Soluţii eficiente în tratamentul afecţiunilor dermatologice

(13.01.2012) Şamponul ALLERMYL  este indicat în controlul dermatitelor alergice. Reduce iritaţia şi scărpinatul, efect benefic pentru pielea afectată şi curăţă epiderma.

ALLERMYL ALLERMYL este o formulă specială ce vine în sprijinul tratamentului dermatitelor alergice la câini şi pisici, printr-o combinaţie de ingredienţi ce menţin integritatea şi echilibrul natural al pielii.

Şamponul ALLERMYL  este o micro-emulsie unică ce controlează dermatitele alergice la câini şi pisici. Conţine o combinaţie de ingredienţi naturali antiinflamatori, agenţi uşori de curăţare şi acizi graşi esenţiali. Micro-emulsia ajută ingredienţii să penetreze pielea, determinând o stare de linişte.

Samponul SEBOLYTIC este recomandat în curăţarea pielii şi în completarea tratamentului dermatozelor asociate cu stări keratoseboreice la câini şi pisici. Este recomandat animalelor cu stări keratoseborei ce pot prezenta tulburări de keratinizare (exces de cruste, piele uscată) şi/sau de seboree (exces de sebum, piele grasă) şi proliferarea microbilor secundari.

PYODERM şampon cu conţinut 3% de Clorhexidină, beneficiază în egală măsură de două inovaţii: 1. Sferulite, sistem brevetat, care permite o eliberare progresivă şi controlată a ingredientelor în piele, inclusiv după clătire. 2. Glycotehnologia Virbac este o asociere exclusivă de monozaharide si alkil-poli-glucoside. Acestea limitează adeziunea microorganismelor la suprafaţa pielii (efect anti-adeziv), în special pentru Staphilococus intermedius, Pseudomonas aeruginosa si Malassezia pachydermatis. Ele contribuie la păstrarea unui derm neiritat (efect anti-iritare).

MAI MULTE INFORMAŢII GĂSIŢI PE WWW.ALTIUS.ROMai multe Ştiri

Cryopen B - Aparat pentru Cryoterapie

Cryopen B+ → Siguranță, confort, eficacitate, economie de timp pentru medicii veterinari și pentru pacienți, toate acestea și multe alte beneficii cu Cryopen B+! Convinge-te singur! 
Citește mai mult

scil_analizor

Analizor de sediment urină Scil Vet SA

Scilvet SA → Cea mai nouă tehnologie, în palma ta! Tehnologie revoluționară de măsurare pentru determinarea sedimentului urinar! Scil Vet SA este un analizor inovator care evaluează rapid și precis sedimentul urinar datorită tehnologiei optice patentate! 
Citește mai mult

Grupul Farmavet  Pasteur oferă medicilor peste 1,5 tone de detergenți, săpunuri și dezinfectanți prin asociația Dăruiește Viață

Grupul Farmavet – Pasteur oferă medicilor peste 1,5 tone de detergenți, săpunuri și dezinfectanți prin asociația Dăruiește Viață

Grupul Farmavet - Pasteur, unul dintre cei mai importanți integratori de soluții farmaceutice și de nutriție pentru domeniul veterinar din România, a oferit asociației Dăruiește Viață săpunu
Citește mai mult

Fortune_Change_the_World

Henry Schein numit în lista Fortune „Change the World”

Henry Schein a fost recunoscut pentru eforturile sale de a ameliora sănătatea orală a persoanelor aflate la nevoie prin intermediul a trei inițiative pe care compania le-a sprijinit ca parte a programului Henry Schein Cares.
Citește mai mult

Henry Schein urcă pe locul 238 în topul Fortune 500

Henry Schein Inc., cea mai mare companie din Long Island cotată la bursă, a avansat 5 locuri în ultima ediție a Fortune 500 lansată luni. Distribuitorul de produse pentru stomatologi, veterinari și practicieni a urcat pe locul 238 în topul anual al companiilor cotate la bursă, raportat la cifra de afaceri.
Citește mai mult

Elanco Animal Health

Elanco - se vinde

Compania Lilly, care detine compania Elanco AH, sanatatea animala - ia in calcul vanzarea acesteia, pentru ca acest sector (sanatatea animala) se confrunta cu o competitie din ce in ce mai mare.
Citește mai mult

Henry-Schein

Henry Schein urmeaza sa achizitioneze Merritt Veterinary Supplies

Extinderea prezenței în Estul Statelor Unite pentru a beneficia de relatia cu clinicile veterinare cu o gamă mai largă largă de produse, servicii cu valoare adăugată și soluții tehnologice.
Citește mai mult

Dermatita

Hill’s Romania, prin Maravet și Biovet Distribution, a organizat, la Cluj, seminarul ”Dermatita atopică”

Hill’s România, prin companiile Maravet și Biovet Distribution a continuat seria evenimentelor științifice dedicate medicilor veterinari prin organizarea unui nou seminar ce a avut lor în data 8 septembrie, la Cluj.
Citește mai mult

Ştiinţa

Revista

Internaţional

Literatură