Pro Plan® CAT - Ghid de produse

(07.05.2012) Nutriția - principala noastră preocupare

În ultimii 80 de ani, Purina a depășit granițele științei și a cercetat avantajele nutriționale pentru sănătatea și bunăstarea felinelor. Descoperiri uimitoare, precum OPTISTARTR și OPTIRENALR, ne ajută să dezvoltăm produse inovatoare și exclusive cum ar fi PRO PLAN ® cat.

PRO PLAN ® cat

Echipa noastră de peste 350 de medici veterinari și cercetători este devotată îmbogățirii și îmbunătățirii vieții pisicilor și totodată a stăpânilor acestora. La PURINA PetCare, viziunea noastră este să fim cei mai buni în îmbunătățirea vieții pisicilor.

Rețeaua noastră globală de experți dezvoltă idei noi prin colaborarea cu experți de renume în medicina și nutriția veterinară din lume.

Oportunitatea este să furnizăm hrană pentru pisici în cabinetele veterinare.

PRO PLAN ® cat a reprezentat întotdeauna o nutriție excelentă, inspirată din biologia pisicilor, dar acum este și mai potrivită pentru dorințele stăpânilor de pisici:

  • Numele produselor și beneficiile lor asupra sănătății sunt mai clare.
  • Informația de pe pachet este mai ușor de citit.
  • Mai multă satisfacție emoțională în fiecare pachet.

Cu o creștere puternică, PRO PLAN ® Cat și-a dublat valoarea de-a lungul ultimilor 5 ani.

Cu o creștere puternică, PRO PLAN ® Cat și-a dublat valoarea de-a lungul ultimilor 5 ani

ISFM/SIMF recunoaște contribuția nutrițională PURINA la bunăstarea felinelor.

Societatea Internațională pentru Medicina Felinelor (ISFM/SIMF) este organizația cu cel mai mare renume mondial de experți veterinari în pisici, dedicați promovării sănătății și medicinei feline.

PRO PLAN ® CAT are la bază îmbunătățirea sănătății și bunăstării feline prin nutriție.

Scopul ISFM/SIMF este de a-și ajuta toți membrii să aibă acces la cercetări de ultimă oră din toată lumea, precum și la recenzii clinice pentru înțelegerea bolilor feline și a tratamentului pentru pisici in practica veterinară de zi cu zi.

La PRO PLAN ® știm că nutriția poate îmbunătăți semnificativ sănătatea și bunăstarea felinelor, iar asta este piatra de temelie pentru tot ce facem.

Prezentarea generală a gamei

PRO PLAN® pentru PISICI

Beneficii dovedite într-o gamă inovatoare

Beneficii dovedite într-o gamă inovatoare

Protecția rinichilor este o nevoie fără răspuns pentru cumpărătorii din cabinetele veterinare.

Protecția rinichilor este o nevoie fără răspuns pentru cumpărătorii din cabinetele veterinare

Sunt de 4 ori mai multe șanse ca stăpânii care cumpără hrană din cabinetele veterinare să aibă o pisică cu probleme la rinichi față de cumpărătorii din pet-shop-uri.

Sunt de 4 ori mai multe șanse ca stăpânii care cumpără hrană din cabinetele veterinare să aibă o pisică cu probleme la rinichi față de cumpărătorii din pet-shop-uri

PRO PLAN ® CAT oferă o soluție unică pentru a menține sănătatea rinichilor pe termen lung. Formula OPTIRENAL® conține antioxidanți, arginină și EPA.

Antioxidanți: Vitaminele C, E și beta-carotenii contribuie la protecția rinichilor împotriva pericolului oxidării.

Arginina (un aminoacid) și EPA (un acid gras omega-3) ajută la menținerea funcțiilor rinichilor.

Cu OPTIRENAL®, în numai 6 săptămâni, markerii de oxidare scad semnificativ în urina pisicilor, arătând efectul protectiv al OPTIRENAL®.

OPTIRENAL® disponibil exclusiv în hrana PRO PLAN®,  pentru specialiști. Disponibil în formule pentru pisici adulte, sterilizate, sensibile și de interior.

OPTIRENAL® disponibil exclusiv în hrana PRO PLAN®,  pentru specialiști. Disponibil în formule pentru pisici adulte, sterilizate, sensibile și de interior.Ştiinţa

Revista

Internaţional

Literatură