Merial lansează in România NexGard Spectra si Frontline TRI-ACT

(02.10.2015) NexGard Spectra - tratamentul oral lunar cu cel mai larg spectru de protectie impotriva parazitilor externi si interni la caini - Frontline TRI-ACT – solutia repelenta optimizata pentru combaterea insectelor zburatoare, capuselor si puricilor la caini

Merial – Group Sanofi, producătorul celui mai cunoscut si recomandat antiparazitar pentru caini si pisici de pe piata, Frontline Combo, anunță lansarea NexGard Spectra (afoxolaner+milbemicina) si Frontline TRI-ACT (fipronil+permetrina).

“Prin lansarea NexGard Spectra si Frontline TRI-ACT, Merial si Veteco isi continua cu succes programul inceput in Romania in urma cu mai bine de 15 ani si completeaza, pentru medicii veterinari si proprietarii de caini din tara noastra, frontul de lupta pentru ingrijirea responsabila si eficienta a animalelor de companie si evitarea problemelor serioase de sanatate cauzate de purici, capuse, muste, tantari sau diversi viermi interni” a spus Dr. Sorin Badea – medic veterinar, Director General Veteco Interservices, distribuitorul oficial al produselor Merial în România.

NexGard Spectra omoară puricii repede, înainte de a depune ouă și asigură o protecție de durată împotriva puricilor și căpușelor. Formula sa inovatoare afoxolaner+milbemicina ucide parazitii interni (nematode), prevenind dirofilarioza cardiaca prin administrare lunara.

NexGard Spectra este rezultatul expertizei Merial în tehnologiile produselor masticabile, un comprimat oral palatabil care ofera o eficacitate excelentă cu o doză redusă de substanta activa, fiind bine tolerat cand este administrat lunar la doza recomandata pentru tratament..

NexGard Spectra este disponibil in 5 prezentari comerciale pentru caini adulti indiferent de greutate dar si pentru pui incepand cu varsta de opt saptamani, cu o greutate de cel putin doua kilograme.

NexGard Spectra este disponibil numai pe bază de recomandare si rețetă eliberată de medicul veterinar si va fi comercializat exclusiv in reteaua medicala veterinara. 

Frontline TRI-ACT este un produs topic exclusiv pentru caini cu o actiune repelenta eficace impotriva capuselor si insectelor zburatoare (muste, tantari, flebotomi), vectori ai leishmaniozei si dirofilariozei cardiace. Formula puternica pe baza de fipronil+permetrina ucide timp de 4 saptamani puricii inainte de depunerea oualor si capusele inainte de a se fixa pe caine.

Frontline TRI-ACT este disponibil in 5 prezentari comerciale pentru caini adulti si pui de opt saptamani sau mai mari, cu o greutate de cel putin 2 kilograme.

Cu aceste doua noi game lansate acum, portofoliul de produse antiparazitare pentru animale de companie oferit de Merial prin Veteco in Romania, se extinde la un numar impresionant de 32 prezentari comerciale care acopera practic toate nevoile, exigentele si asteptarile medicilor veterinari si proprietarilor de animale:

  • NexGard Spectra – tratamentul oral lunar cu cel mai larg spectru impotriva parazitilor externi si parazitilor interni la caine
  • NexGard – primul tratament oral lunar impotriva parazitilor externi la caini
  • Certifect – arma suprema care actioneaza in 2 ore de la aplicare impotriva capuselor la caini
  • Frontline TRI-ACT – noua solutie Spot-On repelenta optimizata pentru indepartarea si combaterea insectelor zburatoare, puricilor si capuselor la caini
  • Broadline – solutia Spot-On cu aplicator, cu cel mai larg spectru impotriva parazitilor externi si interni la pisica
  • Frontline Combo – marca antiparazitara nr. 1 in lume pentru caini si pisici
  • Frontline – formula originala (pipeta sau spray) pentru caini si pisici

„Lupta impotriva parazitilor la animalele de companie este in ADN-ul nostru. Prin istorie, inovatie, expertiza si diversitate, Merial a demonstrat ca este un lider mondial pe piața produselor antiparazitare pentru animale de companie.

Veteco Noi, la Veteco vom continua in Romania eforturile sustinute incepute in urma cu 15 ani pentru mentinerea standardului de excelenţa a serviciilor de promovare si distributie, pentru a oferi partenerilor nostri, medicii veterinari si pacientii acestora, cele mai noi si avansate produse care sa le asigure succesul prin tratamentele pe care le recomanda, participand in acest fel la consolidarea prestigiului lor profesional .” a completat Dr. Sorin Badea – medic veterinar, Director General Veteco Interservices, distribuitorul oficial al produselor Merial în România.


MAI MULTE ŞTIRI

ABCD

ABCD issues guideline on SARS-coronavirus-2 in cats

The Advisory Board on Cat Diseases has just published a new guideline in relation to SARS coronavirus-2 (SARS-CoV-2), the causative agent of COVID-19
Citește mai mult

Boehringer Ingelheim

Boehringer urmează să preia Merial într-un schimb de active financiare cu Sanofi

Sanofi și Boehringer Ingelheim au anunțat astăzi că firmele au intrat în negocieri exclusive pentru a face schimbul de afaceri. Tranzacția propusă ar consta într-un schimb al Sanofi Animal health (“Merial”) cu o valoare de înteprindere de 11.4 miliarde euro și Boehringer Ingelheim Consumer Healthcare (CHC) cu o valoare de întreprindere de 6.7 miliarde euro.
Citește mai mult

Fotografie cu câștigătorii premiilor ABCD și Merial pentru cercetătorii tineri, Emily Porter (a doua din stânga) și Paweł Bęczkowski (mijloc) flancați de către Jean-Christophe Thibault (Merial, la s; Bildquelle: iCatCare

Paweł Bęczkowski și Emily Porter câștigă Premiul ABCD & Merial Pentru Cercetătorii Tineri 2015

Două premii ABCD & Merial Pentru Cercetătorii Tineri (AMYSA), pentru Cercetări de Bază și pentru Cercetări Clinice , au fost prezentate în acest an. Ceremoniile de decernare au avut loc pe data de 2 iulie în Porto (Portugalia), cu ocazia congresului Societății Internaționale de Medicină Felină, organizat de Asociația Internațională pentru Îngrijirea Pisicii.
Citește mai mult

European Advisory Board on Cat Diseases (ABCD)

AMYSA deadline extended to 1 March 2014

ABCD & Merial invite applications for the Young Scientist Awards 2014
Citește mai mult

Premii de 7.000 RON - Campania 'În numele ştiinţei', dedicată exclusiv medicilor veterinari

Premii de 8.000 RON - Campania „În numele ştiinţei”, dedicată exclusiv medicilor veterinari

AMVAC - Asociația Medicilor Veterinari pentru Animale de Companie, alături VET-MAGAZIN.ro, lansează astăzi, 24 August 2012, campania „În numele ştiinţei” dedicată exclusiv medicilor veterinari
Citește mai mult

CERTIFECT

O nouă opțiune terapeutică de la Merial, este disponibilă acum și în România

CERTIFECT oferă o protecție superioară a câinilor împotriva căpușelor, precum și un control eficient al puricilor
Citește mai mult

Advisory Board on Cat Diseases (ABCD)

ABCD Young Scientist Award 2012

The European Advisory Board on Cat Diseases (ABCD) invites applications for the ABCD & Merial Young Scientist Award 2012
Citește mai mult

ABCD

ABCD & Merial Young Scientist Award 2010 - call for papers

The European Advisory Board on Cat Diseases (ABCD) invites applications for the ABCD & Merial Young Scientist Award 2010


Citește mai mult


Ştiinţa

Revista

Internaţional

Literatură