MARAVET – 14 ani de activitate

(29.02.2012) Maravet SRL, ce are ca principal domeniu de activitate importul și distribuția de produse de uz veterinar, a ajuns la un număr de 95 angajați, acoperire națională și implicarea în multiple proiecte dedicate medicilor veterinari.

Datorită profesionalismului și implicării în domeniul veterinar, Maravet împlinește14 ani de activitate în 2012, Dr. Francisc Korponay transmite un cald mesaj întregii industrii.

MARAVET  14 ani de activitate Stimați Parteneri!

  1. Înainte de toate, vă mulţumesc vouă, partenerilor noştri, că ne-aţi ţinut în viață şi ne-ați susţinut în dezvoltare timp de 14 ani, datorită achiziţiilor şi recomandărilor voastre! 
  2. Mulţumesc fiecărui membru al echipei Maravet, furnizorilor, că ajutați acest vas să se menţină pe linia de plutire, în pofida „idioţeniilor“ fãcute de căpitan!
  3. Şi mă bucură nespus de mult faptul că, având în vedere unde era mica noastră afacere acum 14 ani, până astăzi am realizat o dezvoltare fantastică cu ajutorul vostru!

Korponay Francisc med.vet. Mulţumesc şi vă doresc mulţi clienţi!

Korponay Francisc med.vet.

www.maravet.com


Mai multe Ştiri

Cryopen B - Aparat pentru Cryoterapie

Cryopen B+ → Siguranță, confort, eficacitate, economie de timp pentru medicii veterinari și pentru pacienți, toate acestea și multe alte beneficii cu Cryopen B+! Convinge-te singur! 
Citește mai mult

scil_analizor

Analizor de sediment urină Scil Vet SA

Scilvet SA → Cea mai nouă tehnologie, în palma ta! Tehnologie revoluționară de măsurare pentru determinarea sedimentului urinar! Scil Vet SA este un analizor inovator care evaluează rapid și precis sedimentul urinar datorită tehnologiei optice patentate! 
Citește mai mult

Anka-Vet Puder Spray

Anka-Vet Puder spray - spray protector pe bază de oxid de zinc

Maravet lansează astăzi noul spray cu oxid de zinc și uleiuri de oregano, mușețel și dafin: Anka-Vet Puder Spray 400 ml.
Citește mai mult

Conferință de Oftalmologie Veterinară - 17 Mai 2013, Budapesta

Conferință de Oftalmologie Veterinară - 17 Mai 2013, Budapesta

Cabinetul veterinar Szentesi Kiseri, împreună cu Organizația Națională a Crescătorilor de Câini din Ungaria (MEOE) organizează conferința de oftalmologie, ajunsă la cea de-a III-a ediție
Citește mai mult

Maravet

Seminar de Neurologie - 18-19 Mai, București

Maravet vă invită să participați la seminarul cu tema " O abordare practică a afecțiunilor neurologice a animalelor de companie"
Citește mai mult

Workshop Ecografie

Workshop Ecografie

Maravet are plăcerea de a vă invita la Workshopul de Ecografie ce are ca teme investigația ecografică și interpretarea imaginii ecografice în diagnosticul diferențial la Office Maravet Bucuresti
Citește mai mult

Maravet Workshop

SEMINAR DE BIOCHIMIE ȘI ENDOCRINOLOGIE CLINICĂ

Maravet are plăcerea de a vă invita să participaţi la seminarul de biochimie si endocrinologie clinică, ce are ca teme semnificațiile diagnostice ale modificărilor biochimice sanguine în bolile interne şi ale modificărilor hormonale în endocrinopatii la animalele de companie
Citește mai mult

Premii de 8.000 RON

Premii de 8.000 RON - Campania „În numele ştiinţei”, dedicată exclusiv medicilor veterinari

AMVAC - Asociația Medicilor Veterinari pentru Animale de Companie, alături VET-MAGAZIN.ro, lansează astăzi, 24 August 2012, campania „În numele ştiinţei” dedicată exclusiv medicilor veterinari
Citește mai mult

Ştiinţa

Revista

Internaţional

Literatură