Maravet - de la veterinar la veterinar!

(18.11.2011) Maravet are în domeniul de activitate importul şi distribuţia medicamentelor de uz veterinar, a hranei şi a altor articole pentru animalele de companie, şi pentru fermele de animale, produselor necesare asigurării igienei şi a biosecurităţii în unităţile pentru creşterea animalelor.

Avem o istorie de 14 ani, începându-ne activitatea în 1998, când s-au făcut demersurile pentru înregistrarea în România a primelor medicamente de uz veterinar din portofoliu. Astfel, am ajuns să deţinem exclusivitate pentru comercializarea în România a peste 120 de produse de uz veterinar.

Ce este Congresul AMVAC pentru noi?

Este un succes imens, unul dintre cele mai importante evenimente dedicate nimănui altcuiva decât medicului veterinar, este poate singurul prilej anual pentru medicii veterinari de a socializa, de a descoperi într-un singur loc noi tehnici, tratamente, aparaturi medicale, de a fi la curent cu ultimele schimbări în domeniul veterinar.

Maravet - de la veterinar la veterinar

Este un loc în care ştiinţa şi voia bună se întâlnesc, un loc unde se vine doar cu cele mai bune intenţii în suflet: vrem atât să învăţăm, să avansăm, dar şi să fim înconjuraţi de prieteni, să fim întâmpinaţi cu un zâmbet. În acest an, ca de fiecare dată, Congresul AMVAC a reuşit exact acest lucru - îndepărtarea barierelor printr-un zâmbet sincer oferit colegilor noştri.

Ce ne motivează?

Medicul veterinar, evoluţia, performanţa şi dorinţa continuă de a satisface nevoile partenerilor nostri printr-o paletă largă de produse inovative de înaltă calitate şi siguranţă, şi nu în ultimul rând la preţuri cât mai competitive.

Susţinem performanţa şi încrederea

Credem în succesul parteneriatelor bazate pe încredere, ne putem atinge obiectivele doar atunci când furnizorii şi partenerii noştri au deplină încredere în noi. 

Maravet - de la veterinar la veterinar

Susţinem dezvoltarea şi educarea continuă a medicului veterinar, prin informarea corectă, prin sprijinirea programelor de educare şi nu în ultimul rând prin sprijinirea medicilor pentru ca aceştia să aibă acces la astfel de programe.

Susţinem anual evoluţia AMVAC pentru a-şi continua programele de educaţie medicală continuă ce vin în primul rând în sprijinul medicilor veterinari. Ţinem pasul evoluţiei pentru că am înţeles că aceasta este cheia dezvoltării medicinei veterinare!

Sprijinim industria medicală veterinară

Realizările societăţii se datorează în foarte mare parte echipei de profesionişti ai Maravet, oameni care s-au dedicat cu profesionalism şi pasiune menţinerii acestei societăţi în topul furnizorilor de produse de uz veterinar din ţară.

În 2011 am oferit sprijin unui număr record de peste 500 de medici veterinari ce, prin Maravet, au participat la congrese internationale ca WSAVA, FECAVA la Istanbul, BSAVA la Birmingham UK şi nu în ultimul rând la Congresul AMVAC, oferind astfel un plus de valoare muncii lor.

Viziunea noastră vine din performanţă şi inovaţie

Ne-am propus să ne demonstrăm continuu aspiraţiile pentru performanţă, ca expresie a misiunii pe care ne-am asumat-o şi a căilor pe care le urmăm pentru a o îndeplini. Considerăm că cele 2 certificări de implementare a sistemului de management al calităţii ISO 9001:2001 pe care le-am implementat, vin să susţină nivelul ridicat de încredere de care compania se bucură în rândul partenerilor.

Întotdeauna căutăm cele mai noi produse lansate în domeniul veterinar, de la nivel internaţional şi asistăm anual la creşterea calităţii actului medical, tocmai pentru că ştim că participăm activ exact la această creştere!

Maravet - de la veterinar la veterinar!
Mai multe Ştiri

MRV_logo

Maravet SA angajează reprezentant vânzari pentru județele Constanța, Ialomița, Călărași

MARAVET S.A., angajează reprezentant vanzări pentru județele Constanța, Ialomița, Călărași.
Citește mai mult

conferinta

Conferința "Prevenția bolilor transmise de vectori la animalele de companie"

Bayer și Maravet au plăcerea să vă invite la Conferința „Prevenția bolilor transmise de vectori la animalele de companie" în data de 2 aprilie la Cluj-Napoca.
Citește mai mult

Anka-Vet Puder Spray

Anka-Vet Puder spray - spray protector pe bază de oxid de zinc

Maravet lansează astăzi noul spray cu oxid de zinc și uleiuri de oregano, mușețel și dafin: Anka-Vet Puder Spray 400 ml.
Citește mai mult

maravet_logo

Căutăm REPREZENTANT VÂNZĂRI INSTRUMENTAR VETERINAR – Bucuresti si zona SUD

MARAVET SA caută coleg nou pentru postul de Reprezentant vânzări instrumentar veterinar- SUD.
Citește mai mult

Henry-Schein

Donație de 100,000$

Vreau să vă informez că săptămâna trecută Fundația „Henry Schein Cares” a semnat un memorandum de înțelegere atât cu IVSA (Asociația Internațională Studenților veterinari) cât și cu „ Mission Rabies” pentru sprijin material pe următorii trei ani. Valoarea totală a sprijinului este de 100mii USD.
Citește mai mult

Performanta prin Specializare in Medicina Veterinara

Performanta prin Specializare in Medicina Veterinara

Compania Bayer, alaturi de Facultatea de Medicina Veterinara Bucuresti si partenerul sau, Maravet, are deosebita placere sa va invite maine, 22 noiembrie 2014, de la ora 9:30, in aula “Prof. Dr. Aurel Popoviciu” la conferinta cu tema “Performanta prin Specializare in Medicina Veterinara”
Citește mai mult

Conferință de Oftalmologie Veterinară - 17 Mai 2013, Budapesta

Conferință de Oftalmologie Veterinară - 17 Mai 2013, Budapesta

Cabinetul veterinar Szentesi Kiseri, împreună cu Organizația Națională a Crescătorilor de Câini din Ungaria (MEOE) organizează conferința de oftalmologie, ajunsă la cea de-a III-a ediție
Citește mai mult

Maravet

Seminar de Neurologie - 18-19 Mai, București

Maravet vă invită să participați la seminarul cu tema " O abordare practică a afecțiunilor neurologice a animalelor de companie"
Citește mai mult

Ştiinţa

Revista

Internaţional

Literatură