PROMAX O dată pe zi – acțiune triplă

(08.03.2012) Un sumpliment alimentar cu acțiune triplă ce ajută la restabilirea funcționării normale a aparatului digestiv.

PROMAX Dovedit clinic că restabilește funcţionarea normală a aparatului digestiv. PROMAX® este un supliment nutritiv cu acțiune triplă, care combină patru ingrediente cheie prin care tapetează, calmează și protejează mucoasa intestinală.

De ce este PROMAX® diferit?

  • Formulă nouă

EC-aprobat Enterococcus faecium DSM 10663/NCIMB 10415 formulă îmbunătăţită pentru consolidarea stabilităţii și pentru o administrare mai ușoară, produs la standardele GMP din Marea Britanie pentru asigurarea unei calităţi și termene de valabilitate superioare.

  • Nou, administrare o dată pe zi

Asigură un grad înalt de compliantă pentru a facilita administrarea, seringa este prevăzută cu trei doze specific taliei rasei, dovedit că eficienţa crește odată cu numărul de administrări.

  • Design unic al seringii

Un design ergonomic pentru o administrare mai ușoară. Calibrat pentru asigurarea unei doze pe zi timp de trei zile. Tehnologia avansată a materialului asigură o administrare mai ușoară.

Descriere

Afecţiunile aparatului digestiv sunt cele mai frecvente motive pentru care proprietarii se prezintă cu câinii la medicul veterinar. Aceste afecţiuni pot fi cauzate de motive simple, cum ar fi alimentaţia necorespunzătoare, schimbarea hranei, stări de stres sau pot fi generate de cauze mult mai complicate.

Conţinut

PROMAX® conţine Montmorillonite, o argilă cu proprietăţi excelente de absorbţie și de acoperire/tapetare. Montmorillointe, prezintă o suprafaţă uriașă cu încărcare ionică care este ideală pentru acoperirea și îngrijirea mucoasei intestinale și în același timp creează o barieră eficientă împotriva toxinelor și a agenţilor patogeni. De exemplu, Montmorillointe este de 20 de ori mai eficient decât Kaolina la absorbţia agenţilor patogeni.

PROMAX® conţine Peptide de Glutamină, o sursă natural stabilă de aminoacid Glutamină.

Una din funcţiile principale este furnizarea de energie pentru multiplicarea rapidă a celulelor mucoasei, cum ar fi celulele imune ale mucoasei și enterococite epiteliale.

În unele conditii catabolice și de stres, celulele mucoasei și a ţesutului limfatic intestinal utilizează glutamina pentru menţinerea integrităţii mucoasei și pentru a reduce difuzarea bacteriilor în ganglionii mezenterici.

Glutamina stimulează atât functia limfocitelor B cât și T și crește sinteza imuniglobulinelor.

Manan oligozaharidele (MOS)

Mos-ul din Promax are o structură unică care-i oferă atât proprietăţi anticolonizare cât și proprietăţi imunomodulatoare. MOS din Promax atrag agenţii patogeni printr-o atașare mai ușoară la glucida manoza de pe suprafaţa ei decât la vilozităţile intestinale. S-a demonstrat că MOS are un efect prebiotic, menţinând flora intestinală normală la câini prin creșterea populaţiilor lactobacililor apatogene și prin controlarea de E. coli patogene. S-a evidenţiat că MOS mărește imunitatea locală a intestinului prin stimularea proliferării limfocitelor B și producerea de IgA. Aceasta din urmă oferă o protecţie mărită contra invaziei agenţilor patogeni.

Absorbant

Argila Montmorillonite proprietăți excelente de absorbție și de acoperire de 20 de ori mai eficient decât Kaolina.

Probiotic

PROMAX® conţine o concentraţie mare de Enterococcus faecium DSM 10663/NCIMB 10415, o tulpină probiotică aprobată de UE. Este o bacterie producătoare de acid lactic cu efecte benefice asupra tulburărilor intestinale. PROMAX® ajută la repopularea intestinului cu bacterii benefice prin introducerea în tractul intestinal a E. faecium. Enterococcus faecium DSM 10663/NCIMB 10415

Are o perioadă scurtă de creștere (18-20 minute), astfel propulsând într-un timp scurt tractul gastrointestinal.

Produce acid lactic care scade pH-ul intestinal inhibând astfel creșterea bacteriilor patogene.

Produc substanţe antimicrobiene care sunt eficiente împotriva patogenilor gram–pozitivi.

Se atașează de epiteliul mucoasei intestinale inhibând colonizarea intestinului de bacterii patogene, prin exludere competitivă. Aprobat de UE, E. faecium DSM 10663/NCIMB 10415 repopularea florei intestinale, inhibă dezvoltarea bacteriilor patogene şi previne colonizarea bacteriilor patogene pe mucoasa intestinală.

Stimulenţi naturali ai sistemului imunitar

PROMAX® conţine două produse naturale care ajută la stimularea sistemului imunitar.

A. Glutamina - un nutrient esențial pentru funcționarea gastrointestinală, asigură energie celulelor sistemului imunitar și a enterococitelor, ajută la menținerea integrității mucoasei intestinale și reduce translocația bacteriană.

B. MOS - grad înalt de Manan–oligozaharinde (MOS), leagă și previne atașarea bacteriei patogene

îmbunătățește dezvoltarea florei apatogenice a intestinului, crește producția intestinală de IgA

Când trebuie administrat PROMAX®?

La orice câine sau pisică care suferă de tulburări digestive după o schimbare de alimentaţie, stări de stres sau terapie cu antibiotice.

Compoziţie

Ulei vegetal (Medium chain triglycerides), proteină hidrolizată de grâu (peptide de glutamină), drojdie (Saccharomyces cerevisiae conţinând nivele ridicate de Manan-oligozaharide).

Aditivi

E 1707 Enterococcus faecium DSM 10663/NCIMB 10415 (10 x 1011 c.f.u. / kg), E 558 Bentonite-montmorillonite.

Administrare

Seringa Promax specifică taliei oferă dozajul pentru trei zile, de administrat oral o dată pe zi. Seringă specifică pentru fiecare talie

Seringa Promax specifică taliei oferă dozajul pentru trei zile, de administrat oral o dată pe zi

Rezumat

  • administrare unică pe zi consolidată prin multiple teste clinice
  • design ergonomic și unic al seringii de administrare
  • formulă avansată prin probiotic EC – omologat, argilă montmorillonite, glutamină și Mannan - oligozaharide
  • fabricat în UK pentru o stabilitate și termen de valabilitate superioare

Producător: VetPlus Ltd, ‘Docklands’, Dock Road, Lytham, Lancashire, FY8 5AQ, UK., www.vetplus.co.uk

MARAVET Distribuitor: MARAVET SRL,

Str. Europa nr. 9, Baia Mare, RO-430000, România, Tel/Fax: +40 262 211 964

www.maravet.com  mail:office@maravet.comMai multe Ştiri

MRV_logo

Maravet SA angajează reprezentant vânzari pentru județele Constanța, Ialomița, Călărași

MARAVET S.A., angajează reprezentant vanzări pentru județele Constanța, Ialomița, Călărași.
Citește mai mult

conferinta

Conferința "Prevenția bolilor transmise de vectori la animalele de companie"

Bayer și Maravet au plăcerea să vă invite la Conferința „Prevenția bolilor transmise de vectori la animalele de companie" în data de 2 aprilie la Cluj-Napoca.
Citește mai mult

Anka-Vet Puder Spray

Anka-Vet Puder spray - spray protector pe bază de oxid de zinc

Maravet lansează astăzi noul spray cu oxid de zinc și uleiuri de oregano, mușețel și dafin: Anka-Vet Puder Spray 400 ml.
Citește mai mult

maravet_logo

Căutăm REPREZENTANT VÂNZĂRI INSTRUMENTAR VETERINAR – Bucuresti si zona SUD

MARAVET SA caută coleg nou pentru postul de Reprezentant vânzări instrumentar veterinar- SUD.
Citește mai mult

Henry-Schein

Donație de 100,000$

Vreau să vă informez că săptămâna trecută Fundația „Henry Schein Cares” a semnat un memorandum de înțelegere atât cu IVSA (Asociația Internațională Studenților veterinari) cât și cu „ Mission Rabies” pentru sprijin material pe următorii trei ani. Valoarea totală a sprijinului este de 100mii USD.
Citește mai mult

Performanta prin Specializare in Medicina Veterinara

Performanta prin Specializare in Medicina Veterinara

Compania Bayer, alaturi de Facultatea de Medicina Veterinara Bucuresti si partenerul sau, Maravet, are deosebita placere sa va invite maine, 22 noiembrie 2014, de la ora 9:30, in aula “Prof. Dr. Aurel Popoviciu” la conferinta cu tema “Performanta prin Specializare in Medicina Veterinara”
Citește mai mult

Conferință de Oftalmologie Veterinară - 17 Mai 2013, Budapesta

Conferință de Oftalmologie Veterinară - 17 Mai 2013, Budapesta

Cabinetul veterinar Szentesi Kiseri, împreună cu Organizația Națională a Crescătorilor de Câini din Ungaria (MEOE) organizează conferința de oftalmologie, ajunsă la cea de-a III-a ediție
Citește mai mult

Maravet

Seminar de Neurologie - 18-19 Mai, București

Maravet vă invită să participați la seminarul cu tema " O abordare practică a afecțiunilor neurologice a animalelor de companie"
Citește mai mult

Ştiinţa

Revista

Internaţional

Literatură