Henry Schein formează un parteneriat cu Misiunea Anti-Rabie cu scopul de a ajuta la combaterea rabiei în Malawi

Henry Schein, Inc., cel mai mare furnizor mondial de produse si servicii dedicate cabinetelor stomatologice, veterinare și medicilor practicieni a anunțat că a semnat un parteneriat cu  cu Misiunea Anti-Rabie pentru a dona produse de îngrijire medicală evaluate la mai mult de 60,000$ pentru a susține campania de vaccinare din Malawi. Donația este o inițiativă a Henry Schein Cares, program global de responsabilitate socială al companiei.

Potrivit Misiunii Anti-Rabie, o organizație internațională non-profit dedicată eliminării rabiei la nivel mondial până în 2030, mai mult de 99% din cazurile de rabie la om fiind Henry-Schein_Cares cauzate de mușcături de la câinii infectați. Rabia ucide aproximativ  60,000 oameni în fiecare an, din care majoritatea sunt copii sub 15 ani. Pentru a proteja sănătatea, atât a animalelor cât și a oamenilor, veterinarii din Misiunea Anti-Rabie au pus la punct un plan pentru realizarea rapidă a imunității grupului prin vaccinarea a 70% din câini într-o anumită zonă. De la crearea sa, din septembrie 2013, Misiunea Anti-Rabie a vaccinat mai mult de 236,000 câini în India, Malawi, Sri Lanka și Uganda, țări identificate de către organizație ca hotspoturi de rabie la nivel mondial.

“Henry Schein este mândru să sprijine Misiunea Anti-Rabie în eforturile sale de a consolida comunitățile vulnerabile prin eliminarea acestei boli care poate fi prevenită”, a spus Peter McCarthy, președinte, Henry Schein Global Animal Health Group. “Suntem dedicați în aprovizionarea veterinarilor cu instrumente și resurse necesare în protejarea animalelor și prin extensie, protejării sănătății umane. Aici este locul unde are loc prevenirea, și suntem onorați să luăm parte la ea.”

Ca parte a acordului de trei ani, Henry Schein va dona produse farmaceutice, seringi și alte produse de uz veterinar pentru a sprijini efortul de vaccinare al Misiunii Anti-Rabie ce se află în curs de desfășurare în Malawi. Potrivit Misiunii Anti-Rabie, donația Henry Schein va sprijini efortul de vaccinare în Africa de Est, care a tratat deja mai mult de 35.000 de câini începând cu mai 2015.

“La Misiunea Anti-Rabie, suntem printre primii în lupta împotriva acestei boli teribile, prin dedicatele eforturi ale echipelor noastre, voluntari și parteneri precum Hnery Schein, facem pași enormi înspre combaterea acestei boli”, a spus Frederic Lohr, persoană de legătură internațională și publicitate, Misiunea Anti-Rabie.

MAI MULTE ŞTIRI

Veterinary Dermatology

The usefulness of a hydrolysed fish and rice starchelimination diet for the diagnosis of adverse food reactions in cats: an open clinical trial

Diagnosis of adverse food reaction (AFR) is based on an eight week elimination diet (ED) and isconfirmed by relapse upon re-challenge with the previously fed diet. Hydrolysed EDs are commonly used for thispurpose.
Citește mai mult

Statul întins, șezutul sau statul în picioare: poziții de relaxare determinate de mărimea animalelor

Vacile se așează întotdeauna pe piept, astfel încât digestia lor să nu fie afectată. Rozătoarele se odihnesc uneori în șezut, în timp ce cangurii se întind uneori pe spate.
Citește mai mult

Lupii conduc, câinii urmează – ambele specii cooperează cu oamenii

Un studiu recent realizat de cercetători de comportament din Vetmeduni Viena, arată totuși că lupii  și câinii lucrează la fel de bine cu oamenii, deși în moduri diferite. Frații presupuși inegali sunt astfel mult mai asemănători decât se presupune adesea.
Citește mai mult

ARDIV

Workshop-uri homeopatie veterinara la Cluj-Napoca si Iasi

ARDIV, în colaborare cu FMV Iaşi şi FMV Cluj-Napoca, organizează la Cluj în perioada 24, 25, 26 mai 2019 si la Iaşi în perioada 31 mai, 01 şi 02 iunie 2019 workshopul de homeopatie veterinară, la care sunt așteptați să participe atât medici veterinari practicieni cât și studenți din anii terminali.
Citește mai mult

Soparle_desert

Șopârlele iubesc deșertul, iar șerpii preferă să trăiască în inima pădurilor tropicale

Cu cât mediul este mai aspru, cu atât scade rivalitatea între specii. Aceasta este principala concluzie publicată în Nature Communications, de către o echipă de biologi din Germania și Spania. Cercetătorii au analizat peste 900 de specii de șopârle și șerpi din Africa.
Citește mai mult

Hohenheim

Fosforul și sănătatea animalelor: un nou grup de cercetători de la Universitatea Hohenheim

Fosforul este un nutrient indispensabil oamenilor, animalelor și plantelor. Dar, fermele nu pot satisface de obicei această nevoie a animalelor dându-le doar hrană pe bază de plante.
Pentru a compensa, fermierii adaugă fosfor la nutriția animalelor.
Citește mai mult

Universitatea Konstanz

Biologii de la Universitatea din Konstanz studiază principiile care stau la baza mișcărilor colective a babuinilor

 Cum reușesc babuinii să coordoneze mișcările grupului lor? Biologii de la Universitatea din Konstanz studiază aceste organisme în sălbăticie pentru a afla care sunt regulile comportamentale pe care le folosesc babuinii atunci când interacționează.
Citește mai mult

King Cobra

Primul simpozion internațional „Regele Cobra" 2017

 În perioada 6 -7 Octombrie 2017, Fundația Herpetofauna Olanda, în colaborare cu Edupet Education, va organiza primul simpozion internațional de acest fel despre unul dintre cei mai veninoși șerpi de pe pământ.
Citește mai mult


Revista

Companii

Internaţional

Literatură