Kick-off pentru lansarea la nivel mondial a sistemului unic de analiză de sânge Epoc™ pentru medicii veterinari din Romania.

(20.08.2011) Melet Schloesing Laboratoires GmbH C & E Europe, un specialist în domeniul de utilaje de laborator practice îşi extinde gama de produse in Europa cu un alt sistem inovativ de analiza a sângelui pentru medicii veterinari.

Epoc Prima prezentare a Epoc™ în România, o noutate revoluţionară de pe piaţa analizelor de sânge, va avea  loc in cadrul simpozionului AMVAC de  la Sinaia în data de 13-14 noiembrie 2009.

Fondată în 1999 MELET SCHLOESING Laboratoires GmbH C & E Europe, care în acest an celebrează a zecea aniversare, este cu un pas înainte în domeniul analizelor de sânge şi în România.

State of the art în analiza de sânge

Epoc ™ este viitorul in segmentul sau. Bazat pe cele mai noi Know-how biotehnologii, Epoc ™, cu maximă uşurinţa de folosire si cu design modern, este prima şi singura soluţie bazată pe tehnologie biosensor Smart Card. “Cu tehnologia inovatoare biosensor, Epoc ™ nu este numai din punct de vedere tehnic ultima noutate, ci de asemenea absolut unic pe piaţa europeană”, a declarat Alfred Sakac, CEO Melet Schloesing Laboratoires GmbH C&E Europe, USP al produsului.

“Sunt convins ca Epoc ™ va schimba piaţa intr-un mod revoluţionar”, a spus Sakac.

Epoc™ nu numai ca permite o evaluare simpla şi rapidă de sânge în practica, dar este de asemenea mobil, aplicabil pretutindeni. Cu 100 µl sânge integral arterial sau venos, la alegerea utilizatorului, in doar 30 secunde sunt disponibile măsurători exacte.

Pachetul standard include cititorul  Epoc ™, un PDA si dispozitivele de măsurare reala: carduri de testare cu unică utilizare echipate cu biosenzori.

Acum cu Epoc ™ medicii veterinari au un analizor mobil cu calibrare complet automată şi control al calităţii disponibil. Serviciile de întreţinere şi asigurare a calităţii sunt complet eliminate. “Suntem încântaţi să oferim nu numai un produs inovator care conferă utilizatorului servicii clinice la nivel top tehnologic, dar si uşor de utilizat, cu un cost eficient” a spus Sakac.

Paşi simpli conduc la rezultate corecte. În primul rând, cardul de testare  echipat cu biosenzori este conectat la cititor. Aceasta se poate face instantaneu si peste tot, cardurile nu sunt supuse unor condiţii speciale de depozitare. Proba de sânge acceptată imediat, fără o prealabila prelucrare, este introdusă in cardul de testare. Prin cititorul  epoc ™ datele sunt citite in doar 30 secunde, transmise la PDA si afişate.

Atribuirea rezultatelor măsurate pentru fiecare ID de pacient se face in mod automat prin cititorul de cod de bare, sau prin introducerea directă pe ecran. In memorie pot fi stocate până la 2000 date de pacient. Prin aceasta aplicaţie simplă este garantată o metoda de diagnostic rapida si fiabila, cu înaltă calitate de măsurare. 

Parametrii

Cardurile de testare epoc ™  număra în prezent 14 parametri: pH, PCO2, PO2, Na, K, iCa, Hct, Glu, TCO2, HCO3, BE ecf, BE b, SO2 si Hb. “Parametrii cardurilor de testare Epoc ™ sunt modular extensibili. În prezent sunt în curs de dezvoltare aplicaţii suplimentare pentru biochimie, hemostază, hematologie si imunologie.

În următoarele şase luni pot fi făcute măsurători pentru lactate, clorură, BUN si Crea”, a declarat Sakac despre ultimele evoluţii. “Suntem foarte mândri  ca suntem primii din lume in domeniul medicinii veterinare capabili să oferim acest produs revoluţionar, uşurând procedurile de diagnostic în rândul medicilor veterinari din Europa”, concluzionează Sakac.

Despre Melet Schloesing

Melet Schloesing Laboratoires GmbH C&E Europe a fost înfiinţată în septembrie 1999. Gama de produse cuprinde analizoare automate de sânge, moderne si avansate, pentru o utilizare practică în medicina umană şi veterinară. Din Austria, vânzările, marketing-ul si service-ul sunt coordonate în întreaga Europa.

Contact:

Melet Schloesing Laboratoires C&E Europe
Alfred Sakac

Südstadtzentrum 1 Top 8
2346 Maria Enzersdorf

Tel +43 (0)2236/28023
Fax +43 (0)2236/48608

eMail: mslab@kabsi.at

www.mslab.at 

Revista

Ştiinţa

##international

Literatură