Invitație de înscriere în Asociaţia Naţională a Distribuitorilor de Produse de Uz Veterinar din România

(01.07.2013) Asociaţia Naţională a Distribuitorilor de Produse de Uz Veterinar din România le adresează tuturor distribuitorilor de produse de uz veterinar invitația de a se alătura Asociației.

Preşedinte Ing. Constantin Chiurciu
Preşedinte Ing. Constantin Chiurciu
Cotizațiile membrilor, stabilite în cadrul ședinței Consiliului Director din data de 20 Iunie, variază între 5 ron/lună pentru PFA și 500 ron/lună pentru marii distribuitori.

ANDPVR și-a ales noul președinte, în persoana domnului Ing. Constantin Chiurciu, în cadrul Adunării generale extraordinare a membrilor fondatori ai Asociatiei, în luna Aprilie.

Cu aceeași ocazie a fost desemnat și Prim-Vice Președintele Asociației - Dr. Mircea Roman, și au fost adoptate modificările și completările aduse statutului asociației.

Invitatie

In speranta ca veti da curs invitatiei noastre de a va inscrie in Asociaţia Naţionala a Distribuitorilor de Produse de Uz Veterinar din România va aducem la cunostinta urmatoarele:

In data de 20.06.2013 la Sedinta Consiliului Director s-au stabilit cotizatiile, astfel:

  • persoane fizice autorizate (PFA ): 5 lei/lună;
  • societăţi comerciale – farmacii veterinare / cabinete veterinare: 10 lei/lună;
  • distribuitori mici: 200 lei lună;
  • distribuitori mijlocii: 300 lei/lună;
  • distribuitori mari: 500 lei/lună;


In asteptarea adeziunilor dumneavoastra, trimise pe e-mail la romvac@romvac.ro sau valerteusdea@yahoo.com , va anuntam ca prima Adunare Generala Extraordinara va avea loc in prima decada a lunii septembrie.

Mai multe Ştiri

Animal and Equine Veterinary Equipment Sale Announced

Animal and Equine Veterinary Equipment Sale Announced

Global advisory and asset management specialists, Gordon Brothers, has been instructed to manage the sale of the assets of The Animal Health Trust by the Trustees and their advisors
Citește mai mult

DDr. Camil Stoian PhD, Dipl.EVDC

DDr. Camil Stoian PhD, Dipl.EVDC a murit

Colega Camil Stoian ne-a lăsat complet pe neașteptate pe 26 iunie 2020
Citește mai mult

Hills

Webinar Hill's - Nutriția în cazurile de Dermatită atopică la câine

Un câine cu mâncărimi este o problemă frecventă a clienților și poate reprezenta o provocare pentru medicii veterinari. Dermatita atopică a câinelui (DAC) este o dermatoză inflamatorie pruriginoasă, cronică și recidivantă, care necesită adesea un management pe tot parcursul vieții și este o sursă de frustrare atât pentru medicul veterinar, cât și pentru familie.
Citește mai mult

Logo CMVRO

Recomandări adresate medicilor veterinari pentru evitarea contaminării cu COVID-19

În contextul pandemiei de COVID-19, Colegiul Medicilor Veterinari din Romania vine cu o serie de recomandări la adresa medicilor veterinari pentru evitarea contaminării.
Citește mai mult

Program workshop

Protocoale de lucru și monitorizare în anestezia inhalatorie

În intervalul 28-29 martie 2020, Maravet împreună cu Facultatea de Medicină Veterinară și Farmacie din Cluj-Napoca vă invită la un workshop în domeniul anesteziei veterinare, "Protocoale de lucru și monitorizare în anestezia inhalatorie.
Citește mai mult

Workshop Introducere în Oncologia Veterinară

Vineri, 13 martie 2020, vă așteptăm la modulul I al Workshop-ului „Introducere în oncologia veterinară”. Vă puteți înscrie accesând linkul https://rsvo.ro/introducere-in-oncologie-modulul-1/ sau contactând reprezentantul dvs. de vânzări de la Maravet.
Citește mai mult

Imagine predefinită

Teaser Überschrift

grwgwre  rgerg er gerg er
Citește mai mult

Congres Medicină Veterinară Alternativă Cluj-Napoca

În intervalul 6-7 martie 2020 vă așteptăm la primul Congres de Medicină Veterinară Alternativă din Romania. Evenimentul este organizat de Facultatea de Medicină Veterinară din cadrul Universității de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară Cluj-Napoca.
Mai multe informații despre programul evenimentului și modul de înscriere a participanților la adresa: https://fmv.usamvcluj.ro/index.php/anunturi.
Citește mai multŞtiinţa

Revista

Internaţional

Literatură