Bayer Advantix

(23.04.2012) Bayer Animal Health anunță lansarea unei noi forme de prezentare pentru produsul Advantix® în România

Prezentare Advantix

Advantix® produs de Bayer Animal Health vine în 2012 într-o nouă formă – cutia cu 1 pipetă. 

Bayer Advantix

Prin această nouă formă de prezentare Bayer dorește să încurajeze folosirea corectă a produselor sale de către proprietarii de câini aceștia având acum la îndemâna prospectul cu toate informațiile necesare pentru ficare pipetă achiziționată.

Compozitie Advantix:

Advantix® conține imidacloprid și permetrină, două substanțe active cu acțiune sinergică care atacă paraziții externi la niveluri diferite ale structurilor nervoase determinând paralizia și moartea înainte ca aceștia să ințepe animalul.

Siguranța protecției antiparazitare este determinată de omorârea puricilor și prevenirea reinfestării, dar mai ales prin efectul repelent împotriva căpușelor, țânțarilor, muștelelor și previnirea bolilor transmise de vectori.

“Ne dorim să venim în ajutorul medicilor veterinari și al proprietarilor de câini cu produse de înaltă clasă și ne dorim ca toți aceia care administrează pipetete de Advantix® să aibă la îndemână intrucțiunile în vederea obținerii protecției împotriva paraziților externi.” anunță Dr. Diana Vasilescu, Product Manager la Bayer Animal Health.

Începând cu luna martie 2012 Advatix® va fi disponibil pe piața din România într-un nou ambalaj și anume cutia cu 1 pipetă care va oferi oricărui utilizator toate informațiile necesare despre indicații, durata acțiunii, modul corect de aplicare.

“Lansarea cutiei de Advantix® cu 1 pipetă apare ca o necesitate în contextul în care la achizitiția unei pipete de la medicul veterinar, acesta era nevoit să vândă produsul fără să poată înmâna proprietarului animalului prospectul produsului.

Cu noua formă de ambalare de dorim ca proprietatii de animale să aibă toate informațiile necesare legate de produs, noua cutie fiind în același timp o variantă mult mai elegantă atât prin aspect cât și prin creșterea acceptabilității.”

Advantix® este un produs Bayer Animal Health.

Despre Grupul Bayer:

Grupul Bayer este o companie multinațională fiind una dintre firmele inovatoare de top în sănătate și în industria de produse medicale, cu sediul în Leverkusen, Germania. Compania combină activitățile globale de sănătate animală, îngrijire medicală şi diviziile farmaceutice.

Scopul Bayer HealthCare este de a descoperi si fabrica produse, care vor îmbunătăţi sănătatea umana si animală la nivel mondial. Bayer HealthCare are o forţă de muncă la nivel mondial de 55.700 angajaţi şi este reprezentată în mai mult de 100 de ţări.

Cu o cifra de afaceri de 1.120 milioane de euro (2010) Divizia de Sanatate Animala a Bayer HealthCare este unul dintre producătorii mondiali de top de medicamente de uz veterinar. Divizia produce şi comercializează mai mult de 100 de medicamente de uz veterinar .

Distribuitor:

S.C. MARAVET SRL, Str. Europa nr. 9, 430000 Baia Mare

Tel/Fax: 0262-211.964;

office@maravet.com


Mai multe Ştiri

Cryopen B - Aparat pentru Cryoterapie

Cryopen B+ → Siguranță, confort, eficacitate, economie de timp pentru medicii veterinari și pentru pacienți, toate acestea și multe alte beneficii cu Cryopen B+! Convinge-te singur! 
Citește mai mult

scil_analizor

Analizor de sediment urină Scil Vet SA

Scilvet SA → Cea mai nouă tehnologie, în palma ta! Tehnologie revoluționară de măsurare pentru determinarea sedimentului urinar! Scil Vet SA este un analizor inovator care evaluează rapid și precis sedimentul urinar datorită tehnologiei optice patentate! 
Citește mai mult

Anka-Vet Puder Spray

Anka-Vet Puder spray - spray protector pe bază de oxid de zinc

Maravet lansează astăzi noul spray cu oxid de zinc și uleiuri de oregano, mușețel și dafin: Anka-Vet Puder Spray 400 ml.
Citește mai mult

Conferință de Oftalmologie Veterinară - 17 Mai 2013, Budapesta

Conferință de Oftalmologie Veterinară - 17 Mai 2013, Budapesta

Cabinetul veterinar Szentesi Kiseri, împreună cu Organizația Națională a Crescătorilor de Câini din Ungaria (MEOE) organizează conferința de oftalmologie, ajunsă la cea de-a III-a ediție
Citește mai mult

Maravet

Seminar de Neurologie - 18-19 Mai, București

Maravet vă invită să participați la seminarul cu tema " O abordare practică a afecțiunilor neurologice a animalelor de companie"
Citește mai mult

Workshop Ecografie

Workshop Ecografie

Maravet are plăcerea de a vă invita la Workshopul de Ecografie ce are ca teme investigația ecografică și interpretarea imaginii ecografice în diagnosticul diferențial la Office Maravet Bucuresti
Citește mai mult

Maravet Workshop

SEMINAR DE BIOCHIMIE ȘI ENDOCRINOLOGIE CLINICĂ

Maravet are plăcerea de a vă invita să participaţi la seminarul de biochimie si endocrinologie clinică, ce are ca teme semnificațiile diagnostice ale modificărilor biochimice sanguine în bolile interne şi ale modificărilor hormonale în endocrinopatii la animalele de companie
Citește mai mult

Premii de 8.000 RON

Premii de 8.000 RON - Campania „În numele ştiinţei”, dedicată exclusiv medicilor veterinari

AMVAC - Asociația Medicilor Veterinari pentru Animale de Companie, alături VET-MAGAZIN.ro, lansează astăzi, 24 August 2012, campania „În numele ştiinţei” dedicată exclusiv medicilor veterinari
Citește mai multŞtiinţa

Revista

Internaţional

Literatură