law: FVE welcomes its adoption

The Federation of Veterinarians of Europe (FVE) welcomes the adoption of the EU Law on transmissible animal diseases, also called the Animal Health Law (AHL)
Citește mai mult

FVE

Federaţia Veterinarilor din Europa se opune reclasificării Ketaminei

Am dori să subliniem susținerea nostru pentru Rapoartele Critice de evaluare ale Comisiei dvs. şi Recenziile experţilor, care afirmă că nu există dovezi care să justifice controlul internaţional al Ketaminei.
Citește mai mult

FECAVA_2015

Frédéric Goulle și Yvonne van Zeeland câștigă premiile FECAVA 2015

Premiile au fost prezentate în 16 Octobrie la Eurocongresul SEVC/FECAVA din Barcelona de către Președintele Fecava Monique Megens și editorul EJCAP Karin de Lange.
Citește mai mult

Ştiinţa

Revista

Companii

Literatură