Hyaloral

(20.08.2012) Supliment nutriţional pentru câini şi pisici, ce corectează deficienţele articulare.


Hyaloral
Hyaloral este un supliment nutriţional care ajută la prevenirea leziunilor articulare la căţelul tânăr cu predispoziţie ereditară, sau care poate simţi supraîncărcare la nivel articular datorită unei creşteri accelerate, datorită exerciţiilor violente etc.

Hyaloral se prezintă sub formă de comprimate apetente, cu substanţe condroprotectoare care ajută la întârzierea apariţiei osteoartrozei.

Realizat pe baza de Colatech® [hidrolizat de colagen 100% natural cu biodisponibilitate înaltă şi cu eficacitate demonstrată, realizat de către Farmadiet S.L. (*)], cu un aport de Acid hialuronic, Glucozamin sulfat cristalizat, Condroitin sulfat şi gamma Orizanol, care asigură lubrifierea, rezistentă şi elasticitatea articulaţiilor animalului, capacitatea de a răspunde la forţele mecanice aplicate asupra articulaţiilor şi capacitatea de regenerare a cartilajului articular.

Gamma-Orizanol este un antioxidant puternic care îi conferă un plus de capacitate pentru eliminarea radicalilor liberi şi este de mare importanţă pentru menţinerea integrităţii cartilajului articular.

Cartilajul articulaţiilor este format din colagen şi glucozaminoglicani care conferă rezistenţă şi flexibilitate. Vâscozitatea sa înaltă, datorită conţinutului în acid hialuronic şi glucozaminoglicani, le conferă capacitatea de a răspunde forţelor mecanice suportate de către articulaţii.

Colatech este un colagen hidrolizat pe cale enzimatică, pe baza unei tehnologii avansate, dezvoltat  în laboratorul nostru de cercetare situat în Parcul Ştiinţific Barcelona, un centru tehnologic de referinţă.

Proprietăţile colagenului hidrolizat pe cale enzimatică (Colatech) se bazează pe o înaltă puritate şi biodisponibilitate (absorbtiă), greutate moleculară controlată, caracteristici organoleptice excelente (miros, culoare sau gust) şi foarte apetent.

Administrarea orală şi continuă a Colatechului a fost demonstrată din punct de vedere clinic pentru că a îmbunătăţi funcţia articulară. Într-un studiu clinic dublu-orb, paralel şi controlat, cu durata de 90 de zile, a fost comparată eficienţa analgezică, siguranţa şi toleranţa Colatechului cu glucozamin sulfat la doze eficiente în osteoartroza genunchiului. Rezultatele acestui studiu au arătat eficienţa ambelor tratamente în osteoartroza genunchiului.

Efectul analgezic al Colatech a fost semnificativ mai mare şi a produs o regenerare mult mai rapidă decât glucozamin sulfatul, precum şi o îmbunătăţire a calităţii vieţii a pacienţilor incluşi în studiu.

Ingrediente:

 • Acid Hialuronic
 • Colagen hidrolizat pe cale enzimatică (Colatech®)
 • Gamma Orizanol
 • Glucozamin sulfat
 • Condroitin sulfat

Indicaţii:

Adjuvant în procesul de creştere şi dezvoltare osteoarticulară, post-chirurgie articulară, procese ce evoluează cu: degenerare articulară severă, necongruenţă articulară, alterări articulare.

Hyaloral pentru câini este recomandat în următoarele cazuri:

Post-chirurgie articulară.

În procese care evoluează cu:

 • Degenerare articulară severă
 • Necongruenţă articulară
 • Alterări articulare

Prezentare:

Hyaloral se găseşte sub diferite concentraţii destinate  pisicilor, câinilor de talie mică, medie şi foarte mari.

 • Hyaloral pentru căţei de talie mică şi pisici

Compoziţie:

Fiecare comprimat de Hyaloral furnizează aproximativ 275 mg Colatech®, 62,5 mg de glucozamin sulfat cristalizat, 25 mg de condroitin sulfat, 12,5 mg de gamma-Orizanol şi 2,5 mg de acid hialuronic.

Mod de administrare şi dozaj:

Câini: 1 comprimat pentru fiecare 5 kg greutate corporală.

Pisici: 1 comprimat pe zi.

Nu administraţi mai mult de 3 comprimate/zi/animal.

Este preferabil să-l administraţi împreună cu hrana.

 • Hyaloral pentru căţei mici şi medii

Compoziţie:

Un comprimat de Hyaloral furnizează aproximativ 550 mg Colatech®, 125 mg de glucozamin sulfat cristalizat, 50 mg de condroitin sulfat, 25 mg de gamma Orizanol şi 5 mg de acid hialuronic.

Mod de administrare şi dozaj:

Câini: 1 comprimat pentru fiecare 5 kg greutate corporală. Este preferabil să-l administraţi împreună cu hrana.

Se recomandă incorporarea comprimatelor de Hyaloral în dieta zilnică, de-a lungul a cel puţin 3 sau 4 luni. În funcţie de necesităţi, efectuaţi 2 sau mai multe cure de tratament pe an. La animalele supraponderale se recomandă controlarea dietei pentru optimizarea procesului de recuperare funcţională.

Mod de prezentare: cutie cu 90 sau 180 de comprimate.

 • Hyaloral pentru câini mari şi foarte mari

Compoziţie:

Fiecare comprimat de Hyaloral furnizează aproximativ 2200 mg Colatech®, 500mg de glucozamin sulfat cristalizat, 200 mg de condroitin sulfat, 100 mg de gamma-Orizanol şi 20 mg de acid hialuronic.

Mod de administrare şi dozaj:

La câini talie mare: 1 comprimat pentru fiecare 20 kg greutate corporală.

Se recomandă administrarea continuă cel puţin 3-4 luni de zile şi cel puţin 2 ori pe an.

Consultaţi medicul veterinar.

Mod de prezentare: cutie cu 120 sau 240 de comprimate.

(*) Brevet nr. P2006D0304 - Procedeul de obţinere a unui hidrolizat de colagen şi utilizările acestuia.

Distribuitor:

Str. Agricultori, nr. 60, sector 2, Bucuresti, cod postal 021493
Telefon:+4 021 327 00 65 / +4 0729 03 53 03
Fax: +4 021 327 00 75
abad-vet
eMail: office@abadvet.ro
www.abadvet.ro

Mai multe Ştiri

ABAD VET

Oferte promotionale ABAD VET

A.B.A.D. Vet . va propune urmatoarele oferte promotionale ce se vor desfășura pe parcursul lunilor februarie și martie 2013 în limita stocurilor disponibile
Citește mai mult

RX Liquid Immuno

RX Liquid Immuno

Supliment nutriţional şi botanic pentru refacerea structurii şi normalizarea funcţiilor sistemului imunitar, cu potenţarea capacităţii de răspuns celular şi umoral a sistemului imunitar (imuno-modulator), antioxidant şi anti-infecţios
Citește mai mult

Otibiovin

Otibiovin

Picătură otică cu conţinut de antibiotic cu spectru larg
Citește mai mult

Otofin

Otofin

Soluţie otică pentru câini şi pisici. Curăţă canalul auditiv extern, dizolvă ceara şi menţine pielea curată. Folosit regulat ajută la menţinerea urechilor animalelor curate şi sănătoase
Citește mai mult

Biocan M

Biocan M

Biocan M pentru profilaxia şi tratamentul micozei cutanate la câini si pisici, determinată de dermatofitul Microsporum canis, începând cu vârsta de 12 săptămâni
Citește mai mult

Bomazeal Senior

Bomazeal Senior

Bomazeal Senior este un supliment nutriţional cu extract de midie, piele de căprioară, cartilaj de rechin, vitamine şi minerale pentru câinii cu vârsta mai mare de 8 ani
Citește mai mult

Summit 10 Complet Cat

Nevoile nutriţionale la câine şi pisică

Animalele de companie trebuie hrănite cu o dietă ce furnizează nutrienţi esenţiali, în cantităţi si proporţii adecvate, cu scopul de a le menţine sănătoase pe tot parcursul vieţii
Citește mai mult

Hepato Support

Protocolul terapeutic hepatoprotector

Insuficienţa hepatică se defineşte prin pierderea capacităţii ficatului de a-şi exercita funcţiile. Aceasta este determinată de procese evolutive de tip hepatite şi / sau distrofii hepatice
Citește mai multŞtiinţa

Revista

Internaţional

Literatură