Maravet și Biovet Distribution au organizat, la Iași, seminarul ”Dermatita atopică”

Hill’s România, prin companiile Maravet și Biovet Distribution, a organizat în data 1 septembrie, la Iași, Seminarul ”Dermatita atopică”. Evenimentul a avut loc la Hotelul Unirea și s-a bucurat de o largă prezență din partea medicilor veterinari din Moldova.
În cadrul seminarului au avut loc două prezentări profesionale pe tema dermatitei atopice. Dr. Rareș Căpitan a participat activ în calitate de lector sau instructor la prezentări și lucrări practice in România și alte țări din Europa, împartășind medicilor veterinari din cunoștințele și pasiunea acumulată. În cadrul seminarului organizat de Hill’s România, Dr. Rareș Căpitan a susținut prelegerea cu tema ”Dermatita atopică. Cum menținem boala sub control pe termen lung”.

În partea a doua a Seminarului, Dr. Luminița Mărășoiu, Country Manager Hill’s, a vorbit despre Managementul nutrițional al dermatitei atopice și al alergiilor alimentare.

Prezentările susținute de către cei doi speakeri au fost apreciate de către publicul prezent, interactivitatea cu sala a adus valoare prezentărilor susținute prin întrebări și răspunsuri ce au punctat esential tematica dezbătută.

Sfârșitul zilei a fost alocat socializării într-un cadru select oferit de Restaurantul Panoramic al Hotelului Unirea din Iași.

Seminarul de la Iași se înscrie în calendarul de evenimente profesionale organizate de Hill’s România, evenimente incluse în programul “Educație Profesională Continuă” și creditate cu 15 puncte conform criteriilor de punctaj A.G.M.V.R. - C.M.V.R.O.
Următoarele acțiuni ale Hill’s România vor avea loc la Cluj și Timișoara.

Dermatita_1

Dermatita_2

Dermatita_3

Dermatita_4

Ştiinţa

Revista

Internaţional

Literatură