Hepatiale Forte

(17.12.2012) Produsul se recomanda pentru intarirea functiilor hepatice la caini si pisici ce prezinta tulburari hepatice sau chiar caderi hepatice grave.

Hepatiale 170 mg/ 300 mg/ 550 mg

Fiecare tableta contine:
Fosfolipide (phospholipidum ex soja)   170 mg/ 300 mg/  550 mg
Fosfatidilocolin   85 mg/ 150mg/  275mg
Ornitina ca  ornitina-L-aspartat-L  85mg/ 150mg / 275mg

Indicatii:

Produsul se recomanda pentru intarirea functiilor hepatice la caini si pisici ce prezinta tulburari hepatice sau chiar caderi hepatice grave. 

Proprietati si mod de utilizare:

Fosfolipidele sunt esteri glicerici ai acidului cholin fosforic si acizi grasi nesaturati (acizi linoleici, linolenici si oleici) si au functii de regenerare si protectie a celulelor hepatice. Datorita continutului de acizi grasi poli- nesaturati in lanturile laterale, fosfolipidele nu pot fi sintetizate de catre organism.

Odata eliberate in organism, se inglobeaza in membranele celulare si citoplasmice ale ficatului si repara defectele rezultate in urma proceselor patologice. Acest lucru permite regenerarea rapida a celulelor hepatice afectate si restaurarea functiilor celulelor receptoare, a sistemelor celulare enzimatice si a proceselor de transport active si pasive.

Fosfolipidele au rol crucial in procesele de diviziune celulara si proliferare. Inhiba procesul de fibroza a tesutului hepatic prin reducerea productiei de colagen si activarea colagenazei( enzima care distruge colagenul). Alaturi de acizii biliari, fosfolipidele joaca un rol extrem de important in digestia grasimilor si absorbtia vitaminelor solubile in grasimi.

Ornitina regularizeaza ciclul ureal al cainilor si pisicilor. Are rol in transformarea si reducerea toxicitatii amoniacului aparut in urma procesului de conversie a aminoacizilor in uree. In mod particular la pisici, ornitina este foarte importanta deoarece acestea folosesc amino-acizii si in procesul de producerea a energiei.

Cum la pisici procesul de dezaminare presupune consum ridicat de energie, ornitina este necesara in organismul lor. Ornitina este de asemenea recomandata in tratarea pisicilor diagnosticate sau suspectate de encefalopatie hepatica sau in acele cazuri in care animalul a trecut printr-o perioada de infometare.

Combinatia de fosfolipide si ornitina are proprietati protective si regenerative in tratarea afectiunilor hepatice la caini si pisici.

Dozare:

Hepatiale FORTE 170 mg- 1 caps. Twist Off/ 5 kg greutate vie
Hepatiale FORTE 300 mg-  1 tableta/  15 kg greutate vie
Hepatiale FORTE rase mari  – 1 tableta/25 kg greutate vie

Tabletele se pot administra intregi sau zdrobite, inainte sau impreuna cu hrana. Daca dozajul zilnic presupune mai mult de o tableta, acestea pot fi administrate de doua sau trei ori pe zi. Animalul trebuie sa aiba la dispozitie in permanenta apa proaspata. Pentru rezultate optime se recomanda utilizarea produsului pe perioada de 1- 3 luni, iar in cazurile critice pana la 6 luni.

Dozajul corect si perioada de administrare depind de nevoile individuale ale animalului si vor fi stabilite de catre un medic veterinar. Capsulele Twist Off (Hepatiale 170 mg) sunt practice si usor de administrat chiar si pisicilor. Asigura calitatea si durabilitatea acizilor grasi, care oxideaza foarte rapid.

Conditii de depozitare:

A se depozita in loc ferit de umezeala, la temperaturi de pana la 25°C.

Informatii suplimentare:

Compusi analitici:
Hepatiale FORTE 300 mg
Proteina -34,6%, cenusa -1,9%, grasime -14,1%, fibre -24,7%, umidificatori -5%.
Hepatiale FORTE rase mari 
Proteina -23,97%, cenusa -3,71%, grasime -20,23%, fibre -36,44%, umidificatori -4%.

Ambalaj:

Hepatiale Forte 170 mg (pisici si caini de talie mica) flacon 40 capsule Twist off
Hepatiale FORTE 300 mg 3 blistere X 10 tablete= 30 tablete
Hepatiale FORTE 550 mg (rase mari) flacon 40 tablete

Producator:

Vet Planet Sp.zo.o

Distribuitor:

SC CITY VET HEALTH SRL SC CITY VET HEALTH SRL

Str Anghel Nutu, Nr.4, Bucuresti
www.all-pet.ro; office@all-pet.ro

ATENTIE! Doar pentru uz veterinar! A nu se lasa la indemana copiilor! Cititi cu atentie prospectul!

Va rugam sa contactati medicul veterinar inainte de folosirea sau prelungirea utilizarii acestui produs, deoarece pot aparea schimbari de dozaj sau mod de folosire.Ştiinţa

Revista

Internaţional

Literatură