MS4s VET

(01.11.2010) Acuratete ridicata in masurare prin tehnologia digitala - pentru prima oara in Europa de Est pentru medicii veterinari din Romania

Melet Schloesing Laboratoires GmbH C & E Europe, un specialist în domeniul aparaturii de laborator, va lansa in Europa Centrala si de Est primul analizor de hematologie pentru medicii veterinari cu masurare 3 si 5 diferentiala.

Prima prezentare a MS4s, noutate revolutionara de pe piata analizelor de sange, va avea loc in cadrul celui de al 5-lea congres veterinar AMVAC in perioada 12/13 noiembrie 2010 in Sinaia.

De ultima ora in analiza de sange MS4s VET


Acuratete ridicata in masurare prin tehnologia digitala

Analizorul automat MS4s VET cu 22 parametri cu masurare 3 si 5 diferentiala este conceput pentru rezultate rapide si sigure din numai 30µl sange integral.

MS4s VET, special conceput pentru medicii veterinari combina cu succes dimensiunile compacte, cel mai mic instrument din clasa sa (marime pagina A4) si pretul cel mai bun dintre analizoarle clasa 5 diferentiala.

Dispune de banci de date preprogramate pentru caine, pisica, cal, capra, bovine, ovine si porcine si alte 2 banci programabile, pentru alte specii. Fara consum suplimentar de reactivi, MS 4s nu efectueaza nici un proces automat de curatare in perioada in care este deschis si nu este folosit.

Nu necesita calibrare periodica. In memorie pot fi stocate pana la 100 date pacienti inclusiv cu histograme.

Pentru o masurare rapida si exacta a pana la 22 parametri MS 4s are nevoie de 50 sec/3-diff, respectiv 85 sec/ 5-diff. MS 4s lucreaza complet automat, cu mentenanta redusa, economic si rapid.

Parametri
WBC, Lym%, Lym#, Mon%, Mon#,Neu%, Neu#, Eo%, Eo#, Ba%,
RBC, MCV, Hct, MCH, MCHC, RDW, Hb, RRg
PLT, MPV, Pct, RDW,

Despre Melet Schloesing

Melet Schloesing Laboratoires GmbH C&E Europe a fost infiintata in septembrie 1999. Gama de produse cuprinde analizoare automate de sange, moderne si avansate, pentru o utilizare practica in medicina umana si veterinara.

Din Austria, vanzarile, marketing-ul si service-ul sunt coordonate in intreaga Europa.

Contact:


Melet Schloesing Laboratoires GmbH
C&E Europe

Südstadtzentrum 1 Top 8
2346 Maria Enzersdorf

Tel +43 (0)2236/28023
Fax +43 (0)2236/48608

mslab@kabsi.at

www.mslab.at