Nutriția specializată și cele 4 nevoi universale în alimentația echilibrată și completă

(18.06.2012) Avem placerea și onoarea de a vă invita să participați la seminarul medical Nutriția specializată și cele 4 nevoi universale în alimentația echilibrată și completă, organizat de WALTHAM (Autoritatea Mondială în Îngrijirea și Nutriția Animalelor de Companie) și MARS România.

Nutriția specializată și cele 4 nevoi universale în alimentația echilibrată și completă Vineri - 22 iunie 2012, ROMEXPO,  Pavilionul C1, Ora 10.00

Lector: Joanna Gale, Science and Technical Communications Manager, WALTHAM Centre for Pet Nutrition

Teme:

WALTHAM® - Creăm o lume mai bună pentru animalele de companie

Această prezentare vă va duce într-o călătorie fascinantă prin centrul WALTHAM® pentru nutriție animală – centrul de top în lume în cercetarea nutriției și îngrijirii animalelor de companie.

Vă invităm să aflați despre istoria centrului, să vedeți condițiile de cea mai înaltă clasă în care sunt îngrijiți câinii și pisicile și să descoperiți abordarea noastră: știința cu grijă (caring science).

Descoperim împreună momente revoluționare din cercetările noastre și explorăm ariile prioritare în prezent în nutriția animalelor de companie.

WALTHAM® - Cercetările științifice ce susțin hrana specializată pentru animalele de companie

Prezentarea se va concentra pe modalitatea în care descoperirile centrului WALTHAM®, deschizătoare de drumuri în nutriția animalelor de companie, sunt transpuse în produsele Mars, asigurând astfel o nutriție completă și echilibrată de cea mai bună calitate pentru animalele de companie.

Vom discuta, de asemenea, despre cele patru nevoi universale ale câinilor, care au fost identificate de cercetătorii WALTHAM® și despre cum le putem asigura prin nutriție.

Centrul WALTHAM® pentru Nutriţia Animalelor de Companie este o autoritate ştiinţifică de referinţă în nutriţia animalelor de companie, o instituţie care, de aproape 50 de ani, înregistrează progrese în studiul ştiinţific al nutriţiei şi sănătăţii animalelor de companie.

Situat în Leicestershire, în Anglia, acest celebru institut de înaltă ţinută se concentrează asupra nevoilor nutriţionale şi comportamentale ale animalelor şi asupra beneficiilor pe care prezenţa animalelor le aduce oamenilor, permiţând dezvoltarea unor produse inovatoare, care să acopere respectivele nevoi în plan practic.

WALTHAM® a depus adevărate eforturi de pionierat, făcând progrese majore în domeniul nutriţiei animalelor.

În colaborare cu cele mai mari instituţii ştiinţifice din lume, centrul susţine branduri Mars importante: WHISKAS®, PEDIGREE®, NUTRO®, TRILL®, CESAR®, SHEBA®, KITEKAT®, AQUARIAN®, WINERGY® şi ROYAL CANIN.

Manifestarea este acreditată de CMVRO cu 15 puncte SNEC.

Vă rugăm să confirmați prezența dumneavoastră la adresa de email: tatiana.filoteanu@effem.comŞtiinţa

Revista

Internaţional

Literatură