Zoetis, o nouă viziune de business

(25.06.2013) Zoetis, fosta divizie veterinară a trustului Pfizer și-a anunțat viziunea pentru mediul de afaceri din Europa, Africa și Orientul Mijlociu.

Cu 60 de ani de experiență în domeniul sănătății animalelor, compania pune la dispoziția clienților regionali și globali cele mai importante produse și servicii precum și cei mai pregătiți oameni în domeniu. 


Alejandro Bernal
“Suntem uniți de o viziune comună și zilnic ne concentrăm forțele spre oferirea unui suport real clienților care pot astfel răspunde pozitiv provocărilor pieței.

Le oferim medicamente și vaccinuri de calitate, completate de produse de diagnosticare, teste genetice și o gamă largă de servicii”, a declarat Alejandro Bernal, Vicepreședinte Executiv Zoetis și Președinte Regional pentru Europa, Africa și Orientul Mijlociu.

“Fiind cea mai mare companie independentă din industrie, suntem dedicați exclusiv sănătății animalelor , un “ingredient” de bază în afacerea clienților noștri”, a adăugat Alejandro Bernal.

În viziunea lui Alejandro Bernal, dezvoltarea puternică și stabilă a afacerii se concentrează pe șase direcții strategice: Crearea unei pârghii între prezența locală directă și relațiile puternice cu clienții; Pătrunderea pe piețele emergente; Continuarea dezvoltării de noi produse și crearea valorii adăugate în managementul ciclului de viață, în vederea extinderii portofoliului de produse;  Menținerea poziției de partener preferat pentru accesul la noi produse și tehnologii; Asigurarea permanentă de produse de calitate superioară; Extinderea afacerilor complementare pentru a deveni un partener de încredere mai complex.


“Zoetis combină prezența locală cu relațiile stabile cu clienții din Europa, Africa și Orientul Mijlociu unde are 2600 de angajați, birouri în 17 țări (unde se vorbesc 20 de limbi diferite) și își desfasoară activitatea în mai mult de 60 de țări”, adaugă Alejandro Bernal, Vicepreședinte Executiv Zoetis și Președinte Regional pentru Europa, Africa si Orientul Mijlociu.

Prezența Zoetis este susținută de site-urile de producție, cercetare și dezvoltare: Zoetis are patru fabrici în Europa: Catania (Italia), Louvain-la-Neuve (Belgia), Medolla (Italia), Olot (Spania) și trei centre de cercetare-dezvoltare: Louvain-la-Neuve, Olot si Zaventem (Belgia).

“Prezența noastră locală, susținută de resursele și accesul la nivel global, ne permit să răspundem nevoilor specifice ale clienților.” declară Alejandro Bernal, Vicepreședinte Executiv Zoetis și Președinte Regional pentru Europa, Africa și Orientul Mijlociu.

În plus față de cooperarea puternică pe care o are cu clienții, Zoetis colaborează cu universități și institute de cercetare pentru a contribui la dezvoltarea sectorului care se ocupă cu sănătatea animalelor și pentru a-i ajuta pe crescătorii de animale. Un exempu în acest sens este parteneriatul cu Universitatea din Stirling, unul dintre cele mai importante institute de cercetare, cu sediul în Scoția. 

“Universitatea câștiga mult ca rezultat al colaborării cu organizații din industrie pe proiecte de cercetare și se concentrează pe acelea cu un impact mai mare, cu aplicabilitate reală, cercetarea pură fiind plasată într-un plan secundar”, declară Prof. Randolph Richards, Universitatea din Stirling.  “În cazul nostru, Zoetis ne-a asigurat resursele pe care nu le-am fi putut procura altfel, cu posibilitatea finanțării cu ajutorul Consiliului de Strategie a Tehnologiei (Technology Strategy Board) din Marea Britanie”, a adăugat acesta.

Diversitatea ca punct forte

Astfel de parteneriate de cercetare permit companiei Zoetis să răspundă provocărilor din industrie. 

“Suntem o companie cu prezență în multiple piețe, cu o cerere puternică pentru proteine (și producție) și o evoluție considerabilă în țările în curs de dezvoltare. Avem însă un portofoliu larg de produse și servicii care, împreună cu valoarea creată de forța noastră de vânzare, plasează Zoetis într-o poziție unică în Europa, Africa și Orientul Mijlociu, în ceea ce privește relațiile puternice cu clienții.

Diversitatea este punctul forte pe care îl oferim clienților noștri: În slujba animalelor. în slujba sănătății. În slujba dvs.”, a declarat Alejandro Bernal, Vicepresedinte Executiv Zoetis si Presedinte Regional pentru Europa, Africa si Orientul Mijlociu.

Mai multe Ştiri

Zoetis

Zoetis colaborează cu Institutul Roslin în domeniul cercetării

Zoetis, fosta divizie de sănătate animală a companiei Pfizer, a anunțat începerea colaborării cu Institutul Roslin din cadrul Universității Edinburgh, în vederea dezvoltării unor proiecte de cercetare ce vizează studiul infecției cu Salmonella la bovine
Citește mai mult

Cazitel Plus

Pfizer, partenerul dvs. în Programul de Prevenție

Și cum orice moment este un bun moment pentru a afla ceva nou, Pfizer, partenerul dvs. în Programul de Prevenție prezintă: NOUA soluție pentru combaterea endoparaziților
Citește mai mult

Pfizer Animal Health

Produse noi Pfizer Animal Health – pentru bovine

În ultima perioadă Pfizer Animal Health a lansat pe piaţă 4 noi produse medicinale veterinare dedicate bovinelor
Citește mai mult

Produse noi Pfizer Animal Health  animale de companie

Produse noi Pfizer Animal Health – animale de companie

În ultima perioadă Pfizer Animal Health a lansat pe piaţă 2 noi produse veterinare pentru animale de companie
Citește mai mult

Premii de 7.000 RON - Campania 'În numele ştiinţei', dedicată exclusiv medicilor veterinari

Premii de 8.000 RON - Campania „În numele ştiinţei”, dedicată exclusiv medicilor veterinari

AMVAC - Asociația Medicilor Veterinari pentru Animale de Companie, alături VET-MAGAZIN.ro, lansează astăzi, 24 August 2012, campania „În numele ştiinţei” dedicată exclusiv medicilor veterinari
Citește mai mult

Cerenia® - Eliberează câinele de disconfortul cauzat de vomă

Voma - principala manifestare cu semnificaţie digestivă

Cerenia® - Eliberează câinele de disconfortul cauzat de vomă
Citește mai mult

Naxcel pentru bovine

Naxcel pentru bovine: Simplu – Eficace – Sigur

Naxcel® simplifică munca medicilor veterinari şi a fermierilor. Un antibiotic cu spectru larg ce oferă un tratament complet cu o singură administrare
Citește mai mult

Seminarii bovine

Seminarii bovine

Maravet împreună cu partenerii Bayer şi Pfizer vă invită să participaţi la seminariile pentru medicii veterinari şi crescătorii de bovine care vor aborda următoarele teme de discuţii
Citește mai multŞtiinţa

Revista

Internaţional

Literatură