Hill’s Romania, prin Maravet și Biovet Distribution, a organizat, la Cluj, seminarul ”Dermatita atopică”

(12.09.2016) Hill’sRomânia, prin companiile Maravet și Biovet Distribution a continuat seria evenimentelor științifice dedicate medicilor veterinari prin organizarea unui nou seminar ce a avut lor în data 8 septembrie, la Cluj. Gazda Seminarului ”Dermatita atopică” a fost  Hotelul Golden Tulip Ana Dome, o locație selectă, cu excelente facilități pentru desfășurarea unor astfel de evenimente. Și de această data, evenimentul s-a bucurat de o largă prezență din partea medicilor veterinari.

În cadrul seminarului de la Cluj au avut loc două prezentări profesionale pe tema dermatitei atopice: Dr. Rareș Căpitan a susținut prelegerea cu tema ”Dermatita atopică. Cum menținem boala sub control pe termen lung”, iar în partea a doua a Seminarului, Dr. Luminița Mărășoiu a vorbit despre Managementul nutrițional al dermatitei atopice și al alergiilor alimentare.

Ambele prezentări au fost apreciate de către publicul prezent, medicii veterinari participanți la seminar arătându-se extrem de interesați de subiectele puse în dezbatere. Fiecare prezentare s-a încheiat cu o sesiune de ”întrebări și răspunsuri” extrem de interactivă, dovadă că dermatita atopică este un topic de discuție de care medicii veterinari se arată extrem de interesați.

Finalul seminarului a fost o continuare a discuțiilor într-un cadru informal, un mijloc prin care cei prezenți au putut interacționa atât cu speakerii acestei ediții, dar și cu reprezentanții organizatorilor, companiile Maravet și Biovet Distribution.

Seminarul de la Cluj-Napoca se înscrie în calendarul de evenimente profesionale organizate de Hill’s România, evenimente incluse în programul “Educație Profesională Continuă” și creditate cu 15 puncte conform criteriilor de punctaj A.G.M.V.R. - C.M.V.R.O.
Următorul seminar Hill’s va avea loc la Timișoara.

Dermatita_1

Dermatita_2

Dermatita_3

Ştiinţa

Revista

Internaţional

Literatură