Seminar de anesteziologie și management al durerii

(12.04.2012) După succesul workshop-ului de anul trecut, la care s-au ocupat toate cele 25 de locuri, anul acesta, Maravet propune medicilor veterinari  “Seminarul de anesteziologie si management al durerii”

Seminarul este realizat cu participarea d-lui Charles E. Short, DVM, PhD, DACVA, DECVAA,  Profesor Emerit de Anesteziologie și Management al Durerii, în cadrul departamentului de Știinte Clinice al Colegiului de Medicină Veterinară, Cornell University, Ithaca, New York și Profesor Consultant de Anesteziologie, în cadrul Departamentului de Anesteziologie, Cornell University Medical School, New York.


Charles E. Short este un reputat anesteziolog veterinar, absolvent al Facultatii de Medicină Veterinara din Auburn, Alabama (SUA), are un master în fiziologie, biologie și medicină bioelectronică și un  doctorat în biochimie și farmacologie.

Are în palmares peste 440 de prezentări știintifice în cadrul grupurilor profesionale din Statele Unite și peste 230 de prezentări facute în alte 30 de țări.

Este autorul a peste 350 de publicații, din care 153 de articole în jurnale de specialitate și 3 cărți (Veterinary Anesthesia, 1974; The Principles and Practice of Veterinary Anesthesia 1987, and Animal Pain, 1991)

Charles E. Short este fondator al Colegiului American de Anesteziologie Veterinară și Diplomat al Colegiului European de Medicină Veterinară Anestezie şi Analgezie.

Seminarul va avea loc la sediul Maravet din sos. Odai, nr 38, Otopeni, jud Ilfov (Centura de Nord a Capitalei)

Data la care va fi organizat evenimentul este 5 Iunie 2012 (a 2-a zi dupa Conferința de Gastroenterologie)

Înscrierile se pot face până la data de 20 mai, 2012.

În cadrul seminarului vor fi prezenți și reprezentanți ai companiei Midmark, producătorul aparatului de anestezie inhalatorie Matrx. Aceștia vor organiza o sesiune de lucrări practice în cadrul cărora se vor expune tehnici de lucru cu sistemul de anestezie inhalatorie comercializat de Maravet în România.

Evenimentul este creditat cu 20 de puncte SNEC

Pauzele de cafea și prânzul sunt incluse.

Pentru condițiile de participare vă rugam contactați persoanele responsabile: 

Cristea Cristian: c.cristea@maravet.com
Karla Radi:  k.radi@maravet.com

Mai multe Ştiri

Cryopen B - Aparat pentru Cryoterapie

Cryopen B+ → Siguranță, confort, eficacitate, economie de timp pentru medicii veterinari și pentru pacienți, toate acestea și multe alte beneficii cu Cryopen B+! Convinge-te singur! 
Citește mai mult

scil_analizor

Analizor de sediment urină Scil Vet SA

Scilvet SA → Cea mai nouă tehnologie, în palma ta! Tehnologie revoluționară de măsurare pentru determinarea sedimentului urinar! Scil Vet SA este un analizor inovator care evaluează rapid și precis sedimentul urinar datorită tehnologiei optice patentate! 
Citește mai mult

Anka-Vet Puder Spray

Anka-Vet Puder spray - spray protector pe bază de oxid de zinc

Maravet lansează astăzi noul spray cu oxid de zinc și uleiuri de oregano, mușețel și dafin: Anka-Vet Puder Spray 400 ml.
Citește mai mult

Conferință de Oftalmologie Veterinară - 17 Mai 2013, Budapesta

Conferință de Oftalmologie Veterinară - 17 Mai 2013, Budapesta

Cabinetul veterinar Szentesi Kiseri, împreună cu Organizația Națională a Crescătorilor de Câini din Ungaria (MEOE) organizează conferința de oftalmologie, ajunsă la cea de-a III-a ediție
Citește mai mult

Maravet

Seminar de Neurologie - 18-19 Mai, București

Maravet vă invită să participați la seminarul cu tema " O abordare practică a afecțiunilor neurologice a animalelor de companie"
Citește mai mult

Workshop Ecografie

Workshop Ecografie

Maravet are plăcerea de a vă invita la Workshopul de Ecografie ce are ca teme investigația ecografică și interpretarea imaginii ecografice în diagnosticul diferențial la Office Maravet Bucuresti
Citește mai mult

Maravet Workshop

SEMINAR DE BIOCHIMIE ȘI ENDOCRINOLOGIE CLINICĂ

Maravet are plăcerea de a vă invita să participaţi la seminarul de biochimie si endocrinologie clinică, ce are ca teme semnificațiile diagnostice ale modificărilor biochimice sanguine în bolile interne şi ale modificărilor hormonale în endocrinopatii la animalele de companie
Citește mai mult

Premii de 8.000 RON

Premii de 8.000 RON - Campania „În numele ştiinţei”, dedicată exclusiv medicilor veterinari

AMVAC - Asociația Medicilor Veterinari pentru Animale de Companie, alături VET-MAGAZIN.ro, lansează astăzi, 24 August 2012, campania „În numele ştiinţei” dedicată exclusiv medicilor veterinari
Citește mai multŞtiinţa

Revista

Internaţional

Literatură