Dezvoltare revoluţionară pentru igiena dinţilor

Lupta cu  periuţa şi pasta de dinţi s-a încheiat - Micromed oferă alternativa

Dezvoltare revoluţionară pentru igiena dinţilor Cum ajută microfibrele şi ionii de argint la menţinerea sănătăţii câinilor si pisicilor

De ce recomandă tot mai mulţi medici veterinari „degetele” Micromed

Printr-o cercetare de lungă durată s-a elaborat un sistem de înaltă tehnologie pentru  îndepărtarea plăcii bacteriene. Noua formulă bioactivă are de 12000 de ori mai multe fibre decât o periuţă de dinţi are peri, aceasta  conferind o suprafaţă mai mare. În timp ce periuţele de dinţi obişnuite intră doar în contact superficial cu placa bacteriană, fibrele special concepute pentru a îndepărta placa pătrund cu sutele legând bacteriile de ele.

Fibrele bioactive si efectul lor

Fibrele bioactive acţionează prin capilaritate, asigurând o curăţare eficientă fără adaos de chimicale. Fibrele preiau în totalitate placa fără a leziona gingia, astfel tartrul, bacteriile şi diferiţii germeni nu se mai găsesc în gura animalului ci pe fibrele bioactive. O folosire zilnică este suficientă!

Ionii de argint care se găsesc în fibre le vin de hac bacteriilor

Unele enzime sunt blocate datorită acţiunii oligodinamice a argintului, astfel fiind inhibat metabolismul energetic al bacteriilor. Ionii de argint dăunează peretelui bacterian, intervin în lanţul respirator şi în unele procese genetice, aceste acţiuni făcând imposibilă dezvoltarea bacteriilor şi germenilor. Argintul şi sărurile sale sunt folosite de mult timp în medicină datorită acţiunii sale antimicrobiene, ce nu produce rezistentă.

 Rezultate garantate şi premiul Eco Tex

Institutul Hohensteiner confirmă acţiunea antimicrobiană a fibrelor bioactive şi acordă distincţia Eco Tex cu rezultate pozitive garantate.

Medicii veterinari inovativi le oferă proprietarilor de căini si pisici „degetele” Micromed, care constituie o modalitate simplă dar şi foarte eficientă pentru curăţarea dinţilor.

„Periuţa de dinţi pentru deget” se pune pe deget, se umezeşte cu apă caldă, iar prin mişcări de rotaţie uşoară se trece peste dinţi si gingie. Prin masajul delicat este stimulată circulaţia în gingie. Suprafaţa dinţilor devine mai netedă, prevenind formare unei noi plăci.
Nu necesită un timp minim de curăţare.

La curăţarea cu fibre bioactive se poate renunţa la pasta de dinţi şi alte substanţe chimice.

Nu folosiţi niciodată pastă de dinţi pentru oameni. Datorită formării de fluoruri este foarte dăunătoare pentru câini.

După folosire se spală cu apă caldă. Se poate curăţa chiar şi în maşina de spălat. La o curăţare regulată fiecare „deget” poate fi folosit până la 120 de ori.

Cu „degetele” de la Micromed poate fi aplicată orice fel de substanţă fluidă sau semifluidă. La un tartru greu de îndepărtat se recomandă lichidul de dinţi Micromed. Acest lichid este preparat din ingrediente naturale fără adaos de chimicale sau conservanţi.

Avantajele „degetelor” MICROMED


- Reduce depunerile brute cât şi pe cele fine
- Este uşor de controlat
- Are o mare capacitate de absorbţie
- Este un produs bio
- O mai bună optimizare a presiunii la curăţare şi masaj
- Nu necesitată substanţe chimice
- A fost creat şi este produs in Germania
- Este recomandat de medici veterinari de elită

În România căutam un partener de afaceri care să comercializeze şi să distribuie „degetele” Micromed.

Pentru mai multe informaţii ne puteţi contacta la sebastian.dombi@vet-magazin.com sau accesa site-ul nostru www.microresult.at 

Revista

Ştiinţa

Internaţional

Literatură